סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של אריק ]- שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?

אז ככה

שיר של אריק-הגשמה עצמית שיר לא של אריק-שלום חנוך פתוחים לאהבה בילוי-יום הסטודנט בן גוריון 2009-הופעות מצוינות של עברי לידר ויהודית רביץ והופעה קצת מאכזבת של שלום חנוך.למחרת היתה מסיבת בריכה מעולה. סרט-ההצעה\תוכנית-ליאור שליין\סדרה-מסודרים עשה את השבוע-יום הסטודנט מאכל-אבטיח עם בולגרית.

ady18

Well-known member
סופ"ש

שיר השבוע של אריק ילד מדהים שיר השבוע לא של אריק -סולם רונה קינן\לחישה בלילה תוכנית השבוע- המקור \מועדון לילה עשה את השבוע כושר בילוי השבוע שבוע הספר וקניתי שני ספרים נחמדים קציצות\מלך החומוס ומלכת האמבטיה שנהים של אילן היטנר תוכנית רדיו גלצ התוכנית של עינב גלילי +גורי אלפי מאכל השבוע- פיצה\גלידה מחכה-באולינג

veredmp

New member
מחר הופעה../images/Emo70.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק ]- ילד מדהים שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- מירי, קרן (אני יודעת שהן לא שיר, אבל יש יותר מדי שירים ופחות מדי מקום לפרט את כולם
) בילוי השבוע שלכם- כמעט כל יום הייתי בהופעה ו/או ביום כיף
האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? מחר! ואם יותר לי, כל מי שאוהב את הראל סקעת ו/או עפר בשן השיר "מובן לי עכשיו" שעפר כתב להראל צועד במצעדים השונים. כל מי שרוצה לפרגן, תצביעו בבקשה. מצ"ב לינק עם כל המצעדים: http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=32231&msgid=36573956 תודה לכולם ושיהיה לכם סופ"ש מהמם

למעלה