סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של בעז]- שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה?

תננה ננננננ תננננאאאאההה

שיר השבוע שלכם [של בעז]- כל השירים כולם. שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- אוהו, יש הרבה שירים. נגיד.... 'דוניה' של פרסקי, בגלל הקאבר אתמול. בילוי השבוע שלכם- הופעה של בעז אתמול! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אין אלבום השבוע שלכם (שוב, סליחה על החלפת השאלה אני פשוט לא שומעת רדיו)- The best of Leonard Cohen תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של בעז. משהו שהרס לכם את השבוע- כפי שהבנתם מהביקורת שלי, היה בהופעה טעם לפגם
והיו עוד דברים שהרסו את השבוע, אבל זה דברים קבועים. לא משתנים
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- זאפה! מאכל השבוע: מרק ירקות עם קרוטונים. משפט השבוע שלכם: "מי שאל אותי לאיזה בוקר אני קם ואם המציאות מאירה לי פנים" האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? פגשתי וסיפרתי לכם איך היה.

ZoHaRoT

New member
אני :]

שיר השבוע שלכם [של בעז]- נממ.. גם כשאת מגמגמת. שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- חשבתי שיהיה רומנטי- אוהד חיטמן בילוי השבוע שלכם- לא היה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סטארגייט תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- גמרתי את הציור שלי. ולשעתי יצא מדהים :] משהו שהרס לכם את השבוע- הידיעה שאני לא הולכת לבוא לשום הופעה בזמן הקרוב :( משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אממ.. תעודות? מאכל השבוע: - משפט השבוע שלכם: - האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? לא :(

תודה../images/Emo9.gif

ומגמות יהיו לנו רק שנה הבאה.... וזה צבעי גואש ופנדה על בריסטול, לא משהו מיוחד

אושRתי

New member
עונה-

שיר השבוע שלכם [של בעז]- אני לא אוהב אף אחד שיר השבוע שלכם [לא של בעז]-ילד טוב- איתי פרל בילוי השבוע שלכם- כל מיני ועלייה לתורה של בן דוד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-משמורת/הישרדות. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגלצ ורשת ג' תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-האלבום של ריטה!! משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-כל מיני!! מאכל השבוע: פיצה טעימה עם מלא פטריות ותוספות. משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה?=\

ady18

Well-known member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם [של בעז]-תנופה שיר השבוע שלכם [לא של בעז]-יעל נחשון חסר לי ,חוזר בחזרה מירי מסיקה בילוי השבוע שלכם-הופעות ,עזריאלי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-משמרות\גיא פינס תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -ספישל מאיר בנאי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של בעז:) מאכל השבוע: פנקיק משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה?

למעלה