סיכום השבוע

Rachel47

New member
גמני ראיתי שהיה../images/Emo15.gif

ישבתי עם אחותי (ועוד כמה אבל הם לא חשובים) בסלון והעברתי את התוכניות בשלט של הוט פתאום אני קולטת כלה להשגה אני מסתכלת על לי ואומרת "את רואה..כלה להשגה" ואז היא גם קלטה והתפקענו מצחוק הסרט על שמך
גדול

I מ י ר ב I

New member
אפילו אמא שלי אמרה אתמול...

תגידי לכלה להשגה מהפורום שיש עליה סרט.חחחחחחחחחחחחחחחחח

אושRתי

New member
../images/Emo69.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן-"איתי" מה שיר השבוע שלכם בכללי?רגע לפני של אריק איינשטיין בילוי השבוע שלכם-תפוח זהב
סקופ השבוע שלכם-הידעתם שאפשר להקפיא קיפודים? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה של אדיר מילר
משהו שהרס לכם את השבוע- לשמוע שעלי מוהר ז"ל
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-רופא שינים

השבוע שלי:

מה שיר השבוע שלכם של קרן? "פסק זמן" מה שיר השבוע שלכם בכללי? "מקסימום בסוף ניפול" של תמיר חיטמן בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- E.R כמובן
סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- להיפגש אחרי יום עבודה מעייף עם חברים טובים. משהו שהרס לכם את השבוע- ראיתי חברה שהפסיקה לדבר איתי אחרי שנה שלמה שלא ראיתי אותה ואני לא מאמינה במקריות אבל היום זה היום הולדת שלה ואיחלתי לה מזל טוב והיא הודתה לי בצורה יבשה כזו, והרגשתי רע מאוד. כאילו שהמזל טוב שלי לא שווה משהו
וגם לקוחה אחת גרמה לי לבכות בסופר מרקט...(בעבודה) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- עבודה(?) אין לי כוח
חחח שבת שלום

עדי C

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ה- מזל טוב שלך שווה המון
שלא תחשבי אחרת, אף פעם... סופ"ש מקסים

עונה ../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן : רכבת לאירופה
מה שיר השבוע שלכם בכלל : לילה לבן של עידן יניב שיר הורססס
בילוי השבוע שלכם : משחק כדורגל.. (מי שלא יודע אני בחוג כדורגל ואני דווקא נורא אוהבת את זה) לא אכפת לי שרק בנים משחקים כדורגל...
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלי - ילדות רעות עם לינדזי לוהן ראיתי בערוץ yes2 אחלה של סרט - ממליצה
סקופ השבוע שלי - קיבלתי 80 בחשבון =]]
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - היום דווקא 2.12 חתול וכלב מתחבקים.. חח חמודים...
יש משהו שעשה לכם את השבוע ואת רוצים להמליץ עליו - אמ.. לא כל כךך...
משהו שהרס לכם את השבוע - לא הייתי ביום חמישי במסיבה אצל ידיד שלי .. :(
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא - כן.. אבל אני לא יודעת מה חח... רק שיתפתי, זה הכל! חחח ביי

Ss H A D A S sS

New member
../images/Emo95.gifעונה!

מה שיר השבוע שלכם של קרן-רצה הביתה מה שיר השבוע שלכם בכללי?יונתן שפירה-איה כורם הדגש|בילוי השבוע שלכם-הלכתי אתמול ל"הופעה"של איה כורם בטוואר רקורד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-פרוייקט מסלול 2 סקופ השבוע שלכם-היתי אצל ירדן ושיחתי והאכלתי את עמיתוש!
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]לא מצאתי... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לכתי ל"הופעה"של איה צאו מהבית עשו לעצמכם טובה! משהו שהרס לכם את השבוע-אתמול היתי עמורה לעשות עוד משוא וזה היטבתל:( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-

תומר 10

New member
היה שבוע נחמד ביותר ../images/Emo216.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן-שיהיה לנו בית מה שיר השבוע שלכם בכללי?אלייך שרבילוי השבוע שלכם-הופעה של הראל סקעעעעעעעת שהייתה ביום חמישי היה מממממממממממממממדהים סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-השוטר מבוורלי הילס...חחח..ראיתי את שלושתם והם סרטים כאלה מגניביייים סקופ השבוע שלכם-ראיתי את המורה של בהופעה של הראל, היא ישבה בשורה שלנו, והיא קמה, ורקדה..אלה היו תמונות קשות. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]----> משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-ההופעה של הראאאאאאל
משהו שהרס לכם את השבוע-ראיתי את המורה שי בהופעה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אםםםם..כמו שאומרים, נחיה ונראה
שבוע טוב לכווווולם

תומר

להזכירך גם אני מורה אז זה אומר שאני לא אמורה ללכת להופעות של קרן , איה וכו' כי אולי אחד התלמידים שלי יראה אותי שם? גם מורים הם בני אדם

תומר 10

New member
לא..זאת מורה...מעצבנת ../images/Emo216.gif

לא התכוונתי להעליב את ציבור המורות-ומי שהעלבתי אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מצטערת,באמת. אבל המורה הזאת, מעצבנננננננננתתתת....יש לה חוש אופנתי מזעזע,והיא מורה ללשון שאומרת לתחלק(להחליק) ולמלות(למלא).. אני ממש ממש ממש ממש צטערת.

תומר צחקתי ../images/Emo6.gif

חוץ ממני אני לא יודעת כמה מורות יש בפורום קרן פלס
מה קורה איתי שהיום אף אחד לא מבין את ההומור שלי

למעלה