סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [שלאמיר]- שיר השבוע שלכם [לא שלאמיר]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אמירהשבוע? אם כן-איך היה?

עונה

שיר השבוע שלכם [שלאמיר]- "מותר לך" שיר השבוע שלכם [לא שלאמיר]- "אנבל-לי" "חמאה", של יוני בלוך, דיסק מומלץ ביותר!! בילוי השבוע שלכם- תוכנית "הלילה עם ליאור שליין, הייתי בצילומים, היה בלתי נשכח...... כייף....... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "הלילה" תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא היה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] הנוף של ניו זילנד... מירח הדבש של חברה מהעבודה.. חבל שאין לי לשלוח לכם. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שראיתי את אמיר... משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- ההופעה של יוני ועברי בסוזן דלל, וגם יום החופש שלי. מאכל השבוע: עוגיות oreo משפט השבוע שלכם: אין האם פגשתם את אמירהשבוע? אם כן-איך היה? כן, כמובן בתוכנית הלילה, היה מדהים אמיר מקסים איך שהוא מתייחס...

1sHiRuSh

New member
עונה...

שיר השבוע שלכם [שלאמיר]-"יופי" שיר השבוע שלכם [לא שלאמיר]-"יהיה פה דם"-אפרת גוש בילוי השבוע שלכם-שופינג=] סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-הלילה עם ליאור שלין, ראש גדול תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- טיול טוב עם כמה חברות..=] משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: שוקולד לבן אורירי=]] משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אמירהשבוע? אם כן-איך היה? לא....

-הקאמבאק- ../images/Emo6.gif

מישהו זוכר אותי בכלל?
-------------------------------- שיר השבוע שלכם [שלאמיר]-אני רוצה עוד שיר השבוע שלכם [לא שלאמיר]-כדור שמחה-שרון קרלן בילוי השבוע שלכם-יצאתי עם חברה לבית קפה ישבנו ואכלנו. בנוסף גם עשיתי שיחת נפש עם ידיד ממש טוב שלי. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-הלוחשת לרוחות,דקסטר. (שניהם לא מומלצים לילדים קטנים. אחד זה על רוחות וזה קצת מפחיד לפעמים והשני זה על רוצח סדרתי) תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -תוכנית שעשיתי הולך? אם כן,אז תוכנית החזרה שלנו. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-חברים שלי. אין עליהם. משהו שהרס לכם את השבוע-עבר מהר מידי משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-שהשביתה תגמר,שאני אתחיל לעבוד. מאכל השבוע: אבוקדו
משפט השבוע שלכם: "כל ירידה היא גם עליה,הכל תלוי איך אתה מסתכל עליה"

אגב,נפל לידיי הדיסק של אמיר,

והרבה שירים דווקא מזכירים לי איפשהו את השירים של היי פייב. אבל לאדעת. זאת אני.

לא יודעת,נורא הזכיר לי.

מבחינת הלחן בעיקר. היו מספר שירים שהתנגדו באופן בוטה לשירי היי פייב מבחינת המילים. (אבל שוב,זה מה שאני שמתי לב אליו)

עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [שלאמיר]-כשהאור יעלה עלינו שיר השבוע שלכם [לא שלאמיר]-הבוקר הבנתי-הילה זיתון בילוי השבוע שלכם-לימודים בעיקר סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-הלילה עם ליאור שליין(יום שני) תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שמעתי רדיו תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]תמונה מהממת פשוט
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הסרט "אלפא דוג"סרט מעולה אך עם סוף עצוב משהו שהרס לכם את השבוע-אין משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-מחכה למחר ללהקה מאכל השבוע:אין משפט השבוע שלכם:כל מה שנועם דיברה בתוכנית של ליאור שליין
האם פגשתם את אמירהשבוע? אם כן-איך היה?השבוע מחר אני אפגוש ופגשתי בשבוע שעבר והיה כייף כתמיד ואפילו יותר מתמיד

למעלה