סיכום השבוע

ZoHaRoT

New member
סיכום השבוע../images/Emo66.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שיהיה שבוע מעולה!

שלגיה 14

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע: שלישי וסופ"ש הדבר הכי טוב שקרה השבוע: עצמאות, הברית של האחיין שלי וגם סוף סוף נסעתי לרושלים
ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: בטי שיר\דיסק השבוע: "תפילת הדרך" בלחן וביצוע של שלמה גרוניך ציטוט השבוע: "זמן מייצרים". תמונת השבוע:

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

היום הכי טוב בשבוע: שבוע שעבר כן? אה... שלישי. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: עצמאות נראה לי ספר השבוע: "מזוודה על השלג" עוד לא סיימתי סרט השבוע: אין... סדרת השבוע: אין שיר\דיסק השבוע: איתי פרל ודנה ברגר- הדיסק ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: מתעצלת להעלות זיקוקים

ZoHaRoT

New member
מסכמשת:]

היום הכי טוב בשבוע: ראשון שני... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יומעצמאות:] וסינגריה מפתיעים ביומעצמאות:]]] ספר השבוע: פה גדול והמכוערת:p סרט השבוע: -- סדרת השבוע: supernatural שיר\דיסק השבוע: כשאת עצובה- בביצוע של המוכשרים מהבצפר שלי:] ציטוט השבוע:"עצמאות 2010!!!!"-- DJ חופררר תמונת השבוע:רועי גפן:]]

ZoHaRoT

New member
תודה:]

רועי גפן- אחד הגיטריסטים של סינרגיה (וגם שר כמה סולואים). אני צילמתי ביום העצמאות:)

ranch22

New member
סיכומון

היום הכי טוב בשבוע: יום העצמאות. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:חגיגות יום העצמאות עם המשפחה, יום שקט בעבודה ביום העצמאות, זיקוקים, חגיגות חודשיים, מסעדה ויום הולדת עברי[שזה דווקא רע.] ספר השבוע:הבחירה/ניקולס ספארקס סרט השבוע:הזדמנות שניה, מקסים. סדרת השבוע:סרוגים. שיר\דיסק השבוע:"500 miles" ציטוט השבוע:"לכלכת אותה, תרתי משמע!" תמונת השבוע:

ranch22

New member
כנ"ל :)

סרט עם סנדרה בולוק, על נער שחור שהוא חסר בית ואז משפחה לבנה ועשירה מאמצת אותו והוא הופך לשחקן פוטבול מצליח. ממש יפה.

שלגיה 14

New member
את ה- 15/5 זכרתי!!

ונחגוג לך כמו שצריך!
מקווה שנהנית ביומולדת העברי (מעניין שזה יצא כל כך מוקדם. בד"כ היומודלת העברי הוא הרבה אחרי הלועזי).

ranch22

New member
:)

תודה. לא תמיד, בד"כ זה יוצא ממש קרוב, בהפרש של כמה ימים, ולרוב קרה אצלי שהעברי היה לפני הלועזי ויצא גם פעמיים באותו יום.

שיר m

Well-known member
מצחיקה

מה רע ביומולדת?!
באיחור, וברכה תקבלי בלועזי...

שלי:

היום הכי טוב בשבוע: יום העצמאות הדבר הכי טוב שקרה השבוע: גם ספר השבוע: סרט השבוע: "יום השישי ה13" סדרת השבוע: ארץ נהדרת שיר\\דיסק השבוע: משה פרץ החדש ציטוט השבוע: תמונת השבוע: אחלה שבוע

מאיה54321

New member
סיכום../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע:שני הדבר הכי טוב שקרה השבוע:יום העצמאות וזה שהצלחתי לראות את הזיקוקים מהבית ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע:התוכנית על חתונות עם דנה מודן ורועי לוי(שכחתי איך קוראים לה) שיר\דיסק השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע

שלגיה 14

New member
קוראים לזה "עונת החתונות" ../images/Emo13.gif

איזה כיף זה לראוץ זיקוקים מהית! אני גרה לא רחוק מכל מיני גני אירועים, אז הרבה פעמים עושים שם זיקוקים ואנחנו רצים לגג לראות

למעלה