סיכום השבוע:

ady18

Well-known member
סיכום השבוע:

שיר השבוע של איריס שיר השבוע בכללי משהו טוב שקרה לך השבוע משהו רע שקרה לך השבוע משהו שמתכנן לשבוע הקרוב מאכל השבוע? תוכנית השבוע? תמונת השבוע מהרשת? בילוי השבוע?

נעתיק מהקומונה../images/Emo11.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע של איריס עכשיו הזכרת לי שאני באמת צריכה לשמוע את הסינגל... לא הספקתי אתמול
אני צריכה לבדוק מה ההבדל בין גרסת אלבום לגרסת רדיו
או משהו כזה... תוספת- שמעתי וההבדל היחידי שמצאתי זה שמצנזרים את הג'וינט
שיר השבוע בכללי כל הדיסק של קרן
כמה שירים של כריסטינה אגילרה Don't Speak לאן למי אני שייכת משהו טוב שקרה לך השבוע היה סבבה בבצפר
(כן היה כיף
) והיה אתמול לאבא שלי יום הולדת אז הלכנו למסעדה משהו רע שקרה לך השבוע לא משנה.... >< משהו שמתכנן לשבוע הקרוב אממ... ללכת לבצפר?! גאוני
מאכל השבוע? אתמול
יאמי.. וכמובן שוקולד שאני כל יום מחסלת בכמויות..
מה נסגר איתי?!?! תוכנית השבוע? לא נראה לי שראיתי משהו... תמונת השבוע מהרשת? לא מוצאת את זאת שרציתי=/ בילוי השבוע?

ady18

Well-known member
עונה

שיר השבוע של איריס?איתי ובלעדי שיר השבוע בכללי? כול הציפורים רצה הבייתה פסק זמן איתי שיר אהבה פשוט וזהו משהו טוב שקרה לך השבוע?פגשתי חברים משהו רע שקרה לך השבוע?לא היה משהו שמתכנן לשבוע הקרוב?המצעדים ואני נוסעת לכמה ימים לחופשה בצפון עם המשפחה מאכל השבוע?פסטה עם שמנת ופטריות תוכנית השבוע?כדורגל וגיא פינס תמונת השבוע מהרשת? בילוי השבוע?להפגש עם חברים

../images/Emo27.gif

שיר השבוע של איריס- "מה שלומך" שיר השבוע בכללי- "מאמי"/גלעד שגב משהו טוב שקרה לך השבוע- גם הגימלים, וגם לחזור לבסיס
משהו רע שקרה לך השבוע- חוסר היכולת להתנתק משהו שמתכנן לשבוע הקרוב- לילה, ש.ג., ומסתבר שטקס מצטיינים
מאכל השבוע? גלידה! תוכנית השבוע?
אין כבר מה לראות בטלויזיה בילוי השבוע?
שופינג

למעלה