סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [לא של איה ]- שיר השבוע של איה בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם

ואווו - איזה כיף שהסכמ"ש חזר

אני כמובן אנצל את הסכמ"ש הזה כדי לייל על חיי אני אקרא לזה - המדור לאיבוד קרובים ותיקי המדור כבר יודעים אני מאבד עוד ועוד קרובים בזמן האחרון - אולי בגלל זה אני טולה כאלו תקוות בכם אמא שלי כבר לא - אלוהים זה נשמע כל כך רע איזה מזל שזה בא עם הרגשה תואמת ... היום בגלל זה אניחנו מארחים את ההורים של גלי ובגלל שנשארים לי פחות ופחות קרובים ובגלל שהם כל כך טובים איתנו רציתי שזה יהיה מושלם החלטתי לעשות להם את המתכון פלפלים ממולאים שלי בואו נהיה ברורים בנושא יש מאות של מתכונים לפלפלים ממולאים לגלי יש אחד שתוך בערך שעה היא סוגרת איתו עניין המתכון שלי הוא לא כזה הוא מורכב מ 3 מתכונים שונים שמשתלבים בתזמונים ספציפיים אחד לתוך השיני לכל תת מתכון יש כ 7 שלבים הכנת המתכון כולו - כולל ההכנות יכלולות להגיע ל כ 4 שעות כחצי שעה של הכנה בסיסית עוד חצי שעה עד איחוד כל המרכיבים שעתיים בישול איטי ועוד שעה בתנור רק אחרי כ שעתיים ניתן לטעום ולהתרשם מהרכב הטענמים המתכון דורש הקפדה קיצונית על הפרטים הקטנים והוא כתוב כמו דברים רבים אצלי - בזרם התודעה (במיוחד למי שיש בקרוב בגרות בספרות כללית ) מתוך 3 פעמים קודמות שעשיתי אותו - הואהצליח פעם אחת בלבד
הפעם החלטתי לא לקחת סיכונים ולעקוב אחריו בדקדקנות הכל נראה מבטיח מאוד תוך שעה הריחות במטבח היו כאלו שגרמו לשכנים שלנו תופעות פאבלוביות לרוב המתנתי בסבלנות לרגע הראשון בו יהיה ניתן לטעום מהרוטב (אינדיקטור דיי מדוייק על שמתרחש בתוך הממולאים עצמם ) כשהיגיע הרגע הסרתי את המכסה - ריח נפלא מילא מייד את המטבח נטלתי כף ומילאתי אותה בנוזל אדום - ואחרי שנשפתי על הכף (מעט מידי זמן - אני מודה מראש ) הגשתי את הכף לפי הטעם הראשון - גן עדן - למראת החום הרב אבל אחרי שתי שניות לטאנטיות תקפה אותי חריפות בלתי נגמרת - כזאת שגומת לאף לדלוף לעייניים לדמוע ולפה לכאוב אני רוצה להיות מאוד ברור - אין לי בעיה עם מאכלים חריחפים אבל מה שהיה בפה שלי לא היה חריף - הוא היה לא אכיל בתחילה קיוויתי שזה רק החום - אבל טעימה שנייה - רגועה יותר ומקוררת יותר הוחיכה את החשש שלי התחלתי לעבור בראש אחר המרכיבים - מנסה לאתר את הטעות - את מקור הבעיה בתחילה חשבתי שזה אחד הפלפלים נזכרתי שגלי קנתה לי פלפל אחד ירוק חריף - ולרגע חששתי שמיליתי אותו בדיקה קצרה במקרר הוחיכה שלא כך היה הדבר לפלפל החריף שלום לא הגיוני חשבתי לעצמי - מלבד זה - לא היה המתכון אף רכיב חריף התבלינים העיקריים - זולת למלח - אותו שמתי בנדיבות אבל לא יתר על המידה ופלפל - אותו שמתי בכמות מזערית היו פפריקה מתוקה - ובהראט בתחילה הפנתי את חשדי לבהראט אולי מה שחשבתי שהוא הבהראט הוא לא אבל - הבהראט גם השאיר ריח אופייני מאוד וחזק וגם היה מסומן היטב נשאר רק הפפרירה המתוקה - כמה ימים קודם גלי שאלה אותי על צרכי בישול ואפייה חסרים - אמרתי לה שחסרה לי פפריקה מתוקה - כי אני מאוד מאוד חובב פאפריקה ניגשתי מבועט לארון - התפללתי שאני טועה החבילה הריקה למחצה של הפפריקה נשאה עליהה פתק קטן עליו רשום "פפריקרה חריפה" עד לרגע זה אני לא סגור בדיוק על הסיבה שבגינה החליטה גלי "לפנק" אותי כמילותיהה בפאפריקה חריפה זו בכלל לא היתה חסרה - היא משמשת אותי לפעמים כשאני רוצה להוסיף מעט רמז לחריפות - בדרך כלל במאכלים בשריים או מבוססי עגבנייה מרוסקת (איטלקיים) גם אם הייתי צריך כזאת - למה כמות כזו ובמקרה קיצוני - באם זאת נרכשת בכמות ואריזה זהה לפאפריקה מתוקה - למה לא לסמן אותה במקום בולט חישוב שעות פשוט הוכיח - שאין לי שום סיכוי לעשות קניות פתע ולחזור על היצירה בקשר למתכון הזה - נותר לי רק להמשיך את הבישול / אפייה שלו ולקוות לנס (שלא אירע - אני ממועט ניסים בזמן האחרון) אז הנה אני - כמעט חמש שעשיו - בשש מגיעים ההורים של גלי אמא של גלי מאוד בעייתית באוכל - היא לא אוכלת שום דבר בשרי - שהבשר מזכיר ולו ברמז את התקסטורה או הצורה המקורית שלי דבר זה פוסל - כמעט מיידית עוף ומוצריו שניצלונים או שניצלים היא לא אוכלת כי היא יודעת ממה הם עשויים צלי בשר היא לא אוכלת - כי הבשר מזכיר טקסטורה של - נו איך קוראים לזה - בשר וסטייק קבב או המבורגר היא אוכלת ברמת חריכה כזאת שפחם נקי נראה עסיסי יותר מזה - ואני לא מסוגל להביא את נפשי הברזילאית לעשות זאת לבשר טוב אין לי מושג מה אעשה עכשיו שיר השבוע שלכם [לא של איה ]- נהר של טעויות של שרון קרלן - כמה טיבעי שיר השבוע של איה - שיר סיכום בילוי השבוע שלכם- מרתון חברים מטובל ב 38.5 מעלות חום סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- חברים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\\תחנת רדיו - שי ודרור תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש - העלתי את התמונה שהרגע צילמתי של היצירה - נראת נפלא אבל לא אכילה בעליל משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- עדיין לא - אולי אתם
משהו שהרס לכם את השבוע- רובו משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שיהיה אחר מאכל השבוע: - פלפלים ממולאים
משפט השבוע שלכם - מה ? החלטתי לפנק אותך גם בפאפריקה חריפה - לא טוב

