סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של אריק]- שיר השבוע שלכם [לא של אריק ]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?
 
ואיזה שבוע מצוין זה היה

שיר של אריק-הגשמה עצמית שיר לא של אריק-מקום לצידך דור דניאל בילוי-הופעה מעולה של אריק בבאר שבע+חבר סרט-לגעת בך\תוכנית-מונית הכסף\סדרה-מסודרים עשה את השבוע-קודם כל ההופעה של אריק בבאר שבע,הפגישה עם החבר,עם החברה של החבר,עם השותפה של החבר,החבר של השותפה של החבר והכלבה החדשה של החבר והשותפה.הדבר השני והיותר חשוב-סוף סוף אני עובד.מצאתי עבודה לפחות לתקופה של שבוע הספר,ואני מקווה שתהיה לזה המשכיות גם אחרי.העבודה היא בחנות צומת ספרים באשדוד,אנחנו מפעילים עכשיו במהלך שבוע הספר דוכן בקניון ובינתיים מאד מרוצים מהעבודה שלי-רק מקווה שהמגמה החיובית הזאת תימשך ואני אמשיך גם אחרי שבוע הספר לעבוד בחנות. משהו שהרס את השבוע-מה יכול להרוס כזה שבוע מושלם? מה יקרה שבוע הבא-אני אמשיך לעבוד קשה ולהנות ביום הסטודנט בבאר שבע עם חבר. מאכל-עוף משפט:2 משפטים מתוך 2 שירים של אריק:1)מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא 2)אני עוד שניה נוגע-המשפטים האלה שאריק שר בהופעה לא יכלו לבוא בטיימינג יותר מושלם מזה-רק יום אחד לפני שהתקשרו אליי והזמינו אותי לראיון וכבר באותו יום סגרו איתי חוזה. אם פגשתי את אריק?ראיתי אותו בהופעה,אני מניח שזה נחשב. ושאלת בונוס שאני מוסיף:מה הספר הישראלי\לא ישראלי האהוב עליכם השנה?
 
תודה

היום היה יום מטורף מבחינת עבודה,הרבה לחץ.הרבה אנשים באו לקנות וכמעט ולא היו רגעים משעממים. רק שימשיך ככה
 

ady18

Well-known member
סופ"ש

שיר השבוע של אריק יום חדש שיר השבוע לא של אריק מידד טסה על נהרות בבל עשה המשפחה חזרה וקבלתי מלא מתנות:) מאכל השבוע נאפיס בילוי השבוע חברים תוכנית המירוץ למילון\דואט ישראלי מחכה כנראה סרט\ושבוע הספר
 
קצר באיחור

אבל יום רביעי היה ב24 "ראש בראש" בין הלהיטים של אריק לבין של אסף אמדורסקי. ראיתי מהאמצע- 5-אסף אמדורסקי-חמש עשרה דקות 4-אריק ברמן-יום חדש נפלא 3-אסף אמדורסקי-יקירתי 2-אריק ברמן-הגשמה עצמית 1-אסף אמדורסקי (אני לא זוכרת איזה שיר
)
 
למעלה