סיכום השבוע

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע של איריס
שיר השבוע לא של איריס
משהו טוב שקרה לכם השבוע
משהו מאכזב שקרה לכם
תכנונים לשבוע הקרוב
מאכל השבוע

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של איריס - לא היית רשום שיר השבוע לא של איריס - הדורבנים - עוד לילה, קרן אבראשי - מישהו אחר משהו טוב שקרה לכם השבוע - המורה למוסיקה ויתרה לי על המתכונת חחח, אין לי יותר תנ"ך לעולמי עד!
משהו מאכזב שקרה לכם - לא משו מיוחד תכנונים לשבוע הקרוב - לחרוש לחרוש ולחרוש? מאכל השבוע - פיצה

ady18

Well-known member
עונה

שיר השבוע של איריס מישהו ואיתי ובלעדי שיר השבוע לא של איריס לקולך שירי ליאת שי גבסו קרן איתי וכמו אוהבים הראל סקעת קליפה איה משהו טוב שקרה לכם השבוע קרן זכתה במקום הראשון משהו מאכזב שקרה לכם שחר לא הצליחה להעפיל יותר גבוה תכנונים לשבוע הקרוב שבוע הספר כנראה מאכל השבוע סטייק

עוד שאלון נחמד לסיכום השבוע../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

*מעתיקה מפורום מכתב שלא נשלח*
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע:
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע:
התעצבתי מעט כי...
התעצבנתי על...
אבל בסוף סלחתי כי...
בכיתי מעצב/אושר כי...
המחמאה הכי יפה שקיבלתי:
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי...
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי:
השיר הכי טוב ששמעתי:
המקום הכי טוב שאליו יצאתי:

ady18

Well-known member
עונה

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע:זמרת שאני אוהבת עלתה למקום הראשון הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע:לא היה משהו מיוחד התעצבתי מעט כי... התעצבנתי על...במשחק ספורט אבל בסוף סלחתי כי...אין לי כי לא היה השבוע בכיתי מעצב/אושר כי...אמרתי כבר המחמאה הכי יפה שקיבלתי:לא היה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי...שאלות חפירה לא משהו לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הסרט הכי טוב שראיתי:לא ראיתי השיר הכי טוב ששמעתי:היה מלא המקום הכי טוב שאליו יצאתי:יצאתי לקניון

../images/Emo27.gif

שיר השבוע של איריס- "רק לגעת" שיר השבוע לא של איריס- "רגע פרטי"/ריטה משהו טוב שקרה לכם השבוע- אני לא בטוחה שהיה כזה משהו מאכזב שקרה לכם- סוף השבוע עבר כל כך מהר
תכנונים לשבוע הקרוב- אממ חוגגים יומולדת לחברה, והופעה של עברי מאכל השבוע- סמוזי של מקס ברנר

hila3000

New member
../images/Emo79.gif

שיר השבוע של איריס: "את לא נורמלית"
שיר השבוע לא של איריס: Panic! at the disco - I write sins not tragedies
משהו טוב שקרה לכם השבוע: קיבלתי מחמאה מהמפקד גף שלי..
משהו מאכזב שקרה לכם: ריחוק.
תכנונים לשבוע הקרוב: לחזור הביתה כמה שיותר מהר
מאכל השבוע: שניצל וחביתה!

למעלה