סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?

עונה../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע שלכם [של אמיר]-מרגיש שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]-לחיות כאילו אין מחר בילוי השבוע שלכם-לא עשיתי השבוע שום דבר מיוחד... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-האי
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שומעת רדיו... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-האי, כל פרק יותר מותח ולא נורמאלי מהקודם...מי שיש לו הוט ולא רואה את זה..תראו-זה מהמם!!! משהו שהרס לכם את השבוע-חיסון
עד עכשיו כואב לי..התנפחה לי היד.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-שאני אסיים סופסוף את היומן קריאה בספרות ואת העבודה סיכום במדעים
מאכל השבוע:לויודעת... משפט השבוע שלכם:"אמיר תעשה לי ילד..." "אין בעיה" חעחעחXD
האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?לאאאא

סיכום שבוע ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- מהם החיים שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]-איןן בילוי השבוע שלכם-אממ... מסעדה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-אודטה- כשריאיינו את אמיר (למרות שזה ישן) תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -איןן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לשמוע שירים של אמיר משהו שהרס לכם את השבוע- כלוםם משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אוליי יודיעו על תאריך למפגש פורום
מאכל השבוע: אורז מטובל משפט השבוע שלכם: "למי שצודק אסור לוותר" האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לאאאאאאאאאאא

סיכום השבוע שלי

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- "רק שלא יכאב לי" שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- "שלום לאמונות" של מירי מסיקה בילוי השבוע שלכם- הכנס בעבודה שלי של "דיסקונט משכנתאות" - הביאו את שירי מימון, היתה הופעה פשוט מאלפת.... הוםעה ראשונה שלה מאז שהוציאה את הדיסק החדש... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- דני הוליווד חחח שמתם לב שהזכירו את היי פיב בפרק 13? תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- הרבה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אין לבנתיים מאכל השבוע: כנאפה משפט השבוע שלכם: אין האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לא

1sHiRuSh

New member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- אל תוותר שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- מעיל אחד בגשם-שבי בר בילוי השבוע שלכם-בבית מתחת לשמיכה =] סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אנטומיה של גרי תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שמעתי... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אין משהו שהרס לכם את השבוע- תקופת מבחנים... מבאס=| משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אין מאכל השבוע: דג משפט השבוע שלכם: אין האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לא

סיכוום שלי =]

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- אל תוותר D= מללעשוות חחורשת עלייו כל היוםם :D שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]-.בא הבייתה-עידן יניב, גילת הלל-מתי כבר תלמד לאהוב =] בילוי השבוע שלכם-נאמ......בת מצווה של משהי מהמשפחה שליי O= סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- דניי הוליוווד שלייטטטטטה 3.> תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא שומעתת ^-^ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] =הוספתיי ( אני עיצבתי :p משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- חחחח יש מללא =P משהו שהרס לכם את השבוע- ט''חח לראות תמורות בבצפר :p משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-יוום שלישי טיול מצוינות 2000 למכון וייצמןן D= בע"ה ולראוות הישרדוות יום רביעיי שעיידןן .. משה\נועם יעוופו =]] מאכל השבוע: סוכריוות חמווצות מהקיוסק של בצפר
חחחחחחח.. אחחרייהם ? אתה ערפפדדדדד משפט השבוע שלכם: "זה עבר ? כי למדתי לוותר , ומצאתי את האווושר במקוום אחר :) ......." האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? כרגיילל לאאא

SAPIROS5

New member
מסכמת באיחור

שיר השבוע שלכם [של אמיר]-אל תוותר שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]-איןן חח. רק של אמיר בילוי השבוע שלכם-אממ לא יצא לי ללכת לאיזשהו מקום מעניין השבוע סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-בובות תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אממממ איןן משהו שהרס לכם את השבוע-אין משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-שאני יראה את אמיררר P: מאכל השבוע: אממ הכל חעחעחעחעחע משפט השבוע שלכם:אין האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?לאאאאאאאא:(

nina love amir

New member
עונה ודיי נכון....

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- האור שבקצה הבמה וגם מהם החיים! שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- לא עולה לי שום שיר בראש.... בילוי השבוע שלכם-לא זוכרת.... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סרט, ביג מאמא תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -FM תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-תמונה של אמיר עם איך שהוא עושה עם הצעיף והז'קט במסיבה של טל פורר... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- קראתי ספר טוב תיכון אבלון של מג קאבוט הספר הככי מהממם שיש... משהו שהרס לכם את השבוע-זה שאיזשהו ילד לא מדבר איתי כבר הרבה זמן וזה דיי מציק לי משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שנשלים עם אותו ילד מאכל השבוע:ברור שהמנה שלי ושל שרון באוימה טו טאנג סו!!!(זה מנה שלי ושל שרון באוימה) משפט השבוע שלכם: " אל תנסה להסתיר דברים שבמלא אחר כך יתגלו" האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?לא לצערי

למעלה