סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- שיר השבוע שלכם [לא של אמיר בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?

סיכום שבועי

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- שפעת שיר השבוע שלכם [לא של אמיר אין בילוי השבוע שלכם-אממ שום דבר מיוחד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האי תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - מוש שואו עם אמיר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אמיר זכה בפסטיגל יש
משהו שהרס לכם את השבוע- שום דבר משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אממ.. כלום מאכל השבוע: פתיבר עם נוטלה משפט השבוע שלכם: אל תוותר על החופש שלך האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לא

עונההההה../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- יום אחרון!!! אהבתי את הצלילים האלקטרוניים..חעחע שיר השבוע שלכם [לא של אמיר] אמממ...בגללך-של גילת הלל בילוי השבוע שלכם-אין....היה שבוע משעמם רצחחח!! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האיייי!!!
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא שומעת רדיו...אני שומעת לפעמים ביום שבת את התוכנית של הפיג'מות.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-יוסף סוויד[ג'לל מהאלופה] מתחתן עם החברה הבלונדה שלו.. משהו שהרס לכם את השבוע-יוסף סוויד[ג'לל מהאלופה] מתחתן עם החברה הבלונדה שלו..
בכוונה כתבתי את זה פעמיים..חעחע
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הפרק הבא של האי
מאכל השבוע: אכלתי השבוע הרבה...שמיינה שכמותי..חעחע אממ הכי טעים ניראלי היה עוגה ממש ממש טעימה שאכלתי אתמול! משפט השבוע שלכם: don't drink water... fish have sex in it!!!! האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?פחחחחח בטח פגשתי אותו....דיברנו שתינו קפה ואכלנו עוגה הוא הציעה לי להתחתן...וברור שהסכמתי!!!!!XDXDXDXD

עוננה :D:D:D

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- יום אחרון =] שיר השבוע שלכם [לא של אמיר] - דניאל-אלון דה לוקו , בגללך-גילת הלל , אלייך-משה פרץ, אבא-שלומי שבת... בילוי השבוע שלכם- התרמות לחרשים חחח :D סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-"דני הוליווד" = הכיי סטייל , "כמעט מלאכים" = סדרה מעלפת ! תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - איןן :X תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - נוסיף ^-^ משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- גיליתי שבעלה של חברה של אמא שלי הוא אח או משהו של עדן בן בסט הנסייך שליי 3 > יייייייששש איזה כייףףףףף ליי כפפרעלליוו הנסייך הייפה הזהה 3> ושאמייר המלאאך הזהה מקום 1 בפסטיגלל :-* משהו שהרס לכם את השבוע- חודשיים בלי בן דוד שלי :'( משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לדבר עם דניאל בן חיים בפלא' במוצאי שבתת ^-^ בע"ה היי סקול מיוזיקל 2 - יום שבתת : P תוודה לאלל !! מאכל השבוע: פיצצה פאדלל חדשה בעייר , ייאמממי =P משפט השבוע שלכם: "אם אתה עובד יום 1 בעבודה ולא מצליח לעשות כלום בקושי מעיפים אותך ולא משלמים לך כלום.." "שמה זה ארץ קלמנטינה ?!? :D .." מנחחם המוורה לגאוגראפיה הכיי סטלה בארץ אמר לחברות שליי שטעו כמעט בהכול במבחחן חחחח (= האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לאא ]= שבווע סטללה רצחח D= הכי מצחייק בארץץץ היהה ( "_" )

סיכום השבוע שלי../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- "אל תוותר" שיר השבוע שלכם [לא של אמיר - "נסיכה של אהבה" של עדי הימלבלוי, והמחרוזת של הראל סקעת בפסטיגל בילוי השבוע שלכם- הפסטיגל באשקלון, כמה עצוב שנגמר... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "דני הוליווד" תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - כמעט ולא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הפסטיגגלל משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אולי - הופעה של הראל סקעת, הלוואי ואהיה שם.. מאכל השבוע: פיצה סבארו משפט השבוע שלכם: של יובל המבולבל:"אינשאללה שיזכה במקום הראשון" (על אמיר, רגע לפני שהתחיל לשיר את "אל תוותר בפעם האחרונה) האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? - הייתי בפסטיגל.. אבל לא ממש נפגשנו, רק כמה מבטים חטופים....

למעלה