סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo66.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]-
שיר השבוע שלכם [בכללי]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:
האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?

עונה+חדש שלום לכולם

ממ אז קודם כל שלום אני אלעד 18 מנצרת עלית...מקווה שאני אשתלב פה שיר השבוע שלכם [של אריק]-בינונימי שיר השבוע שלכם [בכללי]-אימפריות נופלות לאט בילוי השבוע שלכם-מחר ההופעה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-האנטומיה של גריי תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגל"צ כרגיל תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]ממ אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-טיול בנחל הקיבוצים משהו שהרס לכם את השבוע-הייתי אמור להופיע עם הלהקה שלי בעכו אבל הסבתא של הגיטריסט נפטרה..=\ משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של הלהקה<בתקווה שאף אחד לא ימות> מאכל השבוע: חביתה?? משפט השבוע שלכם: חם יובלים! האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?חח עוד לא

עונה

שיר השבוע שלכם [של אריק]- אהבה באור וצל (בין הטובים בעיני ולא מספיק מעורך!) שיר השבוע שלכם [בכללי]- בינונמי בילוי השבוע שלכם- אממ .. לא היה משהו מיוחד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- המשרד תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - בועות תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מזגן !!!! משהו שהרס לכם את השבוע- למזלי לא היה (חמסה ,חמסה) משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- כמו כ ל שבוע-סופ"ש מאכל השבוע: סלט משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? לא

ady18

Well-known member
עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]-יום חדש נפלא מילים חסר לי שיר השבוע שלכם [בכללי]-פ'גו 92,השיר החדש של קרן יונתן שפירא כמה שירים של יעל בילוי השבוע שלכם-יעל וקרן ההופעות סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-לא ראיתי תאמת משהו מענין חוץ מכוכב נולד תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא היה משהו מיוחד די גרוע היה השבוע תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעות משהו שהרס לכם את השבוע-שבוע מושלם משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-מירי מאכל השבוע: ציפס משפט השבוע שלכם: "שורה ראשונה זה מפריע נורא בא לי..."
האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?לא פגשתי את אריק את הצלנית המלכה והמתוקה אש פגשתי אין מילים להגיד כמה שהיא מלכה בשבילה שווה לבוא להופעה של אריק ...חח

GIANTG

New member
עונה...

שיר השבוע שלכם [של אריק]- אפשר לחשוב שיר השבוע שלכם [בכללי]- אלג'יר- ירח במזל עקרב, מאיר אריאל- ירושלים של זהב\ נשל הנחש, rufus wainwright- going to a town בילוי השבוע שלכם- ערב עם בת הדודה. היא מלכה. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סיינפלד. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא מקשיב לרדיו בדר"כ. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- יש לי רגשות הזדהות עם שמשון הגיבור. והוא הדמות התנכית החביבה עליי. אז... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לירושלמים, את בית הקפה באבן ישראל. הקומה למעלה קסומה. משהו שהרס לכם את השבוע-סיימתי לקרוא ספר ואין לי כוח להחזיר אותו. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-להתחיל לעבוד. מאכל השבוע: חליה. משפט השבוע שלכם: אין. האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?לא.

I מ י ר ב I

New member
עונה../images/Emo41.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]-אהבה באור וצל שיר השבוע שלכם [בכללי]-do it again-כימיקל בראדר'ס,איזה קצב עושה לי רק לרקוד. בילוי השבוע שלכם-מפגש מנהלי פורומים בתפוז(אשכול מוזיקה) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-האלופה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -סינגלס 07(מישהו ספר פעם כמה פעמים הדר מרקס אומרת במשך שעתיים סינגלס 07?) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-אין לי אחת כזו... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אנשים טובים. משהו שהרס לכם את השבוע-וואלה,היה שבוע סבבה לגמרי,טס בצורה שלא תאמן. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-לאסוף עוד דציבלים לכפר המוזיקה של קוקה קולה.חחחחח(יש לי כבר 11). מאכל השבוע: ג'חנון.אכלתי 4 פעמים השבוע
משפט השבוע שלכם:לא השתשמשתי במשהו קבוע. האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?לא פגשתי אותו. סופ"ש מהמם!!!

I מ י ר ב I

New member
הבנתי אותך...

חשבתי שלמי שיש 15 דציבלים כבר יכול לקבל SMS אז ברגע שהמכירה תפתח אני אוכל להשתמש ביתרה שלי?

I מ י ר ב I

New member
חוויות:

עשו לנו מפגש של מנהלי אשכול מוסיקה.כל אחד הציג את הפורום שלו וכמה זמן הוא מנהל וסיפר מה קורה בפורום שלו,שיתפנו ברעיונות לפעילויות,בדברים שמפריעים,זכויות יוצרים וכו... דווקא היה ממש מהנה.

אושRתי

New member
תוסיפי עוד אחד לרשימה,היום נגמר בקבוק קולה

אחד, אתן לך אותו מתי שהוא

למעלה