סיכום הש2וע!

גויבה

New member
סיכום הש2וע!

כן, כן אתם מאמינים שכבר עבר עוד שבוע? בזכות הפורום אני שם לב איך שהזמן חולף ועובד מאוד מהר והחיים גם כן מאוד קצרים (טוב נו בוא נהיה אופטימיים!) אז בוא נעבוד לכל הדברים הכיפים שקרו השבוע! צחוקים השבוע - אני כבר לא זוכר מי אבל אחד ממכם שלח לי תשובה לעיוותים בפרטי! חחח כל הסיפור של תשובות במסרים וחלק פה בפורום לא הולך טוב! צחוקים השבוע2 - שייך לlove amor שענתה למה הקשר - לשניהם יש שיער שחור חחח! חדשות השבוע - אהה לא משהו חדש במיוחד! רק גילינו שדילן לא פוחד כלל מההצגה החדשה שלו 'כשהארי פגש בסאלי'! דמות השבוע - אמממ... ברנדון ללא ספק (למרות שהוא לא קיבל את דמות השבוע של שבוע שעבר לפחו מגיע לו את הפרס על השבוע!) הבחור פשוט לא נח! וטוב שכך! נוסטלגיית השבוע - היה ממש נחמד לראות את ההודעות הראשונות שלי ושלכם! ולכם? הפורומיסטים החדשים של השבוע - yaeli היחידה (שבסה"כ שאלה שאלה וכבר התחלתי להטריד אותה באייסיק חחח!) love amor (שהבטיחה לי שתכנס לפורום ובסוף גם נכנסה!) יואבר (ששמר על מסתוריות ושאל רק "עד לפה הגעת? חחח!) וכמובן אפרודיטה (שבשבילה אפילו עשיתי תמונות ברוכים הבאים חדשה! ואנשים יש לי סקופ בשבילכם! גיליתי שלאפרודיטהה יש יומן של בוורלי (לפני מזמן!) אז אנחנו לא נשקוט עד שהיא תסרוק לנו את היומן (את כולו! חחחח!) הדבר הנוראי של השבוע - גילינו שהשחקנית ששחקה את גואן נפטרה לפני חודשיים! בוורלי השבוע - היום שמונה וחצי - הסופה (עם דילן!) יום חמישי (לא זוכר את השעה) - סרט עם שאנן דוהרטי (ברנדה) ברח לי השם! חוץ מזה אנשים אני מצפה לתשובות שלכם ל'מי זה'! וגם שתפצחו את המשחק החדש 'מה הקשר' וגם יאללה תפתרו את העיוות הקל במיוחד הזה! וחוץ מזה אנשים מתי עושים פגישת צאט?

למעלה