סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?

עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של אמיר]-"האור שבקצה הבמה" שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]-"אין לי מקום" של מטרופולין בילוי השבוע שלכם-הופעה של שחר סוויסה ואמיר בהופעת אורח סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-"יום בחיי"כרגע דרך האינטרנט ובקרוב מאוד גם בוידאו תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -חדשות תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה של אמירוש משהו שהרס לכם את השבוע-שוב כאב ראש משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הלהקה מאכל השבוע:אין משפט השבוע שלכם:"לא לא לא סוויסה לא מרים ידיים"(שורה מפיזמון השיר של ש"ס) האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?כן בהופעה ביום שלישי והיה סופר כייף

vmeytal

New member
אז ככה...

שיר השבוע: קצת ישן אבל מתה עליו.."אפשר אהבה" של היי פייב.. שיר השבוע לא של אמיר: "אתה אף פעם" של מירי מסיקה- שיר מעולה!! בילוי השבוע: לא היה השבוע ..לא נורא;) סרט/ תוכנית" יום בחיי.." היה מצחיק (עם הצבעים של העניבות) רדיו: גלגלגל"צ תמונה:אממ של עצמי במסנג'ר חח משהו שעשה לי את זה השבוע:שיחות עם חברה טובה.. זה תמיד כיף.. משהו שהרס: ענייני בנים/בנות זה תמיד מסובך... מאכל השבוע:פסטה עם רוטב שמנת ופטריות יאמי! משפט השבוע: "בואי נעזוב כי מחשיך עוד מעט ולשנינו השמש לא קמה.." ולא פגשתי את אמיר השבוע,האמת לא פגשתי אותו יותר מ4 שנים כבר.. וזהו, שבת ששששששלום!

1sHiRuSh

New member
סיכום שלי..

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- "אני רוצה עוד" שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- Hey There Delilah - בילוי השבוע שלכם- הופעה של רן דנקר סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-"יום בחיי" תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה כדי להתפרק קצת=] משהו שהרס לכם את השבוע- נקע ברגל משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שום דבר מיוחד מאכל השבוע: רביולי משפט השבוע שלכם: "ואני זוכר איך נמחק לי החיוך כול דבר יפה מתכסה בסוף לכלוך" האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?

עונה -

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- "האור שבקצה הבמה" ו"רק שלא יכאב לי", "אל תוותר" שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- "פחית בראש" - השיר של "הפיג'מות" בפסטיגל בילוי השבוע שלכם- בהופעה של שחר סוויסה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- המגזין תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שנפגשתי עם אמיר בהופעה של שחר משהו שהרס לכם את השבוע- יותר מי עבודה... העייפות משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הלהקה ההצגה האחרונה,ואולי הגיע גם ללפני אחרונה מאכל השבוע: אורז שבישלתי משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? כן היה מדהים ובלתי נשכח!

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם [של אמיר]-יום אחרון שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]-בשבילי-הדר עוזרי.הכל יכול לקרות-נינט. בילוי השבוע שלכם-מסיבה בפורום ב"ש ביום חמישי. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-יום בחיי אמיר פיי גוטמן
ו"האי".. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שמעתי.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לראות יום בחיי אמיר
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-לא יודע..כלום
מאכל השבוע: קוסקוס
משפט השבוע שלכם: אם התחלת פאזל-דאג לסיים אותו
האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?-לא

למעלה