סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של איהי]- שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע?

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifמסכמ"שת../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]- שיר סיכום, חצי, טניה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- אדון שוקו בילוי השבוע שלכם- סרט סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ראיתי את "בעל מזדמן", היה נחמד... וגם סיימתי את הספר "שומרת אחותי" והוא מעולה
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - המצעד של גלגלצ
זכיתי ב-MP3 ואמרו אותיD:
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- כל מיני דברים קטנים מאכל השבוע: שיר נתנה לי את המתכון של העוגיות שלה והכנתי!! יצא טעים
וגם אכלתי בבלאק והיה טוב... משפט השבוע שלכם: *אני ואחותי ליד המחשב, רבות* אני: "את לא תקבלי מהעוגיות!!!!!!" אחותי: "כן אני כן!" אני: "לא את לא... איזה שיר לשים?" אחותי: "שיר של איה!! ברור!!" אני: "סבבה, את יכולה מהעוגיות
"
האם פגשתם את איה השבוע? לא

למעלה