סיכום השנה שלכם!

SaintJohn

New member
סיכום השנה שלכם!

אמנם היום זה לא ה-31, אבל אנחנו עדיין לקראת סוף השנה, וזה זמן טוב לסיכומים. אז בלי שאלות ושאלונים, אתם מוזמנים לכתוב חופשי על השנה שהיתה לכם ואולי על מה שאתם מחכים ומצפים לו ב-2008 שתבוא עלינו לטובה. כמובן שרצוי שיהיה משהו על מוזיקה בכלל ועל אירוסמית' בפרט, אבל ברור שלא חייבים.

SaintJohn

New member
טוב, תתכוננו, זה הולך להיות ארוך וחפרני.

גרמניה

AeroTom

New member
לא זכור לי שראיתי

נחמד. זה באמצע של ה-"oh, yeah" ב-Elevator שמגניב לראות את כל הקהל שם מגיב בידיים.

AeroTom

New member
אוקי

היה לי כבר סיכום מוזיקלי שכתבתי כאן לא מזמן. על הבחירות אלבומים שלי של השנה החולפת ועוד. ניל יאנג הוא אמן השנה שלי ללא ספק. עם ההוצאות של Live At Massey Hall (שגם נבחר לאלבום הלייב של השנה שלי ואלבום השנה בכלליות. אכן, אני מחלק פרסים לאלבומים שלי!) ושל אלבום הסטודיו הנפלא Chrome Dreams II שיצא לפני חודשיים. הייתה שנה עם הוצאות לא רעות. גם פלאנט הוציא עוד אלבום (עם אליסון קראוס), גם ליבון הלם הוציא אלבום סטודיו, יאנג כמובן ומה שהיה אלבום הסטודיו של השנה שלי עד סוף אוקטובר - Weary & Wired של מארק פורד. גם היו הוצאות מחודשת טובות, כמו ההוצאה המהודרת של ה-Traveling Wilburys, המהדורה המיוחדת של Highway Companion של טום פטי, וההוצאה המחודשת גם של The Song Remains The Same, הסרט והפסקול. שהפסקול בהחלט מוסיף ומשפר ניכרות את המקור מ-76. יצא ה-CD וה-DVD של כריס וריץ' רובינסון, Brothers of a Feather שהוא מקסים כמובן. התחדשתי בעוד המון דברים לאוסף המוזיקה, כמו תמיד. בצד הקולנועי\DVD ראוי לציין גם את "Runnin' Down a Dream", הסרט הדוקומנטרי של פיטר בוגדנוביץ' על טום פטי ושוברי הלבבות. מארז ה-DVD שלו פשוט מדהים. עם 4 שעות גרסת הבמאי של הסרט המעניין, בנוסף לפסקול אודיו ועוד DVD של הופעת 30 השנה המיוחדת של החבורה מהשנה שעברה. השנה כמובן היה גם את גרמניה ואת סגירת המעגל המקסים עם לראות סוף סוף את אירוסמית' בלייב, הלהקה שהתחילה לי הכל. ההופעה ב-12 ביוני בקרלסרואה, לא תישכח
ובלי קשר היה שבוע כיפי לחלוטין עם נועם וענבל, שעוד עם החוויות של המוזיקה העצים אותו הרבה יותר. אם מדברים על חברים, אז זו הייתה שנה ללא גיא (
) שעזב אותנו לאוסטרליה (ובדרך ראה גם את קלפטון עם דרק טראקס, דילן וקרוסבי, סטילס, נאש, שהוא יקבל מכות על כל זה כשיגיע לביקור). לא ייאמן שעוד חודש זו שנה שלא ראיתי אותך. לא נתפס. אה, עוד משהו מוזיקלי שהשנה בסוף מרץ גם התחדשתי בצ'אק האייפוד (ראנדום
) שגרם לי סוף סוף שכל המוזיקה שלי תהיה במקום אחד וזמין (חוץ מכמה וכמה תקליטים, אבל לא נורא). גרם לי לשבת הרב זמן מול המחשב ולהעביר כמות מכובדת של דיסקים כל הזמן כמו זומבי... ציפיות מוזיקליות לשנה הבאה: לחכות ל-DVD של האיחוד של זפלין כדי לראות מה היה שם בדיוק, ובאותו זמן לראות אם בחצי השני של השנה ייתכן ובאמת יהיה המשך קטן לזה. האלבום החדש של הקרואוז - Warpaint שיגיע ב-4 במרץ, ויחד עם זה ההופעות של הלהקה באירופה שאני מתכנן להיות שם בטיול המוזיקה של 2008. וזה גם יחד עם לות'ר דיקינסון הגיטריסט החדש. גם אירוסמית' אמורים להוציא את אלבומם החדש. יהיה מסקרן גם כן. מחכה גם לאלבום החדש של פטי ו-Mudcrutch, להקתו המוקדמת, להוצאת הארכיון הבאה של נל יאנג ועוד הרבה דברים שיגיעו. רק אוסיף שהעיקר ותהיה שנה מאושרת בכלליות. לפחות יותר מזאת שחולפת. זה הכי חשוב.

