סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם של אריק?
מה שיר השבוע שלכם בכללי?
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
פגשתם את אריק?
שאלת בונוס מה עושים ביום העצמאות?

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר השבוע שלכם של אריק?זה לא שאני אור,מילים,חוזר בחזרה,גוני מה שיר השבוע שלכם בכללי?קליפה,אפר ואבק אם אלה החיים איתי מהתוכנית של הערב הכול+החידוש לשלכת שיר לשירה בגרסה של מירי בילוי השבוע שלכם-הצגה+ארומה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-איתי במעין הופעה מדהים היה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הההצגה שהייתי משהו שהרס לכם את השבוע?ככה ככה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אריק ויום העצמאות אמיר פעם שניה פגשתם את אריק?לא:( שאלת בונוס מה עושים ביום העצמאות?רואים את אמיר או שנראה בטלוויזה את הלהקה עם קרן ושירי נראה כבר ולמחרת כנראה על האש עם המשפחה

ady18

Well-known member
שכחתי משהו חשוב אני טיפשה ../images/Emo10.gif

וקשור לאריק אריק כנראה כותב לדנה וואי זה צריך להיות מושלם עכשיו להתחיל להתפלל שזה יקרה כפרה עליו או ככה זה מרוב שפותחים בכול כך הרבה פורמים סיכום השבוע לא זוכרים כמעט כלום חח

Nimrod121

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אריק)? "בינונימי", ו"עכשיו אתה חזור בחזרה" גם נחשב. נכון? מה שיר השבוע שלכם (לא של אריק)? Avril Lavigne- When Your'e Gone. בילוי השבוע שלכם- אספתי עם חברים מלא קרשים לל"ג בעומר ואפילו לקחנו בדרך כזו או אחרת חלקי עץ שלם (שנכרת מגינה של בית כמובן) והלכתי אתמול לסרט. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "אסון עם דרכון- חופשה עם בין". סרט גדול! סקופ השבוע שלכם- כולם מכירים את "ממי". אפילו סבא שלי. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- השבוע היה נהדר. בעיקר השביתות. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] פירמטו לי את המחשב, לכן אני אוותר על זה לשבוע הזה. משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה דבר כזה. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שאני אקנה את האלבום החדש של אבריל לאבין, לחגוג את יום העצמאות ולשביתות נוספות. האם פגשתם את אריק? לא. שאלת בונוס: מה עושים ביום העצמאות? מבלה עם החברים. שיהיה לכולם שבוע נהדר

1shiran1

New member
היי, גם לי פירמטו השבוע ת'מחשב ..

נראלי השבוע קרסו לכולם המחשבים .. אני לא היחידה

עונה../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם של אריק? הגשמה עצמית
מה שיר השבוע שלכם בכללי? שוקולד- יעל נחשון
בילוי השבוע שלכם- ממ הופעה של מירי
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא רואה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] שירני מוקדש לך
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ממ 3.5 וכל מילה נוספת מיותרת
משהו שהרס לכם את השבוע- הייתי חולה מתה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ממ זאפההההה
פגשתם את אריק? בחלום נחשב?
שאלת בונוס מה עושים ביום העצמאות? ממ לא ברור עדיין
אבל בטח לא משהו שקשור במסיבות וההופעות ההמוניות והמגעילות האלה ברחובות של כל עיר ועיר

1shiran1

New member
עונה (:)

מה שיר השבוע שלכם של אריק? אהבה באור וצל .. מה שיר השבוע שלכם בכללי? Say it right - Nelly Furtado בילוי השבוע שלכם- אממ .. השביתה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- מצ'עמם לי .. ארץ נהדרת
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] מוקדש ליפעע.. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- השביתההההה
משהו שהרס לכם את השבוע- האלרגיה המעצבנת הזו שבאה משומקום
בעצם אני יודעת מאיפה
ררר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- יום העצמאות !! :) פגשתם את אריק? בחלום, במסיבה מיומית בירושלים .. עם עוד כמה חבר'ה
שאלת בונוס מה עושים ביום העצמאות? מטיילים עם יפעת ברחבי אשדוד.. יש טיול מאורגן!! לבירורים התקשרו ..

1shiran1

New member
באמת איך שכחת?! הלו הזמנתי אוטובוסים ../images/Emo11.gif

אה, זה לא לרמה שלנו ....
הולכים ברגל !!!!!!! :)

למעלה