סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע של איריס שיר השבוע בכללי משהו טוב שקרה לך השבוע משהו רע שקרה לך השבוע משהו שמתכנן לשבוע הקרוב מאכל השבוע? תוכנית השבוע? תמונת השבוע מהרשת? בילוי השבוע?

ady18

Well-known member
עונה

שיר השבוע של איריס? בחלומות שיר השבוע בכללי? הדיסק של קרן משהו טוב שקרה לך השבוע?על האש וקניתי דיסק משהו רע שקרה לך השבועהמצב משהו שמתכנן לשבוע הקרוב?הצגה מאכל השבוע?פרגיות תוכנית השבוע?24 אולפן פתוח וכוכב נולד 1 תמונת השבוע מהרשת? בילוי השבוע?על האש

../images/Emo168.gif

שיר השבוע של איריס- "בחלומות" שיר השבוע בכללי- "כשאת עצובה" גירסאת השירי משהו טוב שקרה לך השבוע- היה כזה? משהו רע שקרה לך השבוע- לא ראיתי אותו משהו שמתכנן לשבוע הקרוב- שום דבר מיוחד מאכל השבוע? גלידת תות של קרמיסימו
תוכנית השבוע? "אבודים".. עוד מעט נגמרת העונה
בילוי השבוע? היה אמור להיות עיר הבירה ומסיבת עסק שחור, אבל הכל בוטל.. תודה לך נאסראללה
שיהיה שבוע רגוע ושקט, ואינעל העולם, שהמצב הזה ירגע כבר

Bob Fred

New member
למה לא???

שיר השבוע של איריס- רק לגעת שיר השבוע הכללי- Dream a little dream of me להוריד את הגרסה של המאמא קאס! הכי טובה שיש!!! משהו טוב ומשהו רע- קנו לי אייפוד וידיאו יאיי!! ומשו רע- פיטרו אותי מהעבודה מתכנן משהו- טלוויזיה ושינה??? מאכל השבוע- בהחלט פיצה פפרוני טובה, לא הסוג החריף, עם בטטה וחצילים!!! תוכנית השבוע- או Drawn Together או בנות גילמור או ורוניקה מארס... העדפה לראשון... תמונה- אין לי כוח להעלות... בילוי השבוע- סרט טוב עם מישהי חמודה שתהיה מעוננינת בי לשם שינוי...

למעלה