סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של איה ]- שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה?

נטע1107

New member
מסכמת- פעם ראשונה אז תהיו עדינים...

אז ככה, שיר השבוע שלי- דפיניטלי "המדריך לתל אביבי המתחיל" למרות שעכשיו, ששמעתי את כולו אני מבינה שהוא ממש לא אני, אבל הוא מהמם לדעתי בייחוד הבית שאיה שרה (איזה הבדל בין השירה שלה לשל מיכל אמדורסקי!!) שיר השבוע שלי שלא של איה- הכול זה לטובה בגרסה השקטה שעשו בכוכב נולד 7. מעולה!! בילוי השבוע שלי- קניות בתל אביב עם חברה ממש טובה בשישי בבוקר- למרות שהיה חם פצצות קניתי דברים יפהפיים אז היה שווה!! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלי- הסרט שאני חיה בו.... טלנובלה רצינית, יכולתי לפרנס בכיף תסריטאים שונים... תוכנית רדיו ששמעתי השבוע- אני מתה על התוכנית של טל ברמן ואביעד קיסוס בבוקר, למי שער בשעות האלה (שבע עד תשע וחצי בבוקר) אני ממליצה בחום, תוכנית מצחיקה בטירוף אבל גם מאוד אינטיליגנטית ואינטלקטואלית שגורמת למאזינים גם קצת לחשוב ולגבש דעה על הנושאים הבוערים בחדשות. תמונה שראיתי לאחרונה ברשת ואהבתי- הא-לו! התמונה שלי עם איה בפייסבוק, הראיתי אותה לכל כך הרבה אנשים שאני פוחדת שהיא תדהה איכשהו... :) משהו אחד שעשה לי את השבועו- צירוף מקרים מטורף- בדיוק כשהגעתי למסקנה שאני צריכה לעבור דירה (ע"ע סרט השבוע שלי), חברה שלי מספרת לי שהשותפה שלה עוזבת והיא (ושותפה שנשארת) מחפשת שותפה חדשה!! טפו טפו טפו...... מזל גדול! משהו שהרס לי את השבוע- ידיד מהעבודה סיפר לי בהתרגשות שהוא הולך להיות אבא לתאומים והשבוע חזר וסיפר אישתו הפילה... לא ידעתי מה להגיד לו בכלל... משהו שאני מחכה שיקרה בשבוע הבא- קיבלתי מתנה את הדיסק של לילי אלן וכנראה שרק בשבוע הבא יהיה לי זמן להאזין (כך יש לומר...) לו. וגם- חתימה על חוזה לדירה החדשה והנחתת הבשורה לשותפים הנוכחיים שלי, שבסוף החודש הם הולכים להישאר בדירה ריקה- אני לוקחת כמעט את כל הרהיטים וזבש"ם (הרהיטים שלי כמובן). מאכל השבוע- העוגת יומולדת שהזמנתי מאמא שלי, אומנם באיחור אבל הגיעה- עוגת בסקוויטים שרק לה יוצאת כ"כ טעים!!!! הממממ אני אלך לחתוך לי חתיכה באמת.... משפט השבוע שלי (בפה מלא עוגת ביסקוויטים): "ולא זה לא הסוף שלי, אני רק מתחממת...." ע"ע שיר השבוע. האם פגשתי את איה השבוע? אם כן-איך היה? פחחח הלוואי... אבל, חברות שלי גררו אותי לאיזו הופעה של רונה קינן בדיזינגוף בצומת ספרים, לא ראינו כלום כי היו מלאאאא אנשים ואחרי ההופעה היא פשוט ברחה לאיזה חדר (אולי לעשן או משהו). ואני אומרת לחברות שלי: יא שתי חנג'ות לכו אליה, תגידו לה שהיתה הופעה יפה, תצטלמו איתה (ע"ע תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם) משהו!!" כנראה שהן התביישו או משהו ואני אמרתי איזה הבדל לעומת איה והפורום!!! שיהיה שבוע טוב!!! (בעיקר למי שקרא עד לפה... :)

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifכיף שחזרת אלינו../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

בהצלחה עם הדירה

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של איה הגרסה מדואט ישראלי של דרך ארוכה שיר השבוע לא של איה:יום חדש אסי לוי בילוי הופעה של יעל נחשון ופסטיבל תאילנד עשה את השבוע מסג קצר בפסטיבל\סרט ברונו תוכנית רדיו: רדיו לב המדינה סרט ברונו מאוד ממליצה מאכל השבוע ופל בלגי ושייק פירות מחכה בעיקר תל אביב

