סיכום השבוע

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של בעז]- שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה?

../images/Emo122.gif

שיר השבוע שלכם [של בעז]- למי איכפת! (זה שם של שיר מהאלבום אגב
) שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- קטע מסוכן/ דני רובס בילוי השבוע שלכם- 5 דקות בת"א לקנות את האלבום
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- starting over תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא שומעת רדיו.. אבל אלבום השבוע הוא ללא ספק "אהבת איש הפח" תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- "אהבת איש הפח" משהו שהרס לכם את השבוע- מישהו שלא חשבתי שיש לו את היכולת הנפשית לאכזב אותי הצליח לאכזב אותי ברמות בלתי ניתנות לתיאור!
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- יומולדת? נגיד.. למרות ש-23 זה כבר לא כיף.. מאכל השבוע: רחמים עצמיים משפט השבוע שלכם: "תמיד זה נגמר בכמעט.." (למי איכפת/ בעז בנאי) האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? שתמיד זה נגמר בכמעט כבר ציינתי..?

יש להכניס נושא להודעה

שיר השבוע שלכם [של בעז]- כל השבוע מרגיש כמו שבת שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- "לילה שקט עבר על כוחותינו בסואץ" של מאיר אריאל בילוי השבוע שלכם- עדיין לא ביליתי את הבילוי שבועי שלי
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אני לא רואה סרטים כמעט. ותוכניות או סדרות אני לא רואה בכלל. באופן כללי אני לא משמתמשת במוצר הזה שנקרא טלויזיה...... תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - ושוב אני אשנה את השאלה ל- אלבום השבוע- המיטב של מאיר אריאל אבל הוא נשרט לי
וגם האוסף של מאיר בנאי שגם הוא נשרט לי
וגם האקוסטי שלו (טפו טפו שלא יישרט
) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- אזהרה- לא ללמד ילדים..... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של בעז יצא. ועדיין אין לי אותו (כי כנראה שהוא יצא רק בת"א) אבל אני כן יכולה להמליץ עליו כי הרי שמעתי את השירים שבו. משהו שהרס לכם את השבוע- עבודה בעיקר בימים שלישי ורביעי. ושבתו השמיני עושים ספירת מלאי בדיוק כשבעז מוציא אלבום. או שבעז מוציא אלבום בדיוק כשבתו השמיני עושים ספירת מלאי. ובקיצור, שעדיין אין לי את האלבום. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שיהיה לי את האלבום של בעז..... מאכל השבוע: מרק חומוס משפט השבוע שלכם: "משטרת המחשבות חייבת לעשות חיפוש בראשי" והיה לי עוד אחד בראש אבל אני לא זוכרת עכשיו. האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? מבין כל השאלות שאפשר לשאול בסיכום שבועי................... אבל בעוד שבועיים אני אראה אותו בהופעה באלפנט

ZoHaRoT

New member
אני!

שיר השבוע שלכם [של בעז]- מרגיש כמו שבת שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- "על ראש ההר" של אוהד חיטמן. בילוי השבוע שלכם- - סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סטארגייט תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שיעור אומנות :] משהו שהרס לכם את השבוע- - משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אממ... לא משהו מיוחד.. מאכל השבוע: - משפט השבוע שלכם: - האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? לא :(

ady18

Well-known member
:p

שיר השבוע שלכם [לא של בעז]-בן ככול הבנים איתי פרל שיר תקווה מירי מסיקה פדיחות שומעת שירים ישנים
בילוי השבוע שלכם-הופעה של איתי פרל+דנה ברגר בבארבי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-השרדות\מתי נתנשק תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -הבחירות תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הדיסק של בעז שיגיע כבר מאכל השבוע: פרגיות משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה?לא

מירי מסיקה ואיתי פרל נחשב שירים ישנים? ../images/Emo12.gif

איזה מזל שלא הצצת במלתחת הדיסקים שלי.. לפי החישובים שלך אני בת איזה 4000 (יש לי דברים גם משנות השישים, ואני שומעת את זה המון..
)

למעלה