סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo6.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]-
שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:
האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?

עונה

|שיר השבוע שלכם [של אריק]- הגשמה עצמית/אם את נופלת שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-in the guitar אבל בביצוע של ההופעה לא במייספיס שלו בילוי השבוע שלכם- הופעה של אריק סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אלופה....סיגי
וכוכב נולד תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -שומעת מדי פעם גלגל"צ
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]שצילמתי אתמול בהופעה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מירב
ועוז אתה מקסים
משהו שהרס לכם את השבוע- אנשים טיפשים ויש כאלו בשפע משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-מחר
מיקי
שהיום הולדת תעבור מאכל השבוע: סלט עוף, אייס שוקו בארומה משפט השבוע שלכם: לנשום...לנשוף.... האם פגשתם את אריק השבוע?כן אם כן-איך היה? מעולה, מצחיק אבל קצר

ady18

Well-known member
שלי

שיר השבוע שלכם [של אריק]-הגשמה עצמית גוני בגרסה העברית והאנגלית כולם הרי יודעים שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-רוב של מיק למה תמיד שאתה בא כשאפרת התאבדה בילוי השבוע שלכם-לראות את מיק סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-אחד נגד מאה וכוכב נולד תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -סינגלס תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לקנות את הדיסק של מיק מצוין משהו שהרס לכם את השבוע-באולינג שלא נהנתי משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-שבוע רגוע בעצם אני עובדת חד פעמי... מאכל השבוע: נקנקיה בלחמניה משפט השבוע שלכם: לא משהו היה מיוחד האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?לא ...

I מ י ר ב I

New member
הסיכום שלי...

שיר השבוע שלכם [של אריק]-אהבה באור וצל
שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-Babe-take that בילוי השבוע שלכם-ההופעה של אריק אתמול,איך לא? סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-האלופה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -בקושי שמעתי,שמעתי היום שעה סינגלס,גלגל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אנשים טובים משהו שהרס לכם את השבוע-שירות לקוחות מעפן שקיבלתי השבוע,אני עבדתי 6 שנים עם לקוחות ואפילו ביום הכי רע שהיה לי לא התייחסתי כה מגעיל כמו שהתייחסו אליי השבוע... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של קרן פלס מאכל השבוע: פוקאצ'ה אתמול בזאפה,היתה ממש טובה!!! משפט השבוע שלכם: לא משהו מסוים האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? אכן פגשתי,היה מצוין.

oz18oz

New member
איזה כיף לענות

שיר השבוע (של אריק) - Johnny" (comes its over excited שיר השבוע (לא של אריק) אם זאת האהבה שלך - מירי מסיקה בילוי השבוע - הופעה של אריק ברמן עם תודות גדולות למירב ועדי סרט\תוכנית - לא היה זמן לראות משהו בטלויזיה\קולנוע תוכנית\תחנת רדיו - גלגלצ כמובן! תמונה ברשת - אמממ... משהו שעשה לי את השבוע - הופעה של אריק זה לא מדוייק.. האנשים הנכונים בהופעה של אריק (בנוסף זוכים להפתעות שאתה לא חושב עליהם) משהו שהרס לי את השבוע - המודעות לזה ש"אין דרך לדעת אם תקבל את מה שאתה רוצה אחרי שאתה משקיע המון" ציפייה לשבוע הבא - למות או משהו בסיגנון -סתם סתם לא להילחץ :) עכשיו קשה אולי אח"כ יהיה יותר טוב מאכל השבוע - חביתה עם בצל שהכנתי היום בבו"צר משפט השבוע - "משמעות החיים זה לדעת לשחק קלפים" האם פגשתם את אריק השבוע - כן. איך היה - היה.... over excited

אני כ"כ שמחה בשבילך../images/Emo24.gif

כל פעם שאני אומרת Johnny comes אני מתחילה לצחוק
התודה מגיעה למירב אני אתמול לא הייתי בשיאי מתי הולכים לקולנוע
יש שרק3/סודות/מדוזות
צידי תיקח אותי על האופנוע שלך פופקורן עלי

I מ י ר ב I

New member
תודה לך!!!

שיהיה לך סופ"ש מקסים. אתה מצטט את סבא של אריק?
אתה זוכר איזה שיר היה מיד אחרי הסיפור הזה?

oz18oz

New member
אממממ :)

לגבי השיר שאחרי אני חושב שהוא קרה למיק לeverybody know ולגבי סבא של אריק :) כן משפט גדול.. סבא חכם :) כנראה גאונות עוברת בגנים ;) סופ"ש מקסים גם לך! חייבים ללכת לעוד הופעה בקרוב

בוא נלך שוב

ל
כחול רעננה לא אכפת אני נדחפת גם
נהניתי מחברתכם אתמול
|קרציהשכמוני|

למעלה