סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של בעז שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- המלצה על אומן שהוא לא בעז תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה?

ZoHaRoT

New member
עונה :]

שיר השבוע שלכם [של בעז] גם כשאת מגמגמת שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- גלעד שגב- ציפורים בילוי השבוע שלכם- אין סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- בקצב הלב תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- - משהו שהרס לכם את השבוע- - משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אממ.. האמת שלא ממש בא לי על שבוע הבא... מאכל השבוע: - משפט השבוע שלכם:"אני רוצה להאמין באהבה, אבל עכשיו אני כמו טמבל והלב שלי כבה" האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? לא :(

אושRתי

New member
מסכמת !!

שיר השבוע שלכם [של בעז] אני לא אוהב אף אחד.. שיר השבוע שלכם [לא של בעז]-שיר חדש של איה כורם- אל תאמיני בילוי השבוע שלכם-לטייל בשלג סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- משמורת/השרדות המלצה על אומן שהוא לא בעז - איתי פרל/אריק איינשטיין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] תמונות מהשלג- יש בבלוג שלי {גם קיבלתי בול של התמונה הנבחרת} משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- השלג!!!!! משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעות מאכל השבוע: מרק אורז משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה?לא היה

UNconnection

New member
בחורה עם אופי וקצב ברגליים

שיר השבוע שלכם [של בעז]- גם כשאת מגמגמת שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- מתנות/אביתר בנאי בילוי השבוע שלכם- כל השבוע ימי עבודה בצופים=כיף חיים:) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הישרדות 15
המלצה על אומן שהוא לא בעז- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- צופים
משהו שהרס לכם את השבוע- חברה מטומטמת משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: פשטידת בצל
משפט השבוע שלכם: "אתה מתבגר ברגע ששלולית נראית לך כמיכשול ולא כהזדמנות" האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? לא ):

../images/Emo41.gifגם מסכמת וגם חדשה../images/Emo9.gif

אז היי אני הילי, בת 17 מכרמיאל. ממש ממש אוהבת ת'מוסיקה של בעז בנאי. הוא כ"כ מוכשררר
בטוחה שהוא יצליח בגדול!
שיר השבוע שלכם [של בעז]- פריז בחורף
שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- ואולי- אביגיל רוז בילוי השבוע שלכם- הייתי היום בארומה עם חברה טובה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ללכת על המים
המלצה על אומן שהוא לא בעז- נועם פנחסוב [מוזמנים לקומונה שלו
] תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שיחות ועידה בשעות הזויות XD משהו שהרס לכם את השבוע- לימודיםם יותר מדיי
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הופעה של מירי מסיקה
ונסיעה לקריית ביאליק מאכל השבוע: ארומה משפט השבוע שלכם: עיאח!!1
האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? לא

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של בעז -אהבת איש הפח שיר השבוע שלכם [לא של בעז]-מבול קרן פלס,עכשיו טוב גלעד שגב בילוי השבוע שלכם-פגישה עם קרן פלס סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-משמורת המלצה על אומן שהוא לא בעז יעל נחשון תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-צילומי קליפ של איה כורם מאכל השבוע: בשר עם אורז משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה?כן אתמול חמוד:)

למעלה