סיכום חופש בגולן

סיכום חופש בגולן

יצאנו כמה משפחות לחופש בגולן, לא בעונה- כך שזול ולא צפוף, מומלץ מאוד! אני מחלקת את ההמלצות לפי נקודות- אנחנו נהיננו, מקווה שגם אתם תהנו אם תלכו לשם. הנוכחים- מבוגרים וילדים מתחת גיל בית ספר כולל תינוק בעגלה.

../images/Emo11.gifמרכז המבקרים של מי עדן

בינוני. הילדים נהנו בסה"כ. אלא ש- שני מבוגרים ושני ילדים ישלמו על התענוג שבעים שקלים (קצת פחות עם קופונים של ת]פוז) שזה די יקר בשביל ביקור של ארבעים דקות. ההדרכה היתה אנמית מאוד, אם היו עוזבים אותנו לנפשנו היינו מצליחים להסביר לילדים הרבה יותר מהמדריכה שהיתה חביבה אך אל מאוד מוצלחת. חוץ מזה- עלו בי הרבהורים נוגים בדבר העובדה שהצליחולגרום לי לשלם כסף בשביל למלא את הילדים בפרסומת למי עדן,. אבל זו כבר בעיה אחרת. בסה"כ מתאים ליום חם וחוויה מסוימת.

מעיין סלווקיה (מעינות עדן)../images/Emo45.gif

מקום מקסים, מסודר, מוצל, עם בריכות שכשוך לקטנים, שביל קטן שבשבילם הוא טיול, חינם, אידאלי לפיקניק ולשהיה חביבה. נמצא בצומת קצביה.

מוק מוק

New member
מצטרפת להמלצה ../images/Emo45.gif

באמת פינה קסומה, שכולם נהנו מאוד במיוחד הקטנים שלא הפסקו לרדוף אחרי הדגים והפרפרים. לגבי מרכז המבקרים של מי עדן, אני חייבת להגיד שאנחנו היינו עם חברים שלהם ילדים גדולים בסביבות גיל 6 והם מאוד התלהבו מכל התהליך, במיוחד הניפוח של הבקבוקים,ושורות אין סוף של בקבוקים, אל תשכחי שהם רואים זאת מנקודת מבט מעט שונה. מוסיפה גם את מרכז המבקרים של יקבי רמת הגולן(ממש ליד המרכז של מי עדן) שזו גם חוויה חושית- לראות, להריח ואז חייבים גם לטעום.

רוב רוי על הירדן ../images/Emo45.gif

יחס נחמד, מתאים לקטנים אך לא לתינוקות. הילדים נהנו מהחתירה, אין זרם כך שאפשר לשוט איתם בנחת. מומלץ להנות מה"טרזנים" שיש על הגדה ולשחות קצת בירדן אחרת חם. הירדן עמוק כך שרק מבוגרים יכולים לשחות אבל מה יש- מותר גם לנו להנות. המחיר 120 ש"ח לסירה, שני מבוגרים שישוטו עם שני ילדים ישלמו 140 ש"ח לפני 20 % הנחה מקופונים של תפוז, כבדו בלי בעיות. אורך- שעה וחצי. חוויה.

מסעדת סוזאנה באניעם../images/Emo45.gif

מקום נחמד, אוכל טעים, מחירים סבירים לעסקיות, מתאים לילדים, יש מקום לילדים. כשר. יש בסביבה כמה גלריות חביבות של תמונות ותכשיטים שנותנות לביקרו במסעדה ערך מוסף. אני לא הצלחתילהכנס לאף אחת מהן קודם כי הילדים היו רעבים ואח"כ כי הם היו עייפים אבל אחרים אמרו שנחמד...

מסעדת תמרים בכנרת אתר ירדנית

נחמד, טעים, מרווח, שרות אדיב, נקי, מחירים סבירים, נוף לירדן, כשר, מומלץ.

בקתה בתמרים ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

צימרים מקסימים ברמות, בקתות עץ גדולות ומרווחות, יחס נפלא. נקי מטופח, בריכות מכל הגדלים לילדים ועוד בריכה בינונית שמבוגרים אל שוחים בה אבל בהחלט יכולים להשתעשע. הצימרים מאובזרים בנדיבות, דשא בחוץ. נהננו מכל רגע שם. מחירים סבירים, לילה שלישי בחצי מחיר (לא בעונה) משפחת גוני ועירית שגיא ברמות.

רותי ע

New member
כל הכבוד על היסודיות בהמלצות ../images/Emo13.gif

בהחלט טוב לשמור לטיולים עתידיים...

למעלה