סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- שיר השבוע שלכם [לא של אמיר ]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?

ג ב ש ו ש

New member
עונהה../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם [של אמיר]-אני רוצה עוד
שיר השבוע שלכם [לא של אמיר ]-הכל יכול לקרות-נינט טייב
בילוי השבוע שלכם-אממ..עוד לא היה אחד כזה כי כל השבוע הייתי בצבא
בטח היום בעז"ה.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-האי
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אממ..שומדבר מיוחד את האמת
משהו שהרס לכם את השבוע-כלום
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-לצאת לטירונות בעז"ה
מאכל השבוע:צ'יפס ושניצל
כל השבוע אכלתי את זה.. משפט השבוע שלכם:"לקבלת המפקד המחלקה תמתח להקשב..2,3 הקשבב!!!"
האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?-לא
שבת מהנה לכולם

SAPIROS5

New member
עונה:]

שיר השבוע שלכם [של אמיר]-אממ הרבה שירים שלו אין אחד חחחח שיר השבוע שלכם [לא של אמיר ]-כל מיני שירים אין שיר אחד... בילוי השבוע שלכם-אממ הופעה של עידן יניב (היה מהבית ספר) הלוואי שהם היו עושים של אמיר סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-חח אני לא זוכרת מה ראיתי בטלויזיה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אין משהו שהרס לכם את השבוע-אין משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-פסטגיל:] מאכל השבוע:לא יודעת משפט השבוע שלכם:אין האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?לאאא הלוואי אמן אמן אמן חחחחח

עונה../images/Emo98.gif

שיר השבוע שלכם [של אמיר]-"אל תוותר" שיר השבוע שלכם [לא של אמיר ]-שיר הנושא של "בובות"לא יוצא לי מהראש בילוי השבוע שלכם-לימודים סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-ספיישל פסטיגל בגיא פינס,משמורת. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא האזנתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]משום מה אני לא מצליחה לצרף תמונה להודעה הזו. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-פלייסטיישן אני משוגעת לדבר. משהו שהרס לכם את השבוע-המזג אויר המעצבן
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-פסטיגלללללללללללל מאכל השבוע:פסק זמן במילוי קרם אספרסו משפט השבוע שלכם:אין האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?השבוע לא

למעלה