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifחחח דורון../images/Emo6.gif

לפחות יצא מזה סיפור מצחיק
וגם אני חולה- בגימלים- עם 38.6 חום

האפילוג - הפעם מוצלח

בדקה ה90 הספקתי להוסיף על התפריט המוטרף של היום גם פאסטה (ספגטי נפוליטאנה ) אפילו הממולאים היו אכילים - אם כי חריפים מאוד אמרתי את זה המון פעמים אני אגיד את זה שוב כנראה שאלוהים אכן דואג לכסילים - ורק החכמים צריכים לדאוג אם בא לך להדרים עד ראשון יש לנו כאן סוף של מרק עוף - יאם בסוף של מרק כתום ירוק (מרק אפונה + ירקות ירוקים עם ריבועי דלעת מתוקה ) סוף שבוע נפלא לכולם

ady18

Well-known member
שבת שלום

שיר השבוע של איה שיר אהבה פשוט שיר השבוע לא של איה בין הצלילים משינה בילוי השבוע קניון וקנית מתנה לאמא משהו שעשה את השבוע קנית נעלים חדשות מאכל השבוע סלט טונה\פשטידת פטריות תוכנית תיבת נוח מחכה שבוע הבא:הצגה

Virginia Gal

New member
בתולת סיכומי שבוע

שיר השבוע - Infatuation של כריסטינה אגילרה, משום מה. שיר של איה - שיר סיכום. בילוי השבוע - 20 דקות על חוף הים באמצע יום עבודה עם חבר קרוב סרט/ סדרה - לא ממש ראיתי השבוע רדיו - לא שומעת תמונה - לא ראיתי עשה לי את השבוע -
קניות של צמחים במשתלת יגור !! (אחלה מבצעים)
הרס את השבוע - בעיות בעבודה מחכה שיקרה - לראות את הבת של בת דוד שלי :) מאכל השבוע - רימון עם לימון (מוסיף המון!) משפט השבוע - Two wrongs make it right איך הייתי?

