סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע של איריס? שיר השבוע לא של איריס? איך עבר השבוע? מה היה הבילוי השבוע שלכם? משהו שהרס את השבוע? משהו שעשה את השבוע? ומאכל השבוע? ומשהו שאתם מחכים לו בשבוע?

../images/Emo214.gifאני קוראת לזה השתלטות../images/Emo46.gif

מישהי לקחה לי את הפינה שלי
סתם, סתם, שיהיה לך בכיף..
רק בפעם ההבאה, בבקשה תוסיפי גם סמיילים וכאלו, זה יהפוך את השרשור ליותר צבעוני
...

הופה!../images/Emo170.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

הדרוש מתקדמת
יכול להיות שאני משפיעה עליך בתת מודע?

../images/Emo214.gifאני אפילו מוכנה להודות בזה.

זה לא חדש ששינית אותי, אני הרבה יותר צינית ממה שהייתי, אבל בפורומים
יוווו, כמה אלכוהול שתיתיייייייי.. אני מחורפנת ברמות ואין לי מושג מה אני עושה כאן ואני עוד נותנת היום שיעור גיטרה לידיד של אחי .. טובה אני
יו, באמת שווה לשתות אלכוהול. אני אפילו מתלהבת
חח,נו סתם.. ייאלה, זזתי, הוא מחכה..
, אני אחזור מחר

ady18

Well-known member
וואי איזה מרגש זה

שיר השבוע של איריס? אפילו אם שיר השבוע לא של איריס?אתה משתחרר נורית גלרון איך עבר השבוע? חרא מה היה הבילוי השבוע שלכם?אין משהו שהרס את השבוע? הכול משהו שעשה את השבוע?קניתי דיסק ומאכל השבוע? מלוואח וחטיפי עוף ומשהו שאתם מחכים לו בשבוע? אממ אילת [

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של איריס? לא היית רשום שיר השבוע לא של איריס? קרן אבראשי - מישהו אחר, הדורבנים - עוד לילה, דודו טסה - כי ככה זה, דודו טסה - דבר פתוח, מיקה קרני - רומיאו, שרונה נסטוביץ' - אוריאנה איך עבר השבוע? בסדר.. יכל להיות יותר טוב מה היה הבילוי השבוע שלכם? במדורה עם חברים בל"ג בעומר משהו שהרס את השבוע? צבא, מבחנים משהו שעשה את השבוע? דודו טסה ומאכל השבוע? פיצה ומשהו שאתם מחכים לו בשבוע? אני שר במופע סיום במגמת מוסיקה בבצפר

