סכמ"שון...
למה סכמ"שון? כי אין הרבה מה לסכם... החיים שלי סובבים כרגע סביב העבודה הסמינריונית שתיבדה לחיים קצרים במיוחד. לצערי הרב אני בקושי מצליחה להתרכז בה ושלל אופציות אטרקטיביות יותר ופחות מצליחות להסיח את דעתי בקלות.....
אוף!! עוד אוף- אפילו יותר גדול- השבוע נאלצתי לדחות את קורס הקונדיטוריה המיוחל שלי שהייתי אמורה להתחיל בו בעוד שבועיים... בגלל.... העבודה הסמינריונית השניה שעלי להגיש בשביל להשלים כבר את התואר המיוחל הזה! אני לא אלאה אותכם בפרטים אבל לא היה מנוס ונאלצתי להתקשר אחר כבוד לאותה מזכירה איתה רק לפני שבועיים התמקחתי על המחיר בעזות מצח ולהגיד לה- אני לא אוכל להגיע למחזור הזה אלא רק לבא שיהיה ב-מאי/יוני!!!! אוףףףףף!!!!
שירים של איה שמתנגנים אצלי רצוף כבר--> שיר לנועם ומסיבת רווקות יווווווווווו איזה שירים יפים אני הולכת לשמוע אותם רגע כבר חוזרת.....
עוד שירים שמתנגנים לצידה בנגן- פס הקול של GLEE הסדרה המדהימה!!!! מומלץ בחום!!! בילוי השבוע- אני מניחה שמפגש חברים עם ידיד טוב שעבר ללונדון לפני שנתיים ומאז לא ראיתי אותו! היה כיף! תוכנית מומלצת- עונת החתונות עם דנה מודן ורועי לוי- מצחיק, מפחיד ומתמיה שיש אשכרה אנשים כאלו שמסתובבים בינינו ומתכננים חתונה- עדי אני מקווה שאת רואה and taking notes!! תוכנית רדיו- טל ואביעד יקיריי חזרו לפני שבוע או שבועיים ל99FM ועושים לי את הבוקר! חוצמזה בין 4 ל6 ב102FM משדרים מה קשור מדיזינגוף סנטר ומצחיקים בטירוף!!!! עשה לי את השבוע- הממ.. "ההדחה" של אלירז באח הגדול אתמול! מזמן לא נהניתי ככה!! הרס לי את השבוע- ואת הבריאות- הסמינריונית הזאת!! דיייי!! מחכה שיקרה שבוע הבא- אולי אני אצליח לסיים שם איזה משהו......
אני מכינה ליומולדת של אמא עוגת שוקולד אישית עם גלידת אייריש קרים, מקווה שיצא משהו אכיל... ותורי לעשות הפעלה לילדים בגהה- הכנתי משחק "תפוס כיוון" בנושא גוף האדם (זוכרים שהיתה תוכנית כזו פעם...?) מקווה שישתפו פעולה ושיצא מגניב! לא מחכה שיקרה בשבוע הבא- אחי טס לתאילנד ביום חמישי ואני לא רוצה שיסע!!
משפט השבוע- "אם היית עז האם היית קונה בYELLOW?" מה קשור...