AeroSlash

New member
../images/Emo13.gif

2007 עברה לי ללא ספק יותר מהר ממה שציפיתי. בכל מה שקשור לפורום אירוסמית', השנה דווקא מתאפיינת בחוסר הכתיבה שלי פה [מסיבות מוצדקות אמנם, אבל לא נכנס לזה כרגע]. אם לחלק אותה לשניים, בתחילת השנה כל הזמן עבדתי, ב-2 עבודות - עבדתי ועבדתי ועבדתי. נכנסתי לניהול בתפוז, אז מי שרוצה לראות את AeroSlash בתכלס חינני - 979 זה המקום... וכמובן מאז אפריל 07 אני מסתובבת עם חותמת "צ" ענקית על התחת - הפכתי לרכוש הצבא. מאז הספקתי לחצות את כל הארץ לאורכה מחדרה עד עובדה ובחזרה, לשכוח איך הבית נראה ולגלות שהמנה הצמחונית זה לפעמים האור שבקצה המנהרה. וכמובן, החול של הרי עובדה מאוד טעים - אכלתי מספיק ממנו [כשנועם, תומר, ענבל ובוריס אכלו בבית קפה גרמני רגע לפני שראו את אירוסמית' על במה]. חגגתי 19 סתוים, בתקווה לזכור מה בדיוק הלך שם ומי בדיוק היה שם עד היום הולדת הבא
. והספקתי לצאת לסדרת חינוך בת שבוע, מייגעת וחופרת בירושלים עם הטייסת, היה טוב וטוב שהיה
הספקתי להתאכזב מאוד קשה מכמה אנשים, גם כאלו שבחיים לא ציפיתי שיהיו שם בשביל לאכזב אותי
. נראה לי שלא שכחתי כלום, ואם שכחתי אז כנראה זה לא מספיק חשוב
.

AeroSlash

New member
אמממממ...

וגם, בצבא גיליתי את היופי שבמוזיקה הישראלית [אכן, היהודים בין השאר
]...

SaintJohn

New member
דבר אחד שהזכרת לי

בשילוב של "המנה הצמחונית" ו"בית קפה גרמני", את מה שהמלצר המאותגר הביא לענבל - "No meat, just little bit".
ואממ, בחול יש הרבה סיבים, זה בריא
. בכל אופן נראה לי שאת מהחיילות היחידות בצה"ל שדווקא ביקשו לאכול חול.

בָלבָל

New member
../images/Emo6.gif מזל שאני חשדנית באוכל חחחח מה זה הגולות

האלה במרק ירקות שלי חחחח

AeroFan

New member
שנה פשוט אדירה!!

היו מלא מלא דברים בטח לא הכל יעלה לי עכשיו אבל הדבר הכי טוב של השנה בשבילי הוא ה 7 למרץ.. פגישה והופעה של אינקובוס, זה בהחלט לילה שאני יזכור לכל החיים למרות שאני מאמין שאני עוד יהיה בהרבה הופעות. וגם הצבא, בתחילת השנה רציתי לצאת וכמעט עשיתי את זה אבל עכשיו אני מבין שהשירות שלי הוא פשוט בן זונה, בחלומות הכי פרועים שלי לא חשבתי שהשירות הצבאי שלי ייראה ככה.. למרות שאני עדיין חושב לגור בחו`ל אחרי הצבא אבל על זה אני ידבר עוד שנה שאני ישתחרר. יש עוד המון דברים אולי אני ימשיך אותם ביום ראשון שאני יחזור הביתה.

