סיכום השבוע!

סיכום השבוע!

חדש בפורום אמריקן איידול תוכנית יומית המועברת בשידור חי ישירות לקורא. התוכנית מוגשת בחסות המומחים לזימרה
בתוספת עידכונים ופרשנויות.
משרד התחבורה מודיע-הנהיגה מזיקה לבריאות!!! בעיקר לנשים המשתינות בעמידה ולגברים מחוסרי אורגזמה.
ולתחזית מזג האוויר. יהיה אביך וסגרירי ויתכנו סופות אבק כתוצאה מנפיחות גזים הנגרמות מאכילת מצות מרובה. שליחנו האמיצים בישראל-מתבקשים להצטייד במסכות גז.
ולסיום לכל אלו ששרדו והגיעו עד הלום שיהיה לכם סוף שבוע נהדר

MicMik

New member
מוצלח כרגיל

ושמחתי לראות שקבלת את המלצתי להוסיף תחזית מזג אויר למהדורה. מה עם מדור תרבות? אוצרות בבל נבזזו ואין פה דיון רציני בנושא !

iditbs

New member
נו, מה יש לומר שעוד לא נאמר....

אני רק תוהה אם חלילה זה היה קורה במדינה אחרת, נאמר אפילו ישראל, האם גם אז לא היה מי שיחשוב על זה מראש ויתאם עם הכובש או אפילו יבוא ויעצור את הבוזזים בגופו... נראה לי שעם מדוכא, כמו שהיו העירקים תחת ידו של סאדם, לא נהנה כמעט מתרבות ואמנות. אז איך אפשר לצפות מהם להעריך את מה שהיה שם ולהגן עליו? הפאדיחה היא כולה של האמריקנים ולכן זה מצער במיוחד.

השיחרור

לפעמים שיחרור של חיה מכלובה יכול לגרום לה להיות מסוכנת. כך העם העירקי ששנים הוחזק בכלוב הפחד שוחרר אל החופש, האלימות השחיתות וההרס בא לידי ביטוי. אוליי צריך היה לחשוב על זה קודם. ואכן למוסלמים אין ערך לתרבות ואמנות-זוכרים את ניפוץ הפסלים והעתיקות...(.אפה זה היה בדיוק?) כנקמה לעולם המערבי.

והכי חשוב

מה עם....פסח? איך היה בליל הסדר? כמה אכלתם? כמה שתיתם? נו......................? ואני מבקשת מכל החברים לא לנחור, שומעים אתכם עד אטלנטה.

ליאתA2

New member
מה אכלנו בפסח

בסדר הראשון אכלנו: גפילטע פיש וצימעס וקוגל (3 סוגים: תפ"א, ירקות ואחד מתוק) וחרוסת, ומרק קניידלך ועוף וחמישה סוגי קינוח. ב-second night Seder- כבד קצוץ על קרקרים כשרים לפסח,גפילטע פיש, צימעס, תפ"א בתנור, חרוסת, מרק בטטה עם קניידלך, בריסקט (צלי בקר), תרנגול הודו וחמישה סוגי קינוח. בערב השלישי - קבלת שבת- גפילטע פיש וצימעס וקוגל ומרק קניידלך ותרנגול הודו פרוס עם רוטב אוכמניות וסלט וחמישה סוגי קינוח. בשבת וראשון אכלנו את השאריות של כל שאר הימים. בקיצור - חזרנו הביתה מרוצים אך רעבים...

למעלה