../images/Emo214.gifואני עונה.. ../images/Emo26.gif

שיר השבוע של איריס?בוחרת ב"תודה רבה לך פחד", בגלל שמצאתי לנכון להגיד אותו להמון אנשים-על בעיות ששיתפו אותי וכד' ואני חושבת שהיה שלב השבוע שאפילו לעצמי אמרתי שאני צריכה להפוך את הפחד הזה ליתרון ולהלחם בו, ולא להתבאס מהפחד.. צריך כל הזמן לנסות, לנסות, לנסות, לנסות ו....לנסות.
שיר השבוע לא של איריס?הוהו! חזר לי המחשב! וזה אומר.. שהמדיה פלייר במחשב שלי פועל! אז ככה- יש את "איריס פרחי הטובה", ככה אחי קורא לשתי זמרות..הוא לא שם לב שמדובר ב2 זמרות!
ואתמול גיליתי שהן תאומות בכלל! ואני התמכרתי לשירים שלהן, שומעת הרבה. איזה הזוי זה לראות מישהי שאוהבת גם פופ וגם רוק
יש את הדיסק החדש של מאיה בוסקילה שגם אותו אני שומעת לא פחות... יש את איריס, יש את מריה קארי, יש את אוונסנס, יש את קלי קלארקסון, יש את Dht וכמובן- השיר שאני כתבתי והלחנתי שהחלטתי בפעם הראשונה לשלוח סקיצה ראשונה ביותר[!!] ממנו לכמה אנשים וממש הופעתי מהתגובות שלהם
.
איך עבר השבוע?תלוי איך מסתכלים עליו. אני יכולה להגיד שהבנתי שהשבוע הזה, היה השבוע הכי קשה בחיים שלי. ההשוואה הזאת היא לא נכונה, אבל אפילו ביום שסבא שלי ז"ל נפטר לא סבלתי כמו שסבלתי ביום שלישי. אולי כי אז הייתי קטנה ואני בעצמי בקושי ידעתי מה המשמעות של החיים ולא כלום, וביום שלישי.. כלכך דאגתי שלא תהיה לי אמא. -טוב, דיי לדבר על זה- זה היה שבוע עם המון עצב וכאב, אבל הוא עבר, כמו שהכל עובר.
ביום חמישי אני חשבתי על הכל ועשיתי סדר בראש, למדתי המון דברים, כל כך הרבה, התבגרתי בטירוף, ורואים את זה עליי. לא פעם אני חושבת בכל פעם שאני משתנה-כמה אני שונה ממה שהייתי. אם היו מעמידים את "הדר הישנה", ולא משנה אם זאת הדר שהייתה בת 10 [שזה בכלל הבדל עצום, אני לא חושבת שיש שלושה דברים באופי שלי שהם אותו הדבר], או את הדר שאפילו הייתה לפני שנתיים ואת ההדר שהיום, חוץ מהחיצוניות- קשה היה לזהות. לפני שנה בערך נפגשתי עם מישהי שהייתה פעם החברה הכי טובה שלי, סיפרנו אחת לשנייה על הדברים שהשתנו וכ'ו והיא אמרה לי שפשוט מדהים כמה שהשתנתי ושאני לא אותה אחת. ו... כמה שאני לא מוותרת ומגשימה את החלומות שלי. נו טוב, היום היא אולי לא תגיד את זה. אבל בעצם, כשאני חושבת על זה עכשיו.. אולי זה כי כבר אין לי חלומות, אולי יום אחד הן יחזרו, מי יודע..
מה היה הבילוי השבוע שלכם?חחחחחחחחחחחח, בית חולים? *מנסה לחשוב* ביום ראשון. הייתי עם אמא במרכז העיר וגם נסענו חצי עיר בשביל למצוא את האמפי שהיא רצתה לקנות לי
.
משהו שהרס את השבוע?כתבתי מספיק, לא?...
משהו שעשה את השבוע?עשה את השבוע..הממ..אז ככה: 1. שאחי בח"ול לא לקח קשה את זה שלא סיפרנו לו על הניתוח. 2. שאחי בח"ול היה ממש בוגר ולא חזר לארץ, כמו שכולם פחדו שהוא יעשה.. 3. שהודיעו לי שאמא עברה את הניתוח במאה אחוז הצלחה...[למרות שהיו רק 80 % סיכויים..] 4.ואני לא מצליחה להזכר עוד. לא היו המון דברים, אבל אני בהחלט מסתפקת ומחייכת.
וכמובן- ישראלה,אבישג, דנה, נטלי, ושיראל שלא עזבו אותי בתקופה הזאת...
ומאכל השבוע?מיום שלישי אני גרה לבד בבית עם אחי.. ככה שאפחד מאיתנו לא ממש טורח לאכול חוץ מהג'אנק... ספתא הביאה לי במיוחד אוכל ביום חמישי, והאוכל של ספתא..
ומשהו שאתם מחכים לו בשבוע?כלום. חוץ מהעובדה שיש לי מחר מבחן, ביום שני בגרות, ביום שלישי מתכונת. מחררר אמא שלי חוזרת ל
, אני נפגשת עם חברה שלא נפגשתי חצי שנה בערך [?!] והיא תכניס אותי כנראה למשרד ע"וד פלילי
[שש. לא כתבתי לכם את זה
] וחוץ מזה, מחר יש לי צילומים.
וחוץ מזה, אני בטוח אדבר בטלפון עם ישראלה שזה כבר עושה לחייך המון
וחוץ מזה, ביום רביעי יש למישהי יומולדת. ואני עדיין מתלבטת אם כדאי לי לריב עם כל העולם ולהחליט שאני נוסעת עד אלייה.. ביום רביעי אני נפגשת עם ידיד שלי ולא זוכרת מה עוד, אלו העיקריים. הא, וכמובן, ביום שלישי יש "מה שלומך".

../images/Emo24.gif../images/Emo170.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

והפעם תלמדי למתכונות ולבגרויות

../images/Emo214.gifאחרת יהיה לי עסק עם..?../images/Emo11.gif

אני לא פוחדת מאפחד
נראה לי
חחחחחחח, נראה לי שאם מישהו מהמשפחה שלי קורא את המשפט הזה אני לא אצא יותר מהבית..

../images/Emo27.gif.

שיר השבוע של איריס? "רק לגעת" שיר השבוע לא של איריס? "too much to ask"/אבריל לאבין איך עבר השבוע? עבר ממש מהר
מה היה הבילוי השבוע שלכם? לא ביליתי השבוע. היו מלא תוכניות ואף אחת מהן לא יצאה לפועל
שונאת שזה קורה משהו שהרס את השבוע? היתוש הזה!!! משהו שעשה את השבוע? אני מרגישה שאני עושה עם עצמי משהו, זה עושה הרגשה טובה ומאכל השבוע? עוגת היומולדת האלוהית שמישהי מהמדור הכינה
ומשהו שאתם מחכים לו בשבוע? טעם העיר.

למעלה