סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של איה]- שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה?

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifלהלהלה...../images/Emo79.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]- האישה עם השקית!!! ושיר ישן מדואט ישראלי... שיר השבוע שלכם [לא של איה]- HOT N COLD בילוי השבוע שלכם- מסיבה עם הופעה של מופע הארנבות של ד"ר קספר! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- חשופים! משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- להנות
משהו שהרס לכם את השבוע- הוצאתי תבנית עם תפוחי אדמה מהתנור והיא נפלה לי מהיד ונשברה לרסיסים... הלכה התבנית והתפוחי אדמה
אופס... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- כלום!! אני חוזרת לצבא אחרי חופש ארוווך.... מאכל השבוע: מופלטה? האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? אל תזכירו לי!!! כן, פגשתי אותה... וזאת הייתה הפגישה המפדאחת ביותר בחיי!!!

Rony 05

New member
היי

1. העיקר שאת בסדר! מה חשובה התבנית/תפוחי אדמה 2. איזה באסה לחזור לצבא אחרי חופש כזה ארוך, אבל יש את יום העצמאות, אם תצאי....
3.תספרי מה קרה עם איה!!!!!!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifהיי../images/Emo9.gif

אני מקווה שאני אצא ביום העצמאות... ולגבי מה שקרה עם איה... אממ... טוב, ששיר תספר לכם

שונצצ

New member
מה שיר מה?!

טוב נו... אז הלכנו לנו בכיף בדיזנוגף סנטר אני, מיכל, אלינור וענבר ופתאום אני שומעת את מיכל אומרת איה! אני כזה מה?!
ופתאום, איה! (עכשיו אני חייבת לציין שכל זה קורה מיד אחרי שבדרך לשם אנחנו מדברות על זה שאין סיכוי שנפגוש אותה מהסיבה היחידה שאנחנו יחד.) קראנו לה, היא הסתובבה חייכה נתנה לנו חיבוק ונשיקה (מהממת
) ואז היו כמה שניות של שקט ומיכל אמרה ביי. איה הסתכלה עליי, אני הייתי המומה מזה שראינו אותה, עוד לא קולטת שמיכל אמרה ביי ואמרה לנו טוב ביי ואז היא הלכה. מיכל בטוחה שאיה נעלבה. נכון שאין מצב?

ady18

Well-known member
השבוע שלי

שיר השבוע של איה מהופעה עם מיקי גבריאלוב סיפור של חורף\אחכה שירי השבוע לא של איה בחורים כמוך מיכל אמדורסקי תוכנית השבוע דואט ישראלי תוכנית רדיו לוס כפרוס מתארחים בגלצ עשה את השבוע ההופעה שאיה התארחה במיקי גבריאלוב\מפגש פורום מירי מסיקה\אולפן השקוף ונמל תל אביב וחברים הרס עייפות מוגזמת ונגמר החופש מאכל השבוע סטייקים ותפוחי אדמה חח הייתי בהופעה שהיא התארחה והיה מקסים כמו תמיד

שונצצ

New member
מסכמת באיחור אבל אני החלטתי שמותר לי! ../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]- יונתן שפירא שיר השבוע שלכם [לא של איה]- חלומות של אחרים - עידן רייכל בילוי השבוע שלכם-ת"א עם האנשים הכי טובים בעולם!
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- בנות גילמור, מרפאה פרטית תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אני מנחמת את חן הבוכה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- החברים הנהדרים שמצאתי לי בפורום הזה ובתפוז בכלל הם יודעים כמה אני אוהבת אותם! משהו שהרס לכם את השבוע- החברים החרא שיש לי פה בבציפר
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- בר מצווה לבנדוד שלי!
מאכל השבוע: אורז! פיצה לחם כל דבר שהוא חמץ!
משפט השבוע שלכם: "יוצא שאת תמיד שותקת אבל בפנים זה בוער ונשרף הכל..." האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? כן חחחח ראה פירוט למעלה

למעלה