גם - סוג של סכמ"ש
אתם יודעים שהתקופה האחרונה לא היתה מהמשובחות בחיי בכלל - הרגשתי בכמה שבועות האחרונים כמו הפיניאדה של שלוהים כאילו הוא סבור שאם יחבוט בי חזק מספיק - אתפורר ואפזר עשרות סוכריות יום אחרי ששסק הלך - האייפון שלי נירטב (גשם ראשון שלא הייתי מוכן איליו ) למראת ה Master Alarm שזעק בתוך ראשי אזהרות לבל אצא את פתח ביתי יצאתי למה שחשבתי שיהיה יום עבודה רגיל למי שמזלזל בדבר (סתם גאג'ט דבילי - מה הוא מתלונן) נסו לדמות לכם כאילו כל הקונטאקטים שלכם הלכו לאיבוד כל הרשימות שלכם - היומן , המוזיקה שלכם , התמונות של המשפחה - הכל נעלם שבוע שעבר פיספסתי תור לרופא עם נוגה בגלל זה . תרתי אחר מעבדה שתיאות לתקן לי את האייפון - וכהרגלי בקודש - באותה תקופה נפלתי על ערמה של נוכלים . מכל המאכרים איתרתי את אלו שנראים הכי פחות רמאים . וויתרתי על ארוחת צהריים ויצאתי לדרכי - רק על מנת לקבל דו"ח תנועה מבבון נמוך מצח במלכודת משטרתית דבילית במיוחד . אספר רק שכבוד הבבון - לא נתן לי דו"ח - אני דוקא מראתי לו בסדר - האופנוע שלי נראה לו די אשם . "עם אופנוע כזה אתה בטוח עבריין תנועה " כשלא הצליח למצוא ראיות לכך שאני עבריין תנועה - החליט כבוד הבבון להיטלות באזהרה דבילית שקיבלתי לפני למעלה משנה - באשר לנסיעה בשוליים . לא אוסיף מילים על כך משני טענים א - הטיפול עבר לעורכת דין שלי ב - זה דיי מתיש להיות שק החבטות הקוסמי והכעס שלי לא מוסיף או מועיל לאיש אני יודע שאם אספר לכם את כל סיפור הדו"ח גם אצלכם יסמרו שיערות במקומות אינטימיים - אבל נמאס לי לכעוס - וגם הכעס שלכם לא יועיל (אמפטיה זה כבר סיפור אחר) אני מתחיל עכשיו את הטיפוס האיטי ממעמקי היאוש - מקווה לא לחטוף יותר מכות קוסמיות יש לי אייפון חדש (יד שנייה) - קניתי אייפון חדש (באמת חדש ) לגלי לכבוד יום ההולדת שלה שכבר היה (מזמן ) שיר השבוע של איה היה שיר סיכום ( Miracle היה לי אופטימי מידי) שיר השבוע לא של איה - מחפש תשובה של היהודים ("החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד") בילוי השבוע - שיעור טייס סרט תוכנות . סדרה - חוץ מהסרט הרע שבו הייתי - לא ראיתי תוכנית רדיו - כנ"ל תמונה - מצ"ב מה - עשה לי את לי את השבוע - גלי , נוגה יהונתן - ובעיקר שהוא ניגמר . ממתין שהשבוע הזה יהיה יותר טוב מאכל השבוע - אני יכול להגיד - אבל כולכם יודעים משפט השבוע שלכם - "אני אבדוק הרשאות קודמות - למראת שעם אופנוע כזה אתה בטוח עבריין תנועה "