מסכם

מילה לנטע - סיכום טוב ! I will try 2 keep up אז ככה: שיר השבוע שלכם [של איה ]- אני חייב להסכים עם נטע - אגיו ,חש מצב ששמעתי ביצוע שלו נטו ע"י איה באחת ההופעות ? כי אני די זוכר מצב כזה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- שאלה קלה מידי - סמירה של אוהד חיטמן והראפר הירדני - למראת שזה לא עלה כאן או בפייסבוק עדיין (רמז דק) בילוי השבוע שלכם- נופש בחמי יואב עם גלי - במיוחד המאסאג'ים שקיבלנו סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אני חושב שאני רואה סרט דומה לזה של נטע תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - התוכנית של אברי גלעד וג'קי לוי (אי של שפייות בים הזבל הגדול - מומלץ בחום ) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - איזה שאלה משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- נוגה ופופיק משהו שהרס לכם את השבוע- אתמול ההורים של גלי ארחו אותנו יחד עם אח של גלי וזוגתו (והבן שלהם) , בצעד לא מובן שאני מכנה שיעור בענבה הם החליטו להגיש את הקטנוצ'יני שלי יחד עם עוגיות שקדים רכות שאלי הכין - ההרגשה היא כאילו החליטו להציג תערוכה משוטפת לי וללאונאדו דוינצ'י - "מצד ימין - המונה ליזה , מצד שמאל - חיריק חיריק וו פתוח " ... כבר הרבה זמן לא הושפלתי ככה .. אמרתי מראש - שיעור בענווה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- פרוייקט ענק בעבודה שכולם משוכנעים שייקח לי כמה שבועות - ולדעתי אני אסיים במשהו כמו יום מאכל השבוע: העוגיות שאח של גלי הכין הסעיף הקודם משפט השבוע שלכם: - מנוגה כמובן - "ביום ההולדת חוגגים יום הולדת - ומי שבהריון הולכת לבית החולים ומוציאים לה את התינוק - ואז אומרים - מזל טוב " האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? - השבוע לא

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאתה מדמיין, דורון ../images/Emo3.gif

איה אף פעם לא שרה את זה לבד בהופעה... הלוואי

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifמסכמת

שיר השבוע שלכם [של איה]- "אל תאמיני"... השבוע אני הבנתי עוד פעם מחדש כמה הוא מדהים
שיר השבוע שלכם [לא של איה]- החדש של סקעת בילוי השבוע שלכם- פאב
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא ראיתי כלום השבוע חוץ מדואט ישראלי
הזוי משהו תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - ביום שישי בלילה/לפנות בוקר תמיד יש מוזיקה טובה ברדיו תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] כל התמונות שהעליתם מהמפגש. עכשיו רק נותר לחכות לסרטונים מהמצלמה של איריס
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- טיול, שווה לעשות משהו שהרס לכם את השבוע- קטע לא נעים שקרה לי בסופ"ש ובהחלט קצת הרס לי משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לפגוש את שונצינו בעזרת השם
מאכל השבוע: כשסבתא שלי מבשלת לי זה תמיד טוב... כך קרה אתמול
משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? הפעם לא

שונצצ

New member
אוף עכשיו הסיכום שלי יראה מעפן

ליד כל הסיכומים שלכם!
שיר השבוע שלכם [של איה ]- השיר מהמפגש, הסוף של הסיפור, טניה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- Flo Rida - Right Round בילוי השבוע שלכם- בר מצווה לבנדוד שלי, חתונה של אחות של חברה, ערב קרה קופה אצל חברה שלי
בהחלט היה מצחיק! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- מסודרים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- החברים והמשפחה
משהו שהרס לכם את השבוע- אני יכולה להגיד הבגרות במתמטיקה אבל היא לא בדיוק הרסה... זה היה אחלה שבוע בסה"כ
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מיכלללייייי!!!!!!!!! והמיונים
מאכל השבוע: פסטה משפט השבוע שלכם: i know you want me you know i want you
האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? לא... אבל לכו תדעו, אולי שבוע הבא
(מיכל את חייבת להשיג אישור!)

שונצצ

New member
תודה! ../images/Emo9.gif

אפילו שמחר זה רק הכנס אני עדיין מתרגשת
כנראה בגלל שחיכיתי לזה כ"כ...

נטע למה את שלילית ?

אולי אנחנו הכי אקספרסיוויים ? , הכי משתפים ? הכי ורברליים ? שזה יתרון בפורום - הרי לא ממש אפשר לראות הוויות פנים ושפת גוף

למעלה