סיכום השבוע!!

king kazabubu

New member
סיכום השבוע!!

קודם כל סיכום הסקר... 47 אחוזים מכלל המצביעים מצאו את סרט 13 כסרט הכי יפה של דרגון בול זי 33 אחוזים חשבו שסרט 12 הוא הכי יפה ו13 אחוזים מצאו בסרטי ברולי הסרטים הכי יפים. לצערי הרב מאוד רק 15 אנשים הצביעו!!! מה קרה לכם השבוע?!? לא נורא... החלפתי את הסקר למשהו די חשוב האמת... חנוכה בפתח ואנחנו רוצים לערוך מפגש פורום. אני רוצה שכל מי שרוצה להשתתף במפגש יענה על הסקר. זה חשוב. הסקר יקבע את העיר שיערך בה המפגש. משאלה ששאלתי את הפורום בעבר, המרכז הוא המקום שבו הכי נוח להפגש ולכן הערים שנמצאות בסקר הן מהמרכז. אל תשכחו שזה מפגש הכרות. אני אומר את דעתי בקשר למקום המפגש ואתם תצביעו בלי קשר לנימוקים שלי. אבל תשקלו אותם בכל מקרה. אני אישית מצביע בשביל חולון. הסיבות הן כאלה. 1. יכול להיות שנוכל להפגש בבית של מישהו אבל זה לא בטוח, אם לא אני יכול להפעיל כמה קשרים ולארגן לנו מקום שקט בבורגר´ס מקומי (בורגר´ס- מסעדת המבורגרים שיש בחולון. מאוד טובה, מאוד שקטה) בחינם וגם אולי אפילו להשיג טלויזיה ומחשב שם נוכל להקרין סרטים של דרגון בול זי וכאלו. 2. בחולון יש פארק מאוד חמוד שאפשר לערוך שם פיקניק נחמד עם חברי הפורום. אז תעשו את השיקולים שלכם, לפי תוצאות הסקר נקבע מקום למפגש. הסקר ישאר כשבוע וחצי, אולי יותר. תלוי במספר המצביעים. אז תעזרו לי עם הסקר תודה רבה לכם.

למעלה