סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של איה]- שיר השבוע שלכם [לא של איה- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם:

סיכום שבועי בריח בושם על עורי ../images/Emo99.gif המלצה

אני רוצה להמליץ לכולם על הדיסק החדש של ירדנה ארזי "בושם על עורי" אחד הדיסקים הכי יפים ששמעתי בשנים האחרונות, כל שיר לוקח למקום אחר, בזמן אחר.. קסם של מוסיקה, קול נפלא ומרגש.. דיסק השנה שלי 2009 !! מומלץ ממש בחום

MY MY/tapuzforum/images/Emo9.gif

``פגישה``(חבוד ביותר! אני מרגיש כאילו כתבתי אותו בעצמי),``הסוף של הסיפור``,ו``השיר של איתי``(שיר/tapuzforum/images/Emo25.gifמתוק)מותר לי שלוש |מצטדק| כי נחשפתי רק השבוע לדיסקים של איה וחרשתי עליהם הרבה/tapuzforum/images/Emo178.gif.שיר לא של איה?-גם היו כמה טובים.. ככלות הקול והתמונה/tapuzforum/images/Emo128.gif/tapuzforum/images/Emo202.gifשל רוני/tapuzforum/images/Emo230.gifדלומי,``broken strings`` של ג`יימס מוריסון&נלי פורטדו-מומלץ!!(יש לו קול ענק),בילוי? -אימון פרטי (בטניס שולחן)ומיד בסיומו עוד אימון עם כולם והדובדבן שבצפת -המשחק הראשון שאח``כ :סופסוף הייתי/tapuzforum/images/Emo152.gifבזון! היה טוף!/tapuzforum/images/Emo179.gif(חייב לשמור על רמה גבוהה,הליגה מתחילה עוד שבוע/tapuzforum/images/Emo5.gif/tapuzforum/images/Emo201.gif/tapuzforum/images/Emo24.gif),רדיו?-ימים א-ד,גל``צ,בין 14:00 ל 15:00 -עינב גלילי Vs שכחתי את שמו/tapuzforum/images/Emo122.gif,מה עשה לי ת`שבוע? טני``ש+ממליץ/tapuzforum/images/Emo99.gif,מה הרס לי? אולי העובדה שבכמה לילות זזתי לישון מאוחרררר/tapuzforum/images/Emo163.gif(גלשתי.......),מחכה שיקרה?-ממתין לאימון מחר-לבדוק אם אני שומר על רמה ויציבות(הכי חשוב!),מאכל? הקינוח במסעדת רימון היה לא רע -עוגת פקאן חמה+גלידת מנגו ווניל.משפט? -/tapuzforum/images/Emo124.gif:``מצטערים, עקב עיצומים כבה ה/tapuzforum/images/Emo62.gifאור בקצה המנהרה``/tapuzforum/images/Emo201.gif

גורי/tapuzforum/images/Emo54.gifאלפי/tapuzforum/images/Emo201.gif

אין יחס? אני סנוב? משעמם לכם ה/tapuzforum/images/Emo179.gifשלי? /tapuzforum/images/Emo7.gif

שונצצ

New member
סכ"מש לפאניייםםם!! ../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]- שפה זרה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- sweet sliver lining בילוי השבוע שלכם- אתמול היינו במוסד!
ויום כיף עם אחותי
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- מגרש ביתי
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אתמול בערב, MP חדש, החברות שלי
משהו שהרס לכם את השבוע- לגלות שצדקתי - חברה אחת שלא שווה את המילה חברה. ושיעורי נהיגה מזופתים.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- חתונה וסופסוף - מייייכלללללייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מאכל השבוע: עוף מתוק, מרק
משפט השבוע שלכם: I'm not your angel darling .I am never gonna be. שיהיה לכם שבוע מהמם! ולכל מי שמתחיל שנה מחר, בהצלחה!!!!!!!!

שונצצ

New member
תודה תודה! ../images/Emo9.gif

האמת שזה היה סיפור די מצחיק... הראשון נהרס וכמובן שהתבאסתי נורא כי כמו שאמרתי במפגש האחרון אני לא יוצאת בלעדיו מהבית! ואז.. אממ אבא אמר שנקנה חדש כי הוא לא נראה בר תיקון ואיכשהו הוא הצליח לתקן אותו... כשהוא הגיע הביתה הייתי כולי מאושרת על זה שהוא עובד ורציתי לשים שירים אז התחלתי לעבוד עליו וזה.. וניסיתי מלא דברים ושיטות ומשום מה הוא לא העלה שירים!
ובסוף... אמ... טוב נו... חזרנו לנקודת ההתחלה... - לא רק שהוא לא עבד, הוא גם כתב לי את אותה הודעה בדיוק!
יום אחר-כך החלטנו שאנחנו לא מנסים יותר והלכנו לקנות חדש
אני יודעת שלא באמת ביקשת לשמוע אבל זרמתי עם הלילה

ady18

Well-known member
אז ככה

שיר השבוע של איה שיר אהבה שיר לא של איה מפנה מקום ברי סחרוף עשה את השבוע ים\מסיבת יום הולדת בילוי השבוע הופעה מאכל השבוע פוקצה\גלידה מחכה באולינג \הופעה

נטע1107

New member
סיכום אחר... דורון אני מקדימה אותך עם החפירות

חלמתי חלום ה-ז-ו-י ביותר!!!!!! חלמתי שכל הפורום יוצא לטיול ביחד עם איה באיזה מקום (שלא נראה לי בארץ... או שכן... הכול מאוד מעורפל) בכל מקרה אנחנו עולים על ג'יפים קטנים- כל אחד על ג'יפ ונוסעים אחרי איה. ואז מגיעים לבקתות כאלה ואיה מסבירה לנו שהיא הולכת לעבור לגור פה. יש שם נוף ממש יפה אבל הכול נורא מדברי ומלא חול........ איכשהו היא נותנת לי לשמור לה על הפלאפון שלה ואז כשממשיך הטיול עם הג'יפים אתם כולכם נאבדים לי (זבלים אחד אחד!!) ואני נשארת לבד עם הפלאפון של איה, אני חוזרת חזרה לבקתות ומוזגת לי לשתות ובטעות שופכת מים על הפלאפון של איה.... (איזה לא נעים!!) ואז אני מתחילה לנסות לשקם אותו ולקוות שהוא בסדר. אני פותחת אותו ורואה בפנים רשימה של השירים לדיסק השלישי (אני לא אגלה לכם
) (סתם אני לא זוכרת...) ופתאום הטלפון מתחיל לצלצל וכתוב על הצג "גילואיס" (מחובר!!) ואני כזה: פאק, הוא לא מכיר אותי, לא נעים, אני לא אענה.. ואז אני חושבת- איזה מפגרת אני יכולה להתקשר למיכלי (כפרה עליה!!) ולשאול אותה איפה הם (איפה כולם, כי כזכור נאבדתי...) ואז אני מתחילה לחפש ברשימת הקונטקטס של איה את מיכל אבל אני לא מוצאת, במקום זה אני מוצאת תמונה של איה עם מישהי שלמדה איתי בתיכון....
זהו, עד כאן אני זוכרת כמה הזוי החלום הזה................

שונצצ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חזקקק!!!!!!!!!!! חלומות על איה הם תמיד דבר הזוי!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

/tapuzforum/images/Emo99.gif+צוחק בקול(מזלי/tapuzforum/images/Emo57.gifשאני

לבד/tapuzforum/images/Emo3.gifלעצמי)לי במת נפל הפון לאסלה/tapuzforum/images/Emo5.gifלמחרת יומכיפור והכי קטע שחשבתי עלזה כמה ימים רצוף שהפון שלי יפול למים, כשזה קרה יותר נבהלתי מהמיסטיות שבארוע מאשר שהלכו(בסוף לא/tapuzforum/images/Emo42.gif)כמה אלפי₪ל/tapuzforum/images/Emo64.gif.סהכ חלום חבוד/tapuzforum/images/Emo232.gif,יש מצWEב שחלמתותו דפקא בשבת בצהריים(או בבוקר לאחר שכבר התעוררת פעמחת)? /מיזו מיכלי?

למעלה