סיכום השבוע

עונה..../images/Emo24.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן- מבול, כשירד מבול, מבול.. הרס אותי השיר הזה..
מה שיר השבוע שלכם בכלל- מים מתחת לגשר, איתי פרל
בילוי השבוע שלכם- אתם לא קולטים, אבל הייתי השבוע ב-3
הופעות של קרן, נשברו השיאים
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ראיתי רק עכשיו את שניים עם קרן ודידי...חחח.. כי אני אצל ההורים ויש להם VOD ולי יש YES
סקופ השבוע שלכם- אני הולכת להפסיד בפעם הראשונה בשבוע הבאה הופעה של קרן
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם- הוספתי.. באווירת מבול
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- השיר כשירד מבול... באמת עשה לי את השבוע
משהו שהרס לכם את השבוע- הגשם והקור.. שונאת שונאת שונאת את החורף
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אחותי (נוף המקורית), אהובתי מתגייסת שבוע הבא
... את האמת אני מחכה שזה לא יקרה... אבל היא מחכה.. אז אני איתה.. כפרעליה

שבוע הבא יש 3 הופעות

2 סגורות ואחת בלוח אירוכים.. דווקא זאת שבלוח אני כנראה אחמיץ... אין לי איך להגיע.... זה בקיבוץ יפעת

לא ../images/Emo2.gif

אם היה כך טל ליהיא או המנהלות היו מיידעים אותנו ההופעה נכון לאתמול ב5.1 כפי שצוין בהתחלה

הלוואי... את בטוחה?

לא עדכנו אותי בזה.. אבל יכול להיות.. הלוואי וזה נדחה.. מסתדר לי טוב..חחח

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifככה כתוב אתר שלה..

וגם בלוח הופעות בעיתון זה לא מופיע. וכששמת פה בפורום לוח הופעות מעודכן כתבת את ההופעה הזאת ב-23.2

הלוח ששמתי הכי מעודכן...

אז למה השאירו בפורום את התאריך הזה...? בגלל זה חשבתי שיש הופעה, כי זה רשום בלוח אירועים...

MissPop

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם של קרן: רכבת באירופה (למרות שלא שמעתי את הדיסק זה השיר שאני זוכרת מההופעה בגלגל"צ שבוע שעבר) מה שיר השבוע שלכם בכללי? יש שיר לא זוכרת את שמו
בילוי השבוע שלכם- יצאתי עם חברים לקפה ג'ו, היה נחמד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "אד" - ממליצה בחום - סדרה מקסימה! סקופ השבוע שלכם- I DONT HAVE ANY תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע - גשם גשם גשם וגשם ורוח לא אוהבת אתכם! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין משהו ספציפי

Nimrod121

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם של קרן- "מבול" מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- "שלום לאמונות" (מירי מסיקה) ו"השיר של איתי" (איה כורם). בילוי השבוע שלכם- סתם, נפגשתי עם חברים. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- פשוט כלום. התוכניות נהיות גרועות יותר אחת מהשניה ומאז ש"השמיניה" ירדה לתקופה מסוימת אני לא צופה בכ"כ הרבה סדרות. אבל אם מדברים על סרטים- "The Island". סקופ השבוע שלכם- בתיאטרון שנמצא במרחק הליכה של 2 דקות מהבית שלי היו הופעות של "הלקה" ולא הלכתי אליהם כי לא ידעתי (וגם הייתי יכול להיכנס למאחורי-הקלעים אם ממש הייתי רוצה. חבל). תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- מצורפת להודעה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אין כזה דבר. שבוע רגיל. משהו שהרס לכם את השבוע- קצת לחץ בלימודים, אבל אני מצליח להתגבר על זה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ללכת ל"טאוור רקורדס" ולקנות דיסקים שאני רוצה ולהופעה של קרן (שתהיה עוד כמה שבועות ב- 19.1). סופ"ש נעים לכולם
.

Koala Girl

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם של קרן -ללא ספק-מבול
(התאהבתי לגמרי) מה שיר השבוע שלכם בכללי? אממ..Hurt בילוי השבוע שלכם-היה לי טיול לנגב וירד גשם והיה ממש "כיף" סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-לא 'דעת סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] יש לי אינטרנט רק מיום שני אז לא ראיתי עוד כלום
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אין משהו שהרס לכם את השבוע-קר לי למוות כבר כל השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שאני יתקע בעץ ופתאום ייפול עלי כסף?
(זה בטוח יקרה)

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן-"רצה הביתה" מה שיר השבוע שלכם בכללי?-"אם תבוא"-נינט טייב בילוי השבוע שלכם-אממ..לא היה משהו רציני אז אפשר להגיד שאתמול היה נחמד
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-גומרות הולכות
סקופ השבוע שלכם-אין..
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-שומדבר מיוחד.. משהו שהרס לכם את השבוע-אממ דברים אישיים
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שימשיך מזג האויר החורפי הזה

Ss H A D A S sS

New member
../images/Emo95.gifשלי!

מה שיר השבוע שלכם של קרן-רצה הביתה
מה שיר השבוע שלכם בכללי-יונתן שפירה-איה כורם
בילוי השבוע שלכם-להיסטלבת בבית
סרט/תוכנית/סדרתהשבוע שלכם-הישרדות
סקופ השבוע שלכם-לנוח זה כיף...
תמונה שראיתם לחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]><
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-נחתי כל שבוע מומלץ
משהו שהרס לכם את השבוע-אמממ הלימודים
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-השיר שלנו מתחיל!!!!!!!

למעלה