סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]-
שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
משפט השבוע-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
מי מהבאים היית עושים ילד א)צחי נוי ב)גיל ריבה ג)ג.יפית ד הפיל שהרג את הפילה עטרי בגן החיות.
מה נורא יותר אצל בנות שפם או פאות? קרדיט ענקי לשירי שעזרה לי בשתי השאלות האחרונות האם פגשתם את השבוע? אם כן-איך היה? שאלת בונוס :תוכנית לחג שבועות?

ady18

Well-known member
עונה../images/Emo189.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]-אהבה באור בצל,הפאב השכונתי שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-מכירים אותך השיר של איציק סודות מעיל אחד בגשם שמעתי המון סינגלים חדשים אז קשה להחליט עדיף לעשות פליליסט וזהו... בילוי השבוע שלכם-הייתי בסרט סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-מרקס סינגלס הדבר הכי דבר טוב משפט השבוע-"אין כזה דבר חברים אמיתים" תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-גמילה מהאלכוהול לא לגמרי שלמה עם זה כי זה קשה משהו שהרס לכם את השבוע-הגמילה זה לא קל ובמיוחד שחברים שלך דוחפים לכול דבר אלכוהול אבל מה לעשות הבדיקות הנאציות לא אומרים שזה עשה לי טוב לגוף ואם היתי עוד שבוע ככה הייתי גומרת הרבה יותר גרוע . משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-:p מאכל השבוע: אין מי מהבאים היית עושים ילד א)צחי נוי ב)גיל ריבה ג)ג.יפית ד הפיל שהרג את הפילה עטרי בגן החיות. ד מה נורא יותר אצל בנות שפם או פאות?פאות קרדיט ענקי לשירי שעזרה לי בשתי השאלות האחרונות האם פגשתם את השבוע? אם כן-איך היה?לא שאלת בונוס :תוכנית לחג שבועות?רואים את בנץ

למעלה