סיכום השבוע

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של איה]- שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם:

קצט מוקדם כי הוא עוד לא נגמר

אבל בכל זאת לא יכולתי להתאפק כי הוא היה כ"כ טוב שיר השבוע שלכם [של איה]- מסיבת רווקות ללא כל צל של ספק !!! - תודה לנטוש ששלחה לי ולאיה (איזה שיר !!!) שיר השבוע שלכם [לא של איה]- לומדת בבית צבי - של אורי מור בילוי השבוע שלכם- סטייק לבן באסא עם גלי ומוקו סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא זוכר איך קוראים לו - עם ג'ניפר אניסטון והבלונדיני מזולנדר ואתה אני ודופרי - לא משנה - הוא גם נחתך באמצע (סרטי האינטרנט האלו ) תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - השבוע לא תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - צילמה חברה שלי 陳小香 (小香) - איזה מוכשרת משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הסטטוס של איה ברגע כתיבת שורות אלו - שמרתי את זה כדי להאמיו לעצמי אח"כ ת השכנים שלי , אתם , הילדים , גלי משהו שהרס לכם את השבוע- עוד לא - מקווה שרק מותו המתקרב משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא - ח-נ-ו-כ-ת ב-י-י-י-ת מאכל השבוע: קראמבל תפוחים משפט השבוע שלכם: "אולי תבואי באמצע השבוע?" - נוגה לשונצצ בשיחת טלפון אתמול בליילה

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifמסכמת

שיר השבוע שלכם [של איה]- הסוף של הסיפור שיר השבוע שלכם [לא של איה]- מיכאל- אתי אנקרי בילוי השבוע שלכם- בירה ונשירה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האח הגדול משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שלג (בבסיס)!!!! משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- בא לי שמש
מאכל השבוע: טורטיה משפט השבוע שלכם:

Virginia Gal

New member
גמני:

שיר השבוע שלכם [של איה]- אתה זורם אצלי בדם שיר השבוע שלכם [לא של איה]- Round Here - Counting Crows בגירסה המשובחת הזו http://www.youtube.com/watch?v=smFOb9lI3wg בילוי השבוע שלכם- הממ, הסרט "אשתו של הנוסע בזמן" אצל ידיד שלי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ארין ברוקוביץ' תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא שומעת רדיו. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הבת של בת דוד שלי, איזה מותק!!!! משהו שהרס לכם את השבוע- לא משהו מיוחד משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- נו, זה לא ברור? חנוכת בית של דורון!!! מאכל השבוע: מרק אספרגוס של אמא, ועוגה שגיסתי עשתה לי משפט השבוע שלכם: "אבל אני לא רוצה להסתובב בין מטורפים" העירה אליס. "אין לך ברירה," אמר החתול "כולנו מטורפים כאן, אני מטורף,את מטורפת.." "איך אתה יודע שאני מטורפת?" שאלה אליס. "זה ברור," ענה החתול "אחרת ,לא היית באה לכאן.."

למעלה