סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע של איריס שיר השבוע בכללי משהו טוב שקרה לך השבוע משהו רע שקרה לך השבוע משהו שמתכנן לשבוע הקרוב מאכל השבוע? תוכנית השבוע? תמונת השבוע מהרשת? בילוי השבוע?

The Rattlesnake

New member
כן סוף סוף אני יכול לענות על זה :)

ואתם שואלים למה כי קניתי את הדיסק והוא מדהים כמו שחשבתי כמה חיכיתי לקנות אותו! שיר השבוע ללא ספק : מה נשמע השיר הזה מקסים ביופיו! שיר השבוע בכללי : Hi-Tek - Keep It Moving (Ft. Dion, Q-Tip & Kurupt) - מדהים והדיסק שלו בכלל!!! משהו טוב שקרה לי השבוע : יש כמה קניתי 4 דיסקים ואני מרוצה מכולם :) קניתי את הדיסק של איריס והוא מקסים! קניתי שעון חדש! : משהו רע : הודיעו לי אתמול שיש לי פעילות יתר של בלוטת התריס
שוב בדיקות דם שבוע הבא כדאי להיות בטוחים אבל אם כתוב על הפנייה דחוף זה מלחיץ קצת במיוחד שזה הבריאות שלי שזה הכי חשוב אצלי!. משהו שמתוכנן לשבוע הבא : טבריה עם חברים =] מאכל השבוע : הפיצה של אמא היתה טעימה :) תמונות מהרשת : אין בילוי השבוע : ישיבה עם חברים וצחוקים בכיף שלנו

ady18

Well-known member
עונה

שיר השבוע של איריס ?לא היית רשום שיר השבוע בכללי?כול הציפורים, הרוח תשנה את כיוונה הראל לאן שלא תלכי שירי זאת שבמקומי קרן יונתן שפירא איה ותשמח אריק משהו טוב שקרה לך השבוע?קניתי את הדיסק של הראל משהו רע שקרה לך השבוע?קשה בלי עבודה משהו שמתכנן לשבוע הקרוב?הופעה של קרן מאכל השבוע?מרק של אימא,גחנון תוכנית השבוע?סרט יוסי וגאגר תמונת השבוע מהרשת? בילוי השבוע?ארומה

../images/Emo27.gif

שיר השבוע של איריס- "אז מה אתה עושה?" שיר השבוע בכללי- החדש של נארלס בארקלי משהו טוב שקרה לך השבוע- חולצה חדשה ממש יפה מקסטרו
משהו רע שקרה לך השבוע- הגעגועים, איף. משהו שמתכנן לשבוע הקרוב- לעשות משקפיים
מאכל השבוע? המבורגר של מוזס תוכנית השבוע? לא רואה כבר טלויזיה.. בילוי השבוע? הופעה של מוקי

למעלה