סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום חודשי../images/Emo39.gif

שיר החודש של אריק
שיר שאפיין אותך החודש
משהו שעשה לכם את החודש
משהו שהרס לכם את החודש

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר החודש של אריק השמה עצמית שיר שאפיין אותך החודש אני אפס,17 משהו שעשה לכם את החודש?הופעת השקה של איתי משהו שהרס לכם את החודש?הרבה דברים...

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo69.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]-
שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:
האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של אריק]-אהבה באור וצל,מה עוד בקשת שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-פיטר פן שוקולד אני אפס בילוי השבוע שלכם-לא היה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-הלהקה הסרט תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -הפסנתר בג היה מאוד נחמד ומיוחד תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לא היה משהו שהרס לכם את השבוע-מסר לא סימפטי במיוחד שגרם להבין הרבה דברים משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-ליאור שלין יום שני מירי מתארחת ולפגוש אנשים ושלישי אריק מאכל השבוע: גחנון,שוקולד משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?לא

I מ י ר ב I

New member
שבת שלום

שיר השבוע שלכם [של אריק]-שער 6 שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-אחרי שאהב-ריטה בילוי השבוע שלכם-אכלתי במקדונלד'ס
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-קוראים לזה אהבה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-יש לנו חתולה בדשא של הבלוק שכל פעם שאנחנו יוצאים החוצה היא נדבקת אלינו ועולה איתנו הביתה... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לעשות משהו טוב בשביל חברה,למרות שקצת סבלתי מזה.. משהו שהרס לכם את השבוע-אין דבר כזה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-זאפה 6.11-כמובן!! מאכל השבוע-סלט סלק משפט השבוע שלכם:בריאות ואושר האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?לא פגשתי..

Lp Fairy

New member
בוקר..[=

שיר השבוע שלכם [של אריק]- הממממ הבחורה עם החתולים שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- שילה- ד"ר קספר בילוי השבוע שלכם- חחחח לפתור תשחצים... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הפגישה...סרט טוב...אבל ארווווווך (2 וחצי!) תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגלצ...חח תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] הקעקוע החדש שלי..[= משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- פשוט תהיו עם אנשים שאתם אוהבים.. משהו שהרס לכם את השבוע- לא חושבת שהיה משהו... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אין... מאכל השבוע: תפו"א עם רוזמרין..[= יאמיייי משפט השבוע שלכם: "אוייש מגרד לי בגב..תראה שניה מה יש לי..אוווו זה קעקוע!!!" האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? חחח בחלוןם אולי..

../images/Emo23.gif

השבוע שלכם [של אריק]- שער שש שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- קוואמי- את לא שמה בילוי השבוע שלכם- הופעות סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-גבעת חלפון אינה עונה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -ציפורי לילה+שידור חי מהופעה של אפרת גוש תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הבן זוג שלי
משהו שהרס לכם את השבוע-מותו של ישראל פוליאקוב
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעות מאכל השבוע: בשר....והרבה משפט השבוע שלכם: הו אהבה גדולה שלי
האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?שבוע הבא

romki

New member
מסכמת את השבוע. ../images/Emo8.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]- אהבה באור וצל. שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- הייתכן = דניאל סלומון. בילוי השבוע שלכם- מסיבה עם החברים.
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- רק בישראל
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - בעיקר מוזיקה 24. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מסיבה. משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה משהו כזה. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- באולינג.
מאכל השבוע: סוכרית מנטה? ^^ משפט השבוע שלכם: עדיף להצטער על מה שעשית, מאשר על מה שלא עשית.
האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? - לצערי, לא.

romki

New member
מסכמת את החודש. :)

שיר החודש של אריק: הכול. בתחילת החודש קנו לי את הדיסק אז היה שמח (; שיר שאפיין אותך החודש: לא נורא. משהו שעשה לכם את החודש: היומולדת שלי
משהו שהרס לכם את החודש: היה דווקא חודש טוב. לא נהרס.

למעלה