סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע של איריס
שיר השבוע בכללי
משהו טוב שקרה לך השבוע
משהו רע שקרה לך השבוע
משהו שמתכנן לשבוע הקרוב
מאכל השבוע?
תוכנית השבוע?

ady18

Well-known member
עונה

שיר השבוע של איריס איריס פחות שמעתי השבוע ... שיר השבוע בכללי כשאת עצובה ועטוף ברחמים שירי וכמה שירים של איה ואם אלה החיים קרן פלס משהו טוב שקרה לך השבוע? היו הרבה ברזיל נצחה הייתי בהצגה משהו רע שקרה לך השבוע?לא היה משהו שמתכנן לשבוע הקרוב?סרט מאכל השבוע?פשטידת פטריות תוכנית השבוע?כוכב נולד מונדיאל וכוכב נולד אחד

ady18

Well-known member
שכחתי משהו

הדיסק של איה כורם מומלץ בטירוף

../images/Emo9.gif

בחלומות
המון המון שירים בייחוד של ניקלבק
אממ.. די שקט בניגוד לרגיל
הצוות של הבצפר החדש שלי אנטיפתיות
קורסים של בצפר אוכל של אמא! אין על אוכל של אמא! לא מחליפה את זה בעד שום הון שבעולם! כוכב נולד? ואממ.. וקרובות?
סוף שבוע טוב!

../images/Emo214.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

קורסים של בצפר? זה לא הסיוט הכי גדול של הקיץ???? אני כ"כ מתעבת בצפר בחופש, תמיד אמרתי לעצמי שבחופש עושים הכל- חוץ מללמוד
כמה זמן הקורסים שלך, ובאיזה מקצועות?... ובאמת אין על האוכל של אמא
הזכרת לי שכשהגעתי היום הביתה אמא הכינה המון אוכל מרוב געגועים. נראה לי שמה שהיא לא עשתה שנה שלמה, היא עשתה סופסוף. טוב שלא הגזמתי..

אני יודעת, זה סיוט../images/Emo70.gif

ועוד היינו צ'כים לשלם על זה
זה עשרה ימים ובהתחלה נרשמתי למתמטיקה ולשון כי אני חזקה באנגלית, אבל סגרו את הלשון אז ההורים שלי העבירו אותי לאנגלית.. אני הייתי מוותרת על זה
אמרתי לאבא שלי אבל הוא התעקש
כמה עצוב
חחחחחחחח ואת צודקת- בחופש עושים הכל חוץ מללמוד

../images/Emo214.gifעונה ../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif

*שיר השבוע של איריס-רק לגעת.. *שיר השבוע בכללי-נראה לי שזה גם היה השיר בשבוע שעבר[??], השיר של הסדרה:"הנסיכה" ששרה אגם.. אני מכורה לשיר הזה ושומעת אותו ברצף כבר לפחות ארבע שעות...
"אני לא אפחד, אני לא אשבר".. תגידו לי, עם מילים כאלו, איך אפשר שלא להתמכר???
*משהו טוב שקרה לך השבוע-אתמול הייתי בהופעה של איה כורם. כבר כמעט שכחתי איך זה להיות בהופעות. . . *משהו רע שקרה לך השבוע-ציפיות.. *משהו שמתכנן לשבוע הקרוב-רק דבר אחד?, לארוצה
-להפגש עם מישהי שמ'זהההה חשובה לי... -לדבר בטלפון עם ספיר. --להחליט אם אני הולכת לבד להופעה ביום שני, או שאני הולכת עם האקס שלי, או שאני הולכת עם חברה שלי, או שאני הולכת עם חברה אחרת שלי..
-כנראה שביום שלישי יש לי "דייט"
*מאכל השבוע?התפוחי אדמההההההההההההההה
*תוכנית השבוע?נו באמת, לא כבר אמרתי שאני לא רואה טלויזיה?
אבל דווקא אתמול יצא לי לראות סרט:"כלה להשגה", מומלץ +++++++ לכל הקיצ'יים שביניינו...

../images/Emo214.gifאוישכחתי../images/Emo122.gif

וכמובן, עוד תכנון- לדבר בטלפון עם אבישג

../images/Emo221.gif

שיר השבוע של איריס- "רק לגעת" שיר השבוע בכללי- "אלייך"/דניאל משהו טוב שקרה לך השבוע- סיימנו ביום חמישי בשעה 15:30, פינוק
משהו רע שקרה לך השבוע- יותר מידי ערסים, אמהות ורבנים:-* רבו איתי השבוע
משהו שמתכנן לשבוע הקרוב- יו, אין מה לעשות השבוע.. השבוע הזה יעבור כל כך לאט! מאכל השבוע- רביולי 3 גבינות בספגטים
תוכנית השבוע- "כוכב נולד"... או בשמה השני- "ג'קו נולד"

../images/Emo46.gif

איזה רב אחד שהתקשר ללשכ"ג, והתחיל להתווכח איתי ואמר לי "מאיפה לי לדעת שקוראים לך אריאלה? אולי קוראים לך יפית??"

ady18

Well-known member
מרוצים מהסיכום השבועי?

או שצריך לשנות להוסיף אשמח לרעיונות או שאתם בכלל לא אוהבים?<

מאיה ממשרמרת!!!!!!!../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

(לכם עוד אמרתי את זה נכון?
) לדעתי
מאיה ונירית אחריהן ג'קו אחריו מורן

למעלה