|סיכום חודשי

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
|סיכום חודשי../images/Emo121.gif

שיר החודש של{קרן}?
שיר החודש {לא של קרן}?
שיר שאפיין החודש?
משהו מיוחד שהיה החודש ? וחודש טוב

ady18

Well-known member
אצלי

שיר החודש של{קרן}?לשם ,ילדה שהתבגרה ,איתי שיר החודש {לא של קרן}?צל כבד לאורנדו ג'וני שיר שאפיין החודש?הגשמה עצמית משהו מיוחד שהיה החודש ?היו כמה הופעות טובות כול אחת מיוחדת

yaharoola

New member
עונה:

שיר החודש של{קרן}? מ=ב=ו=ל
שיר החודש {לא של קרן}? שובי אל ביתי ומגדלור (ביצע חן אהרוני)
שיר שאפיין החודש? אאממממ.... כל שירי כוכב נולד והמזרחית של גלגלץ חח
משהו מיוחד שהיה החודש ? ההופעה בבית קשת איזה שאלה
חודש מצצצצויין!

עונה../images/Emo3.gif

שיר החודש של{קרן}? אממ אין משהו מיוחד.. אולי מבול שיר החודש {לא של קרן}? 'מקום בלילה' של מורן גמליאל שיר שאפיין החודש? "שיו איזה כיף הקיץ בא באבאבאבא שיו איזה כיף הקיץ בא באבאבא אני כל כך שמחה שהקיץ בא" משהו מיוחד שהיה החודש ? אממ אין שומדבר מיוחד

עונה

שיר החודש של{קרן}? "על שפת הכינרת בסנדלים" ו"מבול"
שיר החודש {לא של קרן}? מממ.. היו הרבה...
שיר שאפיין החודש? גם פה היו הרבה אבל.. "זרעי קיץ"
משהו מיוחד שהיה החודש ? אילת! הרגע חזרתי משם.. ממש לפני חצי שעה. היה ענק! וקניתי את הדיסק של קרן(שוב)
וחודש טוב- חודש נהדר!

../images/Emo24.gif

שיר החודש של{קרן}?
אל אישך תשוקתך שיר החודש {לא של קרן}?שירה של מירי שיר שאפיין החודש?ילדותי השניה-מתי כספי
משהו מיוחד שהיה החודש ?חגגתי יומולדת.. את ילדותי השניה..יומולדת ראשון של ילדותי השניה
לעצמי

סיכום חודשי

שיר החודש של{קרן}? פג'ו 92 ואל אישך תשוקתך שיר החודש {לא של קרן}? לשם שיר שאפיין החודש? רכבת באירופה משהו מיוחד שהיה החודש ? הייתי סוף סוף בעוד הופעה של קרן...

Red Daniel

New member
עונה ../images/Emo24.gif

שיר החודש של{קרן}? כל יום שיר אחר נתקע לי בראש, אבל רצה הביתה ואביתר כיכבו שיר החודש {לא של קרן}?היו מלא, נראה לי נוף אחר של יוני בלוך שיר שאפיין החודש?חום יולי אוגוסט משהו מיוחד שהיה החודש ? אמ....היה לי יומלדת, מספיק מיוחד?

shir828

New member
...

שיר החודש של{קרן}? "מבול" שיר החודש {לא של קרן}? "ככלות הקול והתמונה" ? למרות שמבול באמת שמעתי המון.. שיר שאפיין החודש? נראה לי "מבול" גם כן.. משהו מיוחד שהיה החודש ? פלמ"ח, מה שקרה ביום הראשון של הפלמ"ח ופלאפון.

למעלה