סיכום השנה של SOD

Guy K

New member
סיכום השנה של SOD

השבועון Soap Opera Digest יצא בסיכום שנתי חגיגי. העלילות הכי טובות, הדמויות הכי מוצלחות, וכו' וכו'. את הפירוט המלא תוכלו לקרוא באתר, אבל הנה כל הפעמים שהיפים והאמיצים הוזכרו שם: מסתבר שהחבר'ה של SOD חושבים שהקאמבק של מייסי היה הגרוע ביותר מכל הקאמבקים של כל אופרות הסבון השנה. אני מסכים איתם לחלוטין. זה התחיל טוב, והתמסמס במהירות. לא מספיק הלורנזו חסר הקשר הזה - אלא גם הבעיטה שהיא נתנה לת'ורן? מה, זה לא אותו אחד שהיא אהבה כל החיים? מה אני אגיד לכם, מגיע לה שתפול עליה נברשת. אפריל נבחרה בתור אחת משלוש הדמויות המעצבנות של השנה. אני מסכים גם כאן. לא רק שאפריל עיצבנה, גם אמבר הפכה לדודה חביבה כדי שההבדל ביניהן יבלוט. איכס. משולש האהבה הטוב ביותר - רידג' / ברוק / ניק. נו, אני לא אגיד שאני לא מסכים איתם, אבל קשה לי להודות שעלילה שרידג' הוא חלק ממנה יכולה להיות טובה. אני נהניתי במיוחד מניק וברוק. רידג'? שימצא לו תחליף לטיילור ויעזוב אותנו בשקט. העלילה המגעילה של השנה - רידג'ט. כאן אין ספקות. בהחלט סיפור מהמגעילים ביותר שנראו על מסך הטלויזיה שלי. אח ואחות? מתנשקים? צרפתית? את מי זה מעניין שאין ביניהם קשר ביולוגי?!

למעלה