סיכום השבוע

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של אריק]- שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?

ady18

Well-known member
מסכמת:)

שיר של אריק ילד מדהים שיר לא של אריק בעיות שמות קורין אלאל+שלומי שבן\הטבעת נפלה קורין אלאל עשה את השבוע הסתפרתי\סדרתי עיניינים עם חברים בילוי השבוע הופעה של קורין אלאל תוכנית השבוע הסמוים\הסרט אור מאכל השבוע מקדולנד

אז ככה

שיר של אריק-הגשמה עצמית שיר לא של אריק-אני אשאר כמו שבוע שעבר עם גיא זוארץ והבשורות שלו בילוי-ים תוכנית-אליפות המסעדות\סדרה-מסודרים עשה את השבוע-ים מאכל-קוסקוס

zivmeiri

New member
מסכם ^^

שיר השבוע שלכם [של אריק]-אוריה חוזר הביתה שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- רותם צור-את (הנה המייספייס שלו: http://www.myspace.com/rotemzur כנסו =] אחלה זמר!) בילוי השבוע שלכם-אין. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- המפץ הגדול עונה שנייה D= תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] לא ראיתי X.X" משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע-גנבו לי 90 ש"ח (ערסים רוסיים =[ ) משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-יום שני של שבוע הבא (היום הכי קצר בשבוע) מאכל השבוע: עוגיות משפט השבוע שלכם: "מיאו אני עז" האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? לא =[ אבל בא לי מעוד!!!!! איך אפשר? ^^

למעלה