סיכום השבוע

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של אריק שיר השבוע שלכם [לא של אריק בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם:

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של אריק- יום חדש שיר השבוע שלכם [לא של אריק התחלות יזהר אשדות,הזמן הישן שלומי סרנגה בילוי השבוע שלכם-הצגה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-ארץ נהדרת תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\\תחנת רדיו -המצעד של רשת ג תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הצגה גוד ביי אפריקה ולהזמין סוף סוף לאריק להשקה ושינה טובה ישנתי המון השבוע חח משהו שהרס לכם את השבוע-התקלקל לנו משהו בדלת והיינו לקבל סוג של חילוץ .. וידיד שלי התגייס למילואים משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-סרט כנראה וגם להפגש עם חברים בבית קפה מאכל השבוע: לביבות בטטה\שניצלונים משפט השבוע שלכם: נמאס

שבוע לא פשוט

שיר של אריק-הגשמה עצמית שיר לא של אריק-לוקח ת'זמן\עופר בשן בילוי-תל אביב תוכנית-החיים זה לא הכל\הישרדות עשה את השבוע-תל אביב הרס-המצב הבטחוני בדרום-כולל אשדוד מה יקרה שבוע הבא-שקט מאכל-קוסקוס

אם עד לפני שבוע הרגשתי בטוח להסתובב בעיר

היום המצב השתנה ב 180 מעלות.אמנם רוב הזמן שקט אבל זה שקט מאד מתוח ומפחיד להסתובב בעיר. אני כרגע לא באשדוד,עברתי לכמה זמן אצל האחיינים שלי ליד כפר סבא. אפילו בפעם בשבוע הזאת שאני בתל אביב אני מרגיש הרבה יותר מוגן ועם הרבה יותר ביטחון להסתובב ברחובות כי אין איום על תל אביב ורק חבל שאין לי מספיק כסף כדי לשכור דירה בתל אביב ולחיות יותר בשקט בלי פחד. רק שהמצב המטורף הזה יגמר כבר.

למעלה