אוקי
היה לי כבר סיכום מוזיקלי שכתבתי
כאן לא מזמן. על הבחירות אלבומים שלי של השנה החולפת ועוד. ניל יאנג הוא אמן השנה שלי ללא ספק. עם ההוצאות של Live At Massey Hall (שגם נבחר לאלבום הלייב של השנה שלי ואלבום השנה בכלליות. אכן, אני מחלק פרסים לאלבומים שלי!) ושל אלבום הסטודיו הנפלא Chrome Dreams II שיצא לפני חודשיים. הייתה שנה עם הוצאות לא רעות. גם פלאנט הוציא עוד אלבום (עם אליסון קראוס), גם ליבון הלם הוציא אלבום סטודיו, יאנג כמובן ומה שהיה אלבום הסטודיו של השנה שלי עד סוף אוקטובר - Weary & Wired של מארק פורד. גם היו הוצאות מחודשת טובות, כמו ההוצאה המהודרת של ה-Traveling Wilburys, המהדורה המיוחדת של Highway Companion של טום פטי, וההוצאה המחודשת גם של The Song Remains The Same, הסרט והפסקול. שהפסקול בהחלט מוסיף ומשפר ניכרות את המקור מ-76. יצא ה-CD וה-DVD של כריס וריץ' רובינסון, Brothers of a Feather שהוא מקסים כמובן. התחדשתי בעוד המון דברים לאוסף המוזיקה, כמו תמיד. בצד הקולנועי\DVD ראוי לציין גם את "Runnin' Down a Dream", הסרט הדוקומנטרי של פיטר בוגדנוביץ' על טום פטי ושוברי הלבבות. מארז ה-DVD שלו פשוט מדהים. עם 4 שעות גרסת הבמאי של הסרט המעניין, בנוסף לפסקול אודיו ועוד DVD של הופעת 30 השנה המיוחדת של החבורה מהשנה שעברה. השנה כמובן היה גם את גרמניה ואת סגירת המעגל המקסים עם לראות סוף סוף את אירוסמית' בלייב, הלהקה שהתחילה לי הכל. ההופעה ב-12 ביוני בקרלסרואה, לא תישכח
ובלי קשר היה שבוע כיפי לחלוטין עם נועם וענבל, שעוד עם החוויות של המוזיקה העצים אותו הרבה יותר. אם מדברים על חברים, אז זו הייתה שנה ללא גיא (
) שעזב אותנו לאוסטרליה (ובדרך ראה גם את קלפטון עם דרק טראקס, דילן וקרוסבי, סטילס, נאש, שהוא יקבל מכות על כל זה כשיגיע לביקור). לא ייאמן שעוד חודש זו שנה שלא ראיתי אותך. לא נתפס. אה, עוד משהו מוזיקלי שהשנה בסוף מרץ גם התחדשתי בצ'אק האייפוד (ראנדום
) שגרם לי סוף סוף שכל המוזיקה שלי תהיה במקום אחד וזמין (חוץ מכמה וכמה תקליטים, אבל לא נורא). גרם לי לשבת הרב זמן מול המחשב ולהעביר כמות מכובדת של דיסקים כל הזמן כמו זומבי... ציפיות מוזיקליות לשנה הבאה: לחכות ל-DVD של האיחוד של זפלין כדי לראות מה היה שם בדיוק, ובאותו זמן לראות אם בחצי השני של השנה ייתכן ובאמת יהיה המשך קטן לזה. האלבום החדש של הקרואוז - Warpaint שיגיע ב-4 במרץ, ויחד עם זה ההופעות של הלהקה באירופה שאני מתכנן להיות שם בטיול המוזיקה של 2008. וזה גם יחד עם לות'ר דיקינסון הגיטריסט החדש. גם אירוסמית' אמורים להוציא את אלבומם החדש. יהיה מסקרן גם כן. מחכה גם לאלבום החדש של פטי ו-Mudcrutch, להקתו המוקדמת, להוצאת הארכיון הבאה של נל יאנג ועוד הרבה דברים שיגיעו. רק אוסיף שהעיקר ותהיה שנה מאושרת בכלליות. לפחות יותר מזאת שחולפת. זה הכי חשוב.