סיכום השבוע:)

ady18

Well-known member
סיכום השבוע:)

שיר השבוע שלכם [של אמיר ]- שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?

עונה

שיר השבוע שלכם [של אמיר ]-כשהאור יעלה עלינו שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]-תראי זה אני-סינרגיה בילוי השבוע שלכם-הופעה של אמיר בראשל"צ ועוד כמה דברים. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-אמיר בתוכנית קרב סכינים והפרזנטציה של הפסטיגל מהVOD וגם הסרט XXX תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה של הנסיך
משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה עבר עליי שבוע מצויין משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-חוזרים ללימודים מאכל השבוע:אוכל סיני בדיזינגוף סנטר משפט השבוע שלכם:יש הרבה האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?כן בראשל"צ והיה הכי כייף בעולם

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של אמיר ]-שפעת שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]-נפולאיון יוני בלוך ללכת כמו אריה נועם רותם בילוי השבוע שלכם-מפגשי פורום והופעה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-לא ממש ראיתי השבוע תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -בעיקר ציפורי לילה גל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-קניתי את האלבום של נועם רותם והוא מדהים משהו שהרס לכם את השבוע-לא שבוע מצוין אבל קצת מעייף משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-בשבת הופעה כנראה וזהו כנראה מאכל השבוע: בננה ספליט משפט השבוע שלכם: עייפה חח האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?לא יצא לי יהיו עוד....

וואלה..

לא ידעתי שאת אוהבת את יוני ונעם.. תמיד חשבתי שזה לא מסתדר ביחד, לאהוב גם פופ כמו אמיר וגם רוק פופי כמו נעם רותם ויוני בלוך, יפה, יש לך את כל האלבומים שלהם? היית בהופעות וכאלה? אני כן ואני ממליצה ממש...

שטויות

כל אחד יכול לאהוב איזה מוזיקה שבא לו.אם אני אוהבת פופ זה לא אומר שאני לא יכולה לאהוב רוק ולהפך. אני אוהבת גם את אמיר,שירי מימון,שני ההראלים,קרן פלס,מירי מסיקה,הילה זיתון,ואריק ברמן,וגם את יוני בלוך, סינרגיה,היהודים,ועוד הרבה.כל עוד השיר מדבר אליך ונשמע לך טוב זה לא משנה איזה סיגנון זה. אפרופו נועם רוטם אהבתי בזמנו את קרח 9 ונמרוד והבודדים למי שמכיר ואת היי פייב המלאכים כמובן ששלושת הלהקות היו קיימות באותה תקופה.

כן, האמת שאת צודקת

פעם כשהייתי בת 14 והערצתי את היי פייב לא הייתי חשופה לכ"כ הרבה מוזיקה, וגם אהבתי רק פופ. היום כשהתבגרתי ואני שומעת הרבה יותר וחשופה הרבה יותר אני נהנית מכל המגוון של המוסיקה שאני אוהבת. גם אני אוהבת את נמרוד שיקלר, יש לי את האלבום, אבל זה עניין של תקופות. (פעם כשהיה "קרח" ו"הבודדים" לא שמעתי אותם כשהלהקות האלו היו) שרק יצמחו עוד ועוד אמנים ישראלים טובים ומוכשרים כאן בארץ!

ady18

Well-known member
מגיבה

יוני אין לי את הדיסקים היה ברדיו ויש לי גם במחשב ונועם קניתי השבוע ואהבתי מאוד מרגש מאוד:)

מגניב ../images/Emo8.gif

הייתי לפני שבועיים בהופעה של נועם והיה מיוחד ביותר, ממליצה לך. ואני אמורה לקבל את יוני החדש "הרגלים רעים" מתנה ליומולדת (עוד מלפני חודשיים...) אני יספר לך איך (כי אני נגד הורדות, )אז אני מחכה לדיסק

עונה

שיר השבוע שלכם [של אמיר ]- "רק שלא יכאב לי" שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- "אם לא היום אז מחר" , "מגרד לי בגב" - של יוני בלוך, "שמש", החברה שלי לשעבר" של קרח 9 בילוי השבוע שלכם- ההופעה של אמיר בראשל"צ סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "המגזין" תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא היה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] לא היה משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה של אמיר משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: גלידה וניליה באבן גבירול בת"א , הגלידריה הכי טובה בארץ!! משפט השבוע שלכם: אין האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? בערך... שוב כמעט.. בראשל"צ בהופעה

1sHiRuSh

New member
עונה...

שיר השבוע שלכם [של אמיר ]- אני רוצה עוד שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- העיקר הבריאות- יוני בלוך בילוי השבוע שלכם- חברים=] סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ראש גדול 4 תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ליצחוק.. זה טוב! משהו שהרס לכם את השבוע- אין משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: סיני-של אמא משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לא..

שירלי XD

New member
עונה

שיר השבוע שלכם [של אמיר ]- יום אחרון שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- סרט הודי בילוי השבוע שלכם- הופעה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אממ דוגמניות קרס סכינים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - --- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] --- משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ____ משהו שהרס לכם את השבוע- שאחי חזר היום לבסיס D: משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אמממ מאכל השבוע: חומוס משפט השבוע שלכם: "מה קשור טבריה אנחנו בבית שאן" האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לא :'(

למעלה