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifציון: עובר../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

המשיכי כך

נטע1107

New member
סכמ"שון...

למה סכמ"שון? כי אין הרבה מה לסכם... החיים שלי סובבים כרגע סביב העבודה הסמינריונית שתיבדה לחיים קצרים במיוחד. לצערי הרב אני בקושי מצליחה להתרכז בה ושלל אופציות אטרקטיביות יותר ופחות מצליחות להסיח את דעתי בקלות.....
אוף!! עוד אוף- אפילו יותר גדול- השבוע נאלצתי לדחות את קורס הקונדיטוריה המיוחל שלי שהייתי אמורה להתחיל בו בעוד שבועיים... בגלל.... העבודה הסמינריונית השניה שעלי להגיש בשביל להשלים כבר את התואר המיוחל הזה! אני לא אלאה אותכם בפרטים אבל לא היה מנוס ונאלצתי להתקשר אחר כבוד לאותה מזכירה איתה רק לפני שבועיים התמקחתי על המחיר בעזות מצח ולהגיד לה- אני לא אוכל להגיע למחזור הזה אלא רק לבא שיהיה ב-מאי/יוני!!!! אוףףףףף!!!!
שירים של איה שמתנגנים אצלי רצוף כבר--> שיר לנועם ומסיבת רווקות יווווווווווו איזה שירים יפים אני הולכת לשמוע אותם רגע כבר חוזרת.....
עוד שירים שמתנגנים לצידה בנגן- פס הקול של GLEE הסדרה המדהימה!!!! מומלץ בחום!!! בילוי השבוע- אני מניחה שמפגש חברים עם ידיד טוב שעבר ללונדון לפני שנתיים ומאז לא ראיתי אותו! היה כיף! תוכנית מומלצת- עונת החתונות עם דנה מודן ורועי לוי- מצחיק, מפחיד ומתמיה שיש אשכרה אנשים כאלו שמסתובבים בינינו ומתכננים חתונה- עדי אני מקווה שאת רואה and taking notes!! תוכנית רדיו- טל ואביעד יקיריי חזרו לפני שבוע או שבועיים ל99FM ועושים לי את הבוקר! חוצמזה בין 4 ל6 ב102FM משדרים מה קשור מדיזינגוף סנטר ומצחיקים בטירוף!!!! עשה לי את השבוע- הממ.. "ההדחה" של אלירז באח הגדול אתמול! מזמן לא נהניתי ככה!! הרס לי את השבוע- ואת הבריאות- הסמינריונית הזאת!! דיייי!! מחכה שיקרה שבוע הבא- אולי אני אצליח לסיים שם איזה משהו......
אני מכינה ליומולדת של אמא עוגת שוקולד אישית עם גלידת אייריש קרים, מקווה שיצא משהו אכיל... ותורי לעשות הפעלה לילדים בגהה- הכנתי משחק "תפוס כיוון" בנושא גוף האדם (זוכרים שהיתה תוכנית כזו פעם...?) מקווה שישתפו פעולה ושיצא מגניב! לא מחכה שיקרה בשבוע הבא- אחי טס לתאילנד ביום חמישי ואני לא רוצה שיסע!!
משפט השבוע- "אם היית עז האם היית קונה בYELLOW?" מה קשור...

נטע1107

New member
כן כן ככה זה כשאין לי הרבה מה לכתוב...../images/Emo9.gif

דורון- יש בקשות מיוחדות לקינוח לחנוכת בית? חשבתי להביא עוגת כדורי שוקולד- הכנתי אותה לחברה שלי ליומולדת והיא יצאה מעולה!! (מה גם שהיא שובת לב ילדים...!!)

../images/Emo23.gifנטוש

מבינה אותך לגבי הסמינריון- גם לי שתיים להשלים...בעעעע
אני אכן רואה את התוכנית של דנה מודן ורועי..קורעים מצחוק..אל דאגה אנו לא כאלו..לא בשמלה , לא בחליפה עם הנצנצים ולא עם המסוק או כל שאר השטויות.
טל ואביעד- באסה שאני עובדת בשעות האלו... לגבי GLEE- אין לי יס

איפה נמצאים 2 השירים שציינת של איה?

הם לא ב2 הדיסקים,לא? (*יבדל לחיים ארוכים)

זה שירים חדשים

שיר לנועם שרה במפגש האחרון וגם את מסיבת רווקות שרה בהופעה ברחוב הארבעה

למעלה