שיר החודש של{קרן}?לשם ,ילדה שהתבגרה ,איתי שיר החודש {לא של קרן}?צל כבד לאורנדו ג'וני שיר שאפיין החודש?הגשמה עצמית משהו מיוחד שהיה החודש ?היו כמה הופעות טובות כול אחת מיוחדת
שיר החודש של{קרן}? אממ אין משהו מיוחד.. אולי מבול שיר החודש {לא של קרן}? 'מקום בלילה' של מורן גמליאל שיר שאפיין החודש? "שיו איזה כיף הקיץ בא באבאבאבא שיו איזה כיף הקיץ בא באבאבא אני כל כך שמחה שהקיץ בא" משהו מיוחד שהיה החודש ? אממ אין שומדבר מיוחד
שיר החודש של{קרן}? פג'ו 92 ואל אישך תשוקתך שיר החודש {לא של קרן}? לשם שיר שאפיין החודש? רכבת באירופה משהו מיוחד שהיה החודש ? הייתי סוף סוף בעוד הופעה של קרן...
שיר החודש של{קרן}? כל יום שיר אחר נתקע לי בראש, אבל רצה הביתה ואביתר כיכבו שיר החודש {לא של קרן}?היו מלא, נראה לי נוף אחר של יוני בלוך שיר שאפיין החודש?חום יולי אוגוסט משהו מיוחד שהיה החודש ? אמ....היה לי יומלדת, מספיק מיוחד?
שיר החודש של{קרן}? "מבול" שיר החודש {לא של קרן}? "ככלות הקול והתמונה" ? למרות שמבול באמת שמעתי המון.. שיר שאפיין החודש? נראה לי "מבול" גם כן.. משהו מיוחד שהיה החודש ? פלמ"ח, מה שקרה ביום הראשון של הפלמ"ח ופלאפון.