סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של איה ]- שיר השבוע שלכם [לא של איה ]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם:

שונצצ

New member
מסכמ"שת

שיר השבוע שלכם [של איה ]- טניה, שפה זרה שיר השבוע שלכם [לא של איה ]- שוב, Manhattan from the Sky בילוי השבוע שלכם- כל השבוע הזה היה בילוי אחד גדול בערך
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- מגרש ביתי
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- החברות המדהימות שלי
משהו שהרס לכם את השבוע- נהיגה
נכשלתי בטסט... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שלא יבוווואאאאא אני לא רוצה להתגייס!!!!!! זה השבוע האזרחי האחרון שלי!!!!!!!!!!1
, מסיבת גיוס
מאכל השבוע: פסטה! שאני הכנתי!
משפט השבוע שלכם: "כן יש מחר את העצרת..." "איזה עצרת?" "של רבין..." "מה הוא לא מת?!"
יש לי כמה חברות גאונות
אבל דוגרי? אין עליהן!

מעניין איך היתה מגיבה אם היית

מתחכמת איתה ועונה לה:``של אריק שרון``-`` רגע,הוא לא......אממ......משו¿?/tapuzforum/images/Emo5.gif``/מגרש ביתי-זה של איינשטיין? או של ברקו+אופירה/tapuzforum/images/Emo4.gif?

שונצצ

New member
../images/Emo6.gif כן הא...?

ולא הבנתי ת'שאלה
אבל מגרש ביתי זו סדרה ביס עם צ'אד מייקל מורי....

ב`מת התפלאתי מה לעלמה צעירה במיטב

שנותיה ומחצלותיה להתעניין בתסכית הרדיו העוסקת בספורט/tapuzforum/images/Emo122.gif

ady18

Well-known member
שבוע טוב

שיר השבוע של איה נומי שיר השבוע לא של איה ערב טוב ליאור נרקיס בילוי השבוע הופעת סטאנד אפ \ההופעה של איה כמובן עשה את השבוע שנה בעבודה\טיול מצוין שהיה היום תוכנית רדיו ספישל חצות גלגלצ תוכנית השבוע תיבת נוח מאכל השבוע פלאפל מחכה סרט

אלין57

New member
../images/Emo20.gif אז סיכום

שיר השבוע שלכם [של איה ]- יונתן שפירא
שיר השבוע שלכם [לא של איה ]- shape of my heart -sting בילוי השבוע שלכם-אני יודעת שזה דיי רע להגדיר את זה כבילוי, אבל היה די כיף יחסית לעצרת- עצרת רבין. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אין לי שמץ.
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא יוצא לי לשמוע רדיו משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לישון. והרבה. משהו שהרס לכם את השבוע- המורה שלי להיסטוריה. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- יום הולדת שנתיים ללהקה שלי.
מאכל השבוע: ספגטי של אמא. כל-כך.
משפט השבוע שלכם: השלמת שעות שינה זה כיף.

למעלה