סיכום השנה שלי

dbzb

New member
סיכום השנה שלי ../images/Emo55.gif

טוב, זה נעשה בצורה מיוחדת אבל אפשר מדי פעם להבחין פה במה שקרה השנה. אגב, אם עוד לא ראיתם את הסמקדאון שאחרי ונג´נס אז יש פה ספוילר קטנטן. המתאבק שהוערך מדי ע"י הWWF השנה: טסט. המתאבק שהוערך מדי ע"י האוהדים השנה: RVD המתאבק שהוערך מדי ע"י עצמו השנה: באף באגוול. המתאבק שהכי שמח שעבר לWWF השנה: טאג´ירי. המתאבק שהכי עצוב שעבר לWWF השנה: DDP המתאבק שהיה תקופה קצרה מדי off-tv : רוק. המתאבק שהיה תקופה ארוכה מדי off-tv : טריפל H המתאבק שחדר דרך תקרת הזכוכית השנה: Y2J ה"מתאבק" שחדר דרך 3 זכוכיות השנה: שיין מקמהון. המתאבק שלא שמנו לב שפרש השנה: דין מלנקו. המתאבק שלא שמנו לב שלא פרש השנה: הולק הוגאן. המתאבק שהכי התגעגעתי אליו השנה: ברט הארט. המתאבק שהכי פחות התגעגעתי אליו השנה: ביל גולדברג. המתאבק שלא הצליח להפוך לפייס השנה: X-pac המתאבק שלא הצליח להפוך להיל השנה: אנדרטייקר. צמד המתאבקים של השנה: דאדליס. צמד השדיים של השנה: סטפני מקמהון.

dead man inc

New member
לקרליטו

קרליטו מה אתה בסדר היא סתם מכוערת נעל היא עשתה הגדלת חזה סיליקון

TRIPLEfnH

New member
בוא לא נגזים, טוב ?

טוב, אז כמובן שיופי זה ענין של טעם, וגם אצלי סטפני מקמהון (גם לא עם החזה המשופץ שלה) לא ברשימת 100 הבחורות הכי כוסיות בעולם, אבל להגדיר אותה כ "סתם מכוערת נעל" ??? בואו ניתן לה קצת קרדיט, היא בכל זאת לא בחורה ממוצעת שאתה רואה ברחוב, ויש לי הרגשה שאפילו אתה "היית עושה לה טובה"...

למעלה