סיכום השבוע:

ady18

Well-known member
סיכום השבוע:

שיר של אפרת שיר לא של אפרת: משהו שעשה לי את השבוע- משהו שפחות עשה לי טוב את השבוע- בילוי השבוע- מה התוכניות לסופ"ש \סילבסטר- מאכל השבוע- ושתהיה שנה טובה לכולם ותהנו מי שחוגג...

בר דותן

New member
סכמ"ש אחרי המון זמן שלא עהגבתי לסכמ"ש

שיר של אפרת: | שיר לא של אפרת: הו רב חובל - עדי ביטי :) משהו שעשה לי את השבוע-שומדבר מיוחד משהו שפחות עשה לי טוב את השבוע: גם שומדבר.. בילוי השבוע-סילבסטר עם חברים .. מה התוכניות לסופ"ש \סילבסטר-מסיבת סילבסטר מאכל השבוע-| ושתהיה שנה טובה לכולם ותהנו מי שחוגג...:) כל תירוץ לחגוג הוא סיבה למסיבה..

bali

New member
מנהל
מסכמת

שיר של אפרת: אמן שיר לא של אפרת: רדיו בלה בלה (כל האלבום בגדול) משהו שעשה לי את השבוע- הסתפרתי. משהו קצת קיצוני ושינוי גדול. התגובות מאד חיוביות. משהו שפחות עשה לי טוב את השבוע- כמעט הרסתי את המיקסר היקר שלי. בסוף בעזרת טכנאי הכל הסתדר, אבל לרגע הלב שלי היה בתחתונים
בילוי השבוע- אתמול יצאתי לפאב הופעות עם שתי חברות. היתה הופעה של להקה שעושה קאברים ללהקת DOORS. היה נחמד אם כי ההופעה היתה חלשה. מה התוכניות לסופ"ש \סילבסטר- היום רגוע ובעיקר מרתון אפייה. מחר בצהריים מפגש משפחתי גדול אצל דודה שלי ובערב ארוחת קריסטמס/NEW YEARS עם חברות. מאכל השבוע- עוגת שמרים תוצרת בית. ושתהיה שנה טובה לכולם ותהנו מי שחוגג גם ממני

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר של אפרת כשאתה בא גלגל ענק עידן יניב עשה:הסתפרתי פחות טוב קצת הרגשת חולשה בילוי מסיבת קריוקי סופ"ש אני חברים נראה dvd והיום הייתי בעיר טיילתי \מחר לא חושבת שאחגוג סיבלבסטר יום מנוחה ואולי קצת להליכה. מאכל השבוע:לביבות בטטה.

אריה31

Member
מנהל
מסכם באריכות

השבוע הייתי בחופש ועשיתי דברים אחרים ראשון - הלכתי לחתונה של אח של חבר טוב. ראיתי שם בחורה שהייתי דלוק עליה תקופה ארוכה כשעבדה אצלנו בעיתון לפני שנתיים-שלוש. ברגע שראיתי אותה יצאתי לגמרי מאיפוס! החתונה לא עניינה אותי בכלל, רקדתי ממש קצת ולא נגעתי באוכל!, כולי הייתי נתון במחשבות, רגישות ומשיכה לבחורה. ביררתי עם בעלי השמחה מי היא ומה הסטטוס שלה. ניצלתי רגע שהיא הלכה לשירותים ביחד עם חברה וכשהיא יצאה משם, ביקשתי לדבר איתה בחוץ כמה דקות. היא היתה מאוד נחמדה אליי, מאוד! היא אמרה כמה פעמים שזה מחמיא לה, אבל יש לה חבר!!! אחרי כמה דקות עזבתי את החתונה, מרוצה מזה שעשיתי מה שיכולתי, אבל מאוכזב שהיא לא איתי הייתי בדכאון כמה שעות, חברים וחברות עזרו לי כל הערב בטלפונים ובאס.אם.אסים שני - מפגש משפחתי במסעדה בתל אביב שלישי - ארוחה משפחתית אצל אחי רביעי - מפגש עם חבר בחיפה, היינו במסעדה איכותית "סטקיית הבוקרים", היה ממש כיף לחוות אויר אחר חמישי - מפגש עם ידידות לסרט ואחר כך שיחה עמוקה עם אחת מהן לתוך הלילה הערב כמו כל שבוע אני עושה הליכה עם ידידה אני לא חוגג סילבסטר בשבת אני חוזר לעבודה

ady18

Well-known member
אוי באמת עצוב

על הבחורה שרצית תהיה חזק
ונשמע למרות האירוע הלא קל שעברת הצלחת להנות מהחופש ואני מאוד שמחה בשבילך
ואיזה סרט הפעם ראית?

ליאן 162

New member
אריה, כל הכבוד על האומץ!!!!!!

עכשיו אין לך על מהלהתחרט לפחות, באמת עשית מה שיכולת!

ליאן 162

New member
אין לי ממש חשק להרחיב אז-

אני אספר על הסילבסטר המעפן שהיה לי- יצאנו חברות להרצליה, בהתחלה היינו בטוחות שאנחנו הולכות למסעדת קריוקי, אבל אז חברה אחת החליטה שנלך עם חבר שלה וחברים שלו למסיבה שעולה 60 ש"ח. אז החברה הכי טובה שלי הסכימה ללכת ואני ועוד 2 בנות לא, ולא נכנסנו למסיבה וכמובן שרבנו, והתחלנו להתווכח באמצע הרחוב כמו ילדות בנות 12..... שתיהן בסוף נכנסו למסיבה ונהנינו.. רצינו לדבר איתן אבל הן סיננו אותנו כל הלילה ומשום מה יצא שרק עליי הן כועסות ולא על ה-2 האחרות כי הן בטוחות שידעתי שזו תהיה מסיבה, למרות שלא ידעתי וכנראה הייתה אי הבנה רצינית..... קיצר... באסה =/ וסליחה שחפרתי

אריה31

Member
מנהל
דווקא נהנתי לקרוא חחח

אני אוהב שאת חופרת מיכל
אי הבנות ואי הסכמות קורות הרבה, אני מקווה שתשלימי עם שתי החברות ותודה על התגובה לסיכום שלי

למעלה