סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

מה שיר השבוע שלכם של אריק מה שיר השבוע שלכם בכללי? בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-

ady18

Well-known member
ומוסיפה שאלת בונוס

מתרגשים שהדיסק של אריק יוצא?

chen010189

New member
שבת שלווום

מה שיר השבוע שלכם של אריק?יום חדש נפלא מה שיר השבוע שלכם בכללי?שייגעצ - כוחות הרשע בילוי השבוע שלכם-לא היה לי זמן לבלות השבוע סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-אין... סקופ השבוע שלכם-גם אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]ושוב אין, אני ממש משעממת השבוע אה? משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הצגת תיאטרון "טירונות"\הלל מיטלפונקט, חובה ללכת משהו שהרס לכם את השבוע-יותר מדי שעורי בית ומבחנים להתכונן בשבילם משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-היומולדת 18 שלי ביום שני [: מתרגשים שהדיסק של אריק יוצא?כן!!! אני כבר מתה לקנות אותו

עונה../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם של אריק? אפשר לחשוב
מה שיר השבוע שלכם בכללי? שוב תודה של מירי
בילוי השבוע שלכם- כלום מיוחד
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ערוץ 24
סקופ השבוע שלכם- לא מתאים לפה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לישון הרבה
משהו שהרס לכם את השבוע-
סתם משו מעצבן
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חח זה לא ברור? הדיסק של אריקקק
מתרגשים שהדיסק של אריק יוצא? בארוררר
סופסוף

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר השבוע שלכם של אריק שער שש מה שיר השבוע שלכם בכללי?איתי הרבה,השיר של איתי קרן מבול בילוי השבוע שלכם- איתי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-לא ראיתי סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-איתי ההופעה משהו שהרס לכם את השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הדיסק של אריק בטח שמתרגשת וקונה 2 דיסקים

מסכמת

מה שיר השבוע שלכם של אריקיום חדש נפלא מה שיר השבוע שלכם בכללי? מבול
של קרן בילוי השבוע שלכם- הופעות של קרן+הופעה של איתי פרל סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-מישהו לרוץ איתו
סקופ השבוע שלכם- מחכה לו של דנה ברגר הוא שיר ציני
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- חיבוק ונשיקה מקרן פלס
ביוזמתה.... משהו שהרס לכם את השבוע -אני חולה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הופעה של קרן ולקנות את הדיסק של אריק

למעלה