Aerosmith2006

New member
../images/Emo79.gif הממ...

2007, ללא ספק, תזכר אצלי כשנה הסוערת ביותר, מנטלית, פיזית, רגשית נפשית או כול הגדרה קיימת אחרת. מעבר לנסיעה שלי ללוס אנג'לס - שהייתה חוויה אדירה בשבילי, שבה גם הצלחתי להרחיב את הצד המוזיקלי שלי, זו הייתה שנה... עמוסת ריגושים ומאורעות. וזה עוד כשאפילו לא יצא לי להגיע השנה להופעה של אירו
על הצד הרגשי והאישי - זה לא המקום לפרט מעבר לעובדה שעברו עליי דיי הרבה דברים ששינו לי את החיים מקצה לקצה... לחלוטין. ובכל מה שקשור לאירוסמית'.... ובכן, אני בשיא האהבה וההערכה שלי כלפיהם. אני כבר חודשים מתכננת את הנסיעה שלי הקיץ הזה להופעה (היכן שלא תהיה), חוסכת כסף כמו שצריך
וזהו - הייתה חתיכת שנה.... אירועי 2007 לנצח יהדהדו בזכרוני

white russian

New member
הסיכום שלי

איך נסכם את השנה הזאת? טוב אז סה"כ זאת היתה שנה די רגילה חוץ מאיזה שבוע בודד אי שם במהלך יוני- שרק המילים הגשמת חלום יכולות לתאר אותו (וגם זה בלשון המעטה) - חבל שהיום זה מראה ל כמו זיכרון רחוק ואני מאוד מקווה שתהיה לי הזדמנות לחזור על החויה הזאת... האמת היא שחוץ מזה זאת היתנ שנה די רגילה/ מאכזבת בשאר התחומים - אולי כי לא היה לי מספיק זמן לשמוע מוזיקה חדשה השנה. לגבי שנה הבאה - מקווה שהשביתה הזאת כבר תסתים ואני אצא כבר מהטכנופריק הזה אני מורא מקווה שהשנה סוף סוף יהיה קיץ נורמלי שאוכל לעשות דברים של אנשים רגילים ולא לחרוש על על הספרים האלה כמו איזה זומבי מיותר לציין שאני גם די מחכה לאלבום החדש- ובואו נשלב אצבעות כולנו שהסיבוב הבא יהיה לא פחות גדול מקודמו מה שיאפשר לנו לשחזר את יוני השנה...

בָלבָל

New member
אוי אני רואה שלא באמת סיכמתי

אבל תכלס.. מה אפשר להוסיף על כל מה שכתב נועם??? כלום!!! רוצה שכל שבוע יהיה כמו השבוע ההוא... אני כבר עשיתי חישובים כמה הוצ' יהיו לי בטיול הקרוב בתקוה שתהייה לי ויזה (אני עדיין נורא מפחדת לנסות להוציא אבל אני חייבת דחוף). תמרה תחסכי טוב טוב!! יהיה נחמד שניסע ביחד!! אני גם לגמרי מתכננת לעשות מארבים במלונות ולחפש אותם בשעות היום (למרות שזה יותר בעייתי שם כי בטח הם גם טסים/נוסעים ישר אחרי הופעות הביתה לפעמים... אם זה באיזור..)

בָלבָל

New member
הירהורי חישוב עלות נסיעה לארה"ב...

מוזמנים אלה שכבר היו ועשו את זה להגיד מה דעתם.. וגם מוזמנת תמרה שהיית שם עכשיו תקופה לא קצרה להגיד אם העלויות מחיה היום-יומיות נראות לך. עלות נסיעה לארה"ב (נגיד 3 הופעות ב11 ימים) טיסה 1000 (לוקחת בחשבון שזה יהיה בקיץ-יכול להיות גם יותר מ1000 דולר) כרטיסים הופעות כמה שיותר קרוב לבמה.... 1*1000 + 2*500 = 2000 נסיעות 250 אוכל 500 לינה 800 בזבוזים 500 5,050 דולר (20,200 ש"ח!!!!!!!!!) אה וזה בלי טיסה בתוך ארה"ב שגם אולי יהיה צורך.. תלוי במיקום ההופעות. מצד אחד אני מאוד רוצה להיות באיזור בוסטון, מצד שני זה המקום שהכי קשה להשיג כרטיסים במיקום טוב...

בָלבָל

New member
אוי נראה לי הגזמתי עם האוכל וגם

התקמצנתי על הנסיעות. אז נגיד שזה מתקזז.

SaintJohn

New member
רציתי באמת להגיד שהוצאות האוכל מוגזמות

וזה באמת מתקזז עם הנסיעות. אם אני חושב על נסיעה, אז גם אני מאוד הייתי רוצה להיות בבוסטון, אבל אז זה אומר שהנסיעות לעוד יעד או שניים יהיו לא זולים. מבחינת מרחק ליעדים, הכי משתלם להיות בניו-יורק, כי יש שם גם את ג'ונס ביץ', גם את ניו-ג'רזי, גם את קונטיקט ופנסילבניה שהנסיעה לשם באוטובוס או בטיסה מניו-יורק היא די סבירה, וגם אפשר להגיע למקומות בניו-יורק מחוץ לסיטי, כמו אולבני, סירקיוז, ווייט פליינס, באפלו ועוד, שייתכן שאירו יופיעו שם. ואירו בד"כ מארגנים את ההופעות שלהם (כמו כולם בעצם) כך שיהיו באותו איזור. הם לא יופיעו בג'ונס ביץ' ואז בסאן דייגו ואז בניו-ג'רזי. אבל, שהייה בניו-יורק תעלה מלא מלא כסף כמובן. בכל אופן, אין סיכוי שבשנה-שנתיים הקרובות אני אעשה דבר כזה, כי זה באמת פול כסף, שלצערי הרב אין לי.

בָלבָל

New member
אכן ניויורק נשמעת כבסיס טוב

אבל שוב עניין הכרטיסים לשורות ראשונות הופך לקשה הרבה יותר שם. אוי בוסטון... בכל מקרה אם אחי עדיין יגור שם אז אני אשתדל להיות שם... גם יחסוך לי הוצ' לינה... אבל יש סיכוי שכבר יחזרו לארץ עד אז.. אוף איזה בעסה שצריך כסף לדברים כאלה! כולנו צריכים לנסוע

אני

אוקיי, השנה שחלפה הייתה מאוד משמעותית וקשה בכמה מובנים. זאת הייתה השנה האחרונה שלי בצבא (וגם הכי קשה) וסוף סוף השתחררתי ואני שוב בנאדם חופשי. ניפתחתי להמון ז'אנרים אחרים במוזיקה וחזרתי לשמוע אירוסמית' אחרי שבשנה האחרונה זנחתי אותם. יצא לי לצאת ולבלות בהמון מקומות מעניינים וגם להכיר חבר'ה חדשים. וגם לגלות המון משקעות חדשים
(הפאולנר לא קשורה) התחלתי קורס בעבודה שהתקבלתי אליה, וזהו... השנה אני רוצה לעבוד וגם לבלות, והשאר כבר יבוא לבד.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהסיכום שלי

אפשר להגיד שהשנה התחלתי להשקיע באירוסמית' - לקנות דיסקים ולשמוע עוד שירים שלהם מלבד Crazy ושותפיו. מצבחינת מוזיקה בכלל אני חושבת שזה המשך של 2006
לא הכרתי הרבה להקות חדשות, אבל בואו נגיד שהעמקתי יותר בלהקות שאהבתי (שזה לא רע בכלל) אני חושבת שהדבר שאני הכי אזכור מהשנה הזאת, שנת 2007, זה המסע לפולין באוגוסט, שהיה אחד החוויות היותר מדהימות שהיו לי. באמת קשה לתאר את המסע במילה אחת כי הוא באמת היה כל הדברים ביחד. אז שתהיה לכולנו אחלה שנת 2008 ושתהיה מלאה באירוסמית' =]

למעלה