סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo74.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק ]-
שיר השבוע שלכם [לא של אריק ]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:
האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של אריק ]-אהבה באור וצל שיר השבוע שלכם [לא של אריק ]-גשם 1,2,3 נכון להיום בילוי השבוע שלכם-ים מירי ההופעה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-הבועה ,אביבה אהובתי תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -הבחירות גלגל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-התאומים של בת דודה שלי מדהימים משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של אריק מפגשי פורמים מאכל השבוע: שקשוקה משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?לא

../images/Emo99.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק ]-ערב חג/אם את נופלת/הגשמה עצמית שיר השבוע שלכם [לא של אריק ]- אם לא אז בשביל מה של בית הבובות בילוי השבוע שלכם- הופעה של אריק בקמלוט
בילוי עם כל המשפחה המצומצמת אצל אחותי בגנות
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- חיים בזרם תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - שמעתי גלגל"צ
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של אריק ברמן/ קניות (מדפסת חדשה/חולצות בפוקס/קלסרים וכו' לקראת האוניברסיטה) משהו שהרס לכם את השבוע- מותו של ישראל סגל
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הופעה של אריק בזאפה. מאכל השבוע: ציפס בקמלוט משפט השבוע שלכם: הדבר הכי חשוב שצריך לדעת זה לשחק קלפים.
תגידי, איפה את חושבת את יושבת, על קרוסלה בקרקס?
you are my girl i am your boy
האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?ראיתי אותו בהופעה וזה היה מעולה

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק ]-ג'וני(אתמול אחותי השמיעה לי אותו) שיר השבוע שלכם [לא של אריק -gimme more של בריטני בילוי השבוע שלכם-אתמול אצל בני דודים,היה משעשע סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-קוראים לזה אהבה,התמכרתי לטלנובלה בערוץ ויוה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לא משהו יוצא דופן משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה כזה ב"ה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-ההופעה בזאפה ואז סופ"ש בי-ם אצל סבתא מאכל השבוע:בורקס בצל שאמא שלי הכינה משפט השבוע שלכם:חג שמח! האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? לא

romki

New member
סיכום ^^

שיר השבוע שלכם [של אריק ]- בין אלון לאיזדרכת 3> שיר השבוע שלכם [לא של אריק ]- ניו יורק רפיח - שייגעצ 3> בילוי השבוע שלכם- כל החבר'ה אחה"צ. 3> סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- איש משפה 3> תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - כפתור של איש משפחה 3>

Lp Fairy

New member
חזרתי מבראשיייייית [=

שיר השבוע שלכם [של אריק ]- הממממ כולם הרי יודעים [= שיר השבוע שלכם [לא של אריק ]- מנצור תן לי כאפות על התחת..[= חיחיחי בילוי השבוע שלכם- בראשייייייייייייית! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- המממפ לא חושבת שראיתי טיוי או משהו כזה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגלצ בטח..חחח תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה של הקספרים ושל הבנות נחמה..אחד הדבבריייייייייייים! וכמובן הכינרת..לאוו דווקא בפסטיבל..לכו לשם לכמה ימים ותראו שהכול מתנקה מהראש..[= משהו שהרס לכם את השבוע- וודקה..יותר מידי וודקה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הממממ פסטיבל זורבה מאכל השבוע: המממממ זה וופלים כאלה מטעם לימון והם מתצופים בדברים טעימים כאלה! יאמי! משפט השבוע שלכם: "ימין או שמאל? שמאל רק שמאל הכי טוב שמאל!" אני שמתי את הצמידים לאנשים בבראשית..[= האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? חחח הלוואי...

למעלה