סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של אמיר]-האור שבקצה הבמה שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- האהבה הישנה שלמה ארצי ילדותי השניה מתי כספי למאיה יש אקדח הדרכים הידועות בילוי השבוע שלכם- הצגה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-המקום תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גל"צ ציפורי לילה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הצגה אבניוq משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של יעל נחשון מאכל השבוע: פרגיות משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?לא

sexit16

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של אמיר]-מותר לך:p שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- do it well של ג'ניפר לופז בילוי השבוע שלכם-בשכונה עם חברה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-איי לאב ניו יורק,הרווק 10 תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לחייך:]חשבתי שזאת סתם קלישאה,אבל זה באמת נכון ומשנה המון,לפחות בראש שלך!!:) משהו שהרס לכם את השבוע-סחרחורות מטורפות משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-שיעור ביולוגיה(ולא בגלל השיעור,בגלל מישהו חח) מאכל השבוע: שניצל טבסקו משפט השבוע שלכם: איןן האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה לאא

סיכום השבוע

הי אני חדשה כאן בפורום אז אני יספר על עצמי קוראים לי שרון ואני בת 14 וכו שנראה לי הבנתם אני מתה על אמיר פיי גוטמן==>שליטה!!! אז הנה סיכום השבוע שלי שיר השבוע שלכם [של אמיר]- אל תוותר מהפסטיגל שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- אממ.. לא יודעת יש הרבה.. אבל אני בעיקר שומעת שירים של אמיר בילוי השבוע שלכם- קניון עם חברות סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- יום בחיים אמיר פיי גוטמן,ילדות רעות הסרט תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - ציפורי לילה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לאא יודעת משהו שהרס לכם את השבוע- שום דבר :] משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שהמשיח יבוא...
מאכל השבוע: פיצה משפט השבוע שלכם: אין לי האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לצערי לאאא

מסכמת../images/Emo98.gif

שיר השבוע שלכם [של אמיר]-"אל תוותר" שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]-"תראי עכשיו"-של שרון חזיז בילוי השבוע שלכם-פסטיגל סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-הסרט "לדפוק חתונה" תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-פסטיגללללללללללללל משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה היה לי שבוע מושלם משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-פסטיגל שוב
מאכל השבוע:
מריר משפט השבוע שלכם:יש הרבה האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?כן בפסטיגל פעמיים והיה פשוט חלום

למעלה