סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של אריק שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם:

אז ככה

שיר של אריק-מגיע לך שיר שיר לא של אריק-FAMOUS BLUE RAINCOAT של לאונרד כהן בילוי-ההופעה המדהימה של לאונרד כהן-3 וחצי שעות של הופעה. סרט-גשם של פלאפל\תוכנית-מועדון לילה\סדרה-רמזור עשה את השבוע-ההופעה של לאונרד כהן משפט:there is a crack in everything that's how the light gets in(מתוך ANTHEM של לאונרד כהן).

נגמר ב 23:15 התחיל בדיוק ב 19:46

היתה הופעה מדהימה,היה שווה לחכות את כל הזמן הזה. על כל המושבים באצטדיון חיכה לנו תיק מתנה עם כרית ישיבה וסטיק לייט שאותו הדליקו כולם כשהתחילה ההופעה והאפקט הזה של החושך ביחד עם הסטיק לייטים יצר תמונה יפה. ארז טל אמר פעם באיזה ספיישל לאונרד כהן שהוא עשה בציפורי לילה ביחד עם קרן וקובי מידן שהתארח,שההופעה היא כמו חוויה דתית. אתמול היו לא מעט אזכורים מהתנ"ך והיהדות-למשל בתחילת ההופעה הוא אמר משפט בעברית מתוך ספר במדבר:מה טובו אהליך יעקב, משכנותיך ישראל. אח"כ הוא המשיך עם WHO BY FIRE-שכידוע מבוסס על "נתנה תוקף" הללויה-על הסיפור של דוד המלך בסוף ההופעה הוא אמר חלק מברכת הכהנים-גם את זה הוא אמר בעברית. והשיר שמסיים את ההופעה WEITHER THOU GOEST מבוסס על מגילת רות. הוא דיבר לא מעט עברית בהופעה. 2 השיאים מבחינתי של הערב היו סוזן,גם בשיר הזה הדליקו המון סטיקלייטים ובהללויה כל האצטדיון הדליקו את הסטיק לייטים ושרו את ההללויה ולאונרד הודה לקהל על זה שהוא שר במקומו וכל פעם שהגיע הפזמון של ההללויה הוא נתן לקהל לשיר. עוד משהו יפה בהללויה זה כשהוא אמר:אני אגיד לכם את האמת,לא באתי לתל אביב כדי לעבוד עליכם-זה משפט שכל הקהל אהב. היו כאלה שאמרו שהוא זקן,שהאצטדיון לא מתאים,שהסאונד יהיה מעפן במיוחד ביציעים הרחוקים-אני ישבתי ביציע רחוק(14) והאמת,ציפיתי שיהיה סאונד מעפן ותהיה בעיה לשמוע-אבל היה סאונד מושלם,שמעתי כל מילה ממה שהוא שר ואמר.המסכים גם כן לא היו גדולים מדי אבל ראיתי טוב מאד את המסכים ואפילו הצלחתי קצת לראות את התרגום של השירים שקובי מידן עשה במיוחד בשביל הערב הזה. כנראה שהמופע היה מאד מוצלח עד כדי כך שלפי מה שקראתי-בקרוב הוא ייצא גם על DVD כמו שהיה בהופעה בלונדון.

I מ י ר ב I

New member
פשששש.תענוג!

שמחה לשמוע שנהנת ובסוף הצלחת להגיע להופעה. היית לבד?

יחסית לאלו ששילמו 400 ו 550 ש"ח בשערים

3-5 ו 9-12 אני הייתי במקום הרבה יותר טוב,אמנם רחוק אבל מבחינת הזווית לבמה והמסכים הייתי ממש בקו ישיר מול הבמה לעומת השערים שהזכרתי שהם אמנם יותר קרובים לבמה,זה נכון-אבל הם שערים צדדיים ככה שבמקרה הטוב יכלו אולי לראות את הבנות שמלוות את לאונרד או את הנגן הספרדי שלו. וראיתי את כל מה שקורה על המסכים בצורה ברורה וטובה,וגם קצת את התרגום.

אתה ממשיך לדבר שטויות???????????

אז כן. אני שילמתי 450 ש"ח על כרטיס ואני שילמתי על שני כרטיסים ואם היה באפשרותי הייתי משלמת יותר. אני ישבתי בשער 3 שורה 11 וראיתי מצויין מהמסכים וגם על הבמה ראיתי את הדמויות ולא רק את המלוות ואת שרון...

ady18

Well-known member
אני ראיתי מעולה

אבל התרגום היה ממש קטן בקושי ראו מה זה משנה שער 19 בדשא חלום קרוב בטירוף... ואיזה סאונד

בתור מישהי שהיתה באיצטדיון ר"ג בהופעות קודמות

הפעם באמת היה משום מה סאונד מצוין

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של אריק יום חדש שיר השבוע של אריק שיר וודקה עמיר בניון\הלוויה לאונרד כהן עשה את השבוע האוסף של עמיר בניון בילוי השבוע כמובן לאונרד כהן חוויה בלתי נשכחת של פעם בחיים האווירה הכול היה מעלף ולא האמנתי שאני עד כדי כך אהנה וזאת הייתה הופעה של 3 וחצי שעות הכול עבד כמו שצריך פתיחת שערים בול עלה בזמן רק מה שעצבן המחירים המפוקעים של השתיה חוץ מזה שלמות
תוכנית השבוע דואט ישראלי תחנת רדיו ערוץ 24 מחכה בעיקר לנוח וקניון... מאכל השבוע קרפ\ציפס

למעלה