סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של איה]- שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? תוכנית לחג? מאכל אהוב לחג

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של איה -שיר אהבה פשוט שיר השבוע לא של איה אל שתיקותייך -רמי קלנשטיין‬ בילוי השבוע הופעה של מירי מסיקה מחכה הופעה של קורין אלאל מאכל השבוע בלינצס תוכנית השבוע חשופים

שונצצ

New member
מסכמש"ת

שיר השבוע שלכם [של איה]- יונתן שפירא (אני עם החולצה ברגע זה ממש!
) שיר השבוע שלכם [לא של איה]- Angel - Kate Voegele , כל שירי מסיבת הסיום בילוי השבוע שלכם- המסיבת סיום והאפטר פארטי! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- בנות גילמור, מסכים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] הייתי שמה פה תמונה מהמסיבה אבל עוד לא העליתי אותם כי אני עצלנית
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- המסיבת סיום! משהו שהרס לכם את השבוע- המסיבת סיום! חחחח משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שומדבר... חוזרים למבחנים
מאכל השבוע: פיצה! ובמבה! משפט השבוע שלכם: "מחזור כ' יחד! זו שכבה שאף פעם לא תשכח!" מחזור כ' אין עליכםם!!! האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? נופ.
תוכנית לחג? זה היה חג משפחתי ביותר בערב החג כולם פה, אתמול כולם פה. והיום? היום חורשים למגן
מאכל אהוב לחג? פיצה!
והניוקי שאחותי ובנדוד שלי הכינו - היה פשוט מעולה!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifמסכמ"שת!

שיר השבוע שלכם [של איה]- "האישה עם השקית" שיר השבוע שלכם [לא של איה]- טוב לבד- אפרת גוש בילוי השבוע שלכם- ביליתי הרבה
אבל היה כיף בעיקר בהופעה של אפרת גוש ואחריה הליכה בטיילת בים
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- חשופים (מפתיע) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- יצאתי הרבה משהו שהרס לכם את השבוע- שהוא נגמר
ושפאב אחד היה סגור כשהלכתי אליו
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- כל שבוע אני מחכה לסוף שבוע
מאכל השבוע: בצק עלים עם כרוב (חברה של אמא הכינה) משפט השבוע שלכם: האמת שאפרת גוש קרעה אותי אתמול
האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? לא פגשתי ואני מתגעגעת

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאהה והיום אני הולכת להופעה של עידן רייכ

למעלה