סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של איה ]- שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם:

ady18

Well-known member
סכמ"ש

שיר השבוע שלכם [של איה ]- שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם:

Rony 05

New member
נצל"ש- איה שרה את "התשמע קולי"

בערוץ 1 , בתוכנית לזכר ניצולי שואה, מקווה שאני מדייקת היה מאוד יפה

יאללה - נסכמ"ש

שיר השבוע שלכם [של איה ]- חייב להיות מתי תבואי - כן כן - אני לא נרגע מזה - למראת שני השירים של טום וויטס שאיה פרסמה בבלוג החדש שלה (איזה יופי) שיר השבוע שלכם [לא של איה]- 220 - של מיכל גבע בילוי השבוע שלכם- אה כן - היתה את ההופעה של עינב ביום ראשון - אה - רגע לא היתה כי החלטתם לנטוש אותי - לבד כמו כלב ועקב לקחי העבר - מה זה יאאאם בלא בא לי ללכת לבד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- חברים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - השבוע לא ! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - הלוגו המדהים של איה - באתר החדש שלה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- חברים שבאו אתמול משהו שהרס לכם את השבוע- חברים שלא באו (איתי ) ביום ראשון משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לאידע מאכל השבוע: פלפלים קלויים משפט השבוע שלכם: - אני מעריץ של איה כורם - מתוך פורום קדוש זה